Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    26. Studeni 2020. 09:19

Cetitam tockice od srca  neka bude skolska!
    Recept molimo na sunce heheh
    -----
    S druge strane...cure dosla mi je la bruha.....Dobro je da je dosla kad vec nije + a lose je to sto ne znam kad je bila O i zasto se nije primilo...
    Ako racunam da je lutentna 14 dana onda mi ispada da sam dan prije O imala odnose poslije ne...al eto izgleda da nesto nije bilo u redu...i ona uzasna bol koju sam imala poklapa se sa Ovulacijom...
    Malo sam razocarana...

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Studeni 2020. 09:26

I da vas pitam 14 dana lutentntne faze ako brojim unazad da vidim kad mi je bila O brojim od danas kad sam dobila ili od jucer....ako me kuzite 

26. Studeni 2020. 09:28

točkicaa

Cure moje drage ♥️
    Ja sam trudnaaaa, u sokuu sam, ne mogu vjerovati!!!
    SRECA NEOPISIVA🥰
    https://ibb.co/P1CDtKC

Wuhuuuuuuu superrrrrrrr....❤❤❤ sretno i nek bude skolska 🤞🤞🤞

26. Studeni 2020. 09:28

Ancy_23

I da vas pitam 14 dana lutentntne faze ako brojim unazad da vidim kad mi je bila O brojim od danas kad sam dobila ili od jucer….ako me kuzite

Od danas kad si dobila. 

danchy1990
    26. Studeni 2020. 09:39

Plusici se lijepo zaredali,čestitam od 💛  Kiky je iduća🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Joja 🙏
    26. Studeni 2020. 09:45

Ancy i ja sam dobila jutros... 27dc kao i obicno... Ciklusi su tocni ko satic otkad pijem duphaston.... nemoj bit tužna, idemo u nove pobjede.... jesi pocela mjerit bazalnu ? Koliko tebi traju ciklusi? Lut fazu broji od danas ali ne mora bit 14 dana. 
    Anitram cestitam i tebi... Tvoj me ➕ posebno razveselio :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Studeni 2020. 09:50

Thx Martina!
    Lucky
    nisam mislila da cu se bas ovoliko razalostiti. Znam da me je korona i sve da oprostis sjeb***
    ali imali smo taj cet odnose O je bila u petak i onda nismo vise...ne znam valjda nije bilo dovoljno i ta korona i sve...Ne znam tocno ni koliki mi je endom bio na dan O, na prvom uzvu  na 8dc je bio tanak 5.9mm e sad dal se stigao zadebljati je pitanje.
    Zato cu sad traziti od gin folikulometriju...da to sve malo bolje popratim...
    Vise srece drugi put...

Lucky pisi me za Bozicno cudo  za ne dobit 26.12.

Joja 🙏
    26. Studeni 2020. 09:52

Lucky vidim da si imala idealan ciklus u kojem se sve poklopilo, a opet nista... Tako je i meni... 🙁 Ja planiram sutra kupit dragom Sopharmin Tribestan.. procitala sam puno pozitivnih recenzija pa si malo pogledaj.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    26. Studeni 2020. 09:54

Joja ja ti nemam pojma koliko mi traju ciklusi jer su nepravilni totalno...cijelo ljeto nisam imala M i onda sam u 9 mj krenula sa duphastonom. Ako gledam sad ovaj ciklus gdje je napokon doslo i do O trajao mi je 29 dana.
    Tako da ja racunam 29-30 dana..
    Ma da idemo po to Bozicno cudo 
    Eto sad se pratimo i idemo u nove pobjede!

Joja 🙏
    26. Studeni 2020. 10:04

Lucky mozes me pisat 22.12. :) 
    Zivim u malom gradu u kojem nema ni postenog ginekologa, pa smo zbog strke oko korone odlucili odgoditi spermiogram al se ponasat kao da je los i pocinjemo s pripravcima....

Sinoć sam dragom rekla da sam se prikljucila na forum i temu LH trakice .... On se nije mogao prestat smijat.. kaze kakav vam je to forum, nije valjda da slikate popisane trakice i saljete si medjusobno hahha... Ja reko e bas je 😺  nadam se da ću mu za Božić poklonit pozitivan test pa da vidim hoce mi se onda smijat hehehe .... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.