Slažem se, i kad se otvori sljedeća tema trebalo bi isto biti: "obvezno procitati prvi post" pa staviti par stvari, poput toga kad je trakica pozitivna, tj kad je pik, otkad dokad pratit s obzirom na duzinu ciklusa,mjerrnje bazalne -za i protiv, preparati, čajevi itd. a valjalo bi i od osnova biologije i seksualnog odgoja koju napisat, jer koja sva pitanja postoje, pocinjem se bojat za mlađe generacije 😂🤦🏻♀️
Moram reći da puno cura ne zna ni iz koje rupice piške 🙈
Isuse jesi ti ono pisala o svojoj frendici, kumi… Kome vec, da ne kuzi kako piski dok ima tampon? 😂😂😂
Da aaaa 😂😂 bilo je toga
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Danas mi je 13 dan po,nisam radila test jos,mozda sutra u jutro ako mi bazalna bude ovako visoka,jutros je bila 36,9.. prije 3 dana sam išla vidjet lh trakicu,i druga crtica se nije uopce vidjela, uff to me je baš pogodilo..ja inace nemam velike promjene u grudima,kao znak pms- a,malo se napuhnu,ali ovaj mjesec od ovulacije su mi postale osjetljive i bas su narasle..e sada,danas sam napravila opet lh trakicu al nisam mokrila 1 sat i ovo mi je pokazalohttps://ibb.co/wcMKGSV
To može značit nešto a i ne mora. Možeš napraviti test za trudnoću ako si nestrpljiva, velike su sanse da ce pokazat nesto ako je T u pitanju.
Sretno.
Rekla sam sebi da necu raditi prije 14 dana po,inace i ne radim test jer nemam nilakvih simptoma,bazalna mi bude 36,6 onda padne i dobijem M.grudi mi nisu nikada niti bolne,niti vece..sada sve to imam, ne mora nista znacit,al dam se bas uvjerila da se nesto dešava..jos sam rekla da prije 7 ili 8 tj necu ici u ginekologa ako je trudnoca,jer zadnji put sam isla sa 5 ipo tjedana,pa samo bila u strahu,iako je zavrsilo spontanim,taj strah i cekanje me je unistilo..pa si mislim sto kasnije test napravim to manje cekam do pregleda😅…tebi su bile lh trakice tamnije,zato sam ja i radila danas ove😉
Ili nisi to ti bila,al jednoj su se curi tu nedavno pokazale lh trakice tamne,i bila je trudnoća..sada ne znam kome točno..al eto,ne znam jel bolje ne imati simptome ili imati ,u oba slucaja izludim😅
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Danas mi je 13 dan po,nisam radila test jos,mozda sutra u jutro ako mi bazalna bude ovako visoka,jutros je bila 36,9.. prije 3 dana sam išla vidjet lh trakicu,i druga crtica se nije uopce vidjela, uff to me je baš pogodilo..ja inace nemam velike promjene u grudima,kao znak pms- a,malo se napuhnu,ali ovaj mjesec od ovulacije su mi postale osjetljive i bas su narasle..e sada,danas sam napravila opet lh trakicu al nisam mokrila 1 sat i ovo mi je pokazalohttps://ibb.co/wcMKGSV
To može značit nešto a i ne mora. Možeš napraviti test za trudnoću ako si nestrpljiva, velike su sanse da ce pokazat nesto ako je T u pitanju.
Sretno.
Rekla sam sebi da necu raditi prije 14 dana po,inace i ne radim test jer nemam nilakvih simptoma,bazalna mi bude 36,6 onda padne i dobijem M.grudi mi nisu nikada niti bolne,niti vece..sada sve to imam, ne mora nista znacit,al dam se bas uvjerila da se nesto dešava..jos sam rekla da prije 7 ili 8 tj necu ici u ginekologa ako je trudnoca,jer zadnji put sam isla sa 5 ipo tjedana,pa samo bila u strahu,iako je zavrsilo spontanim,taj strah i cekanje me je unistilo..pa si mislim sto kasnije test napravim to manje cekam do pregleda😅…tebi su bile lh trakice tamnije,zato sam ja i radila danas ove😉
Ili nisi to ti bila,al jednoj su se curi tu nedavno pokazale lh trakice tamne,i bila je trudnoća..sada ne znam kome točno..al eto,ne znam jel bolje ne imati simptome ili imati ,u oba slucaja izludim😅
Meni je, al ja sam tu trakicu radila nakon par testova trudnoce, tamo negdje 16-17 dpo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sretno.
Meni je, al ja sam tu trakicu radila nakon par testova trudnoce, tamo negdje 16-17 dpo.
Al mislim da ne mislis na mene, al imala sam takav slucakm Sa tim da nisam pratila sa LH trakicama prije neocekkvane, samo sa testovima trudnoce.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sretno.
Aha,ja sam mislila prije testa za trudnocu..jer ja sam isto kada sam ostala trudna,pa negdje 5 tjedan trudnoce napravila lh trakicu,bila je tako jako tamna,10 puta jaca od kontrolne..al ako mi sutra bazalna ne padne,a uvijek padne na 14.dan onda bi mogla napraviti test..u biti i bojim se napravit,ovako mogu jos maštati 😊
Spontani u 9 tj.02 2020
E da me ne shvatite krivo. Ja sam pod testom trakicom mislila na HCG test. Onak uleti tu i pita jel pozitivno, jel to znaci da sam trudna? Halllo za to postoji druga tema. I jos ak kaze da rade par mjeseci dobim mlade. A ovdje ne nek cure bore i godinama za T. Naravno, to se ne odnosi na zene koje objave LH trakicu pa pitaju jel pozitivma, jer vjerojatno nisu sigurne u pik itd.
E da me ne shvatite krivo. Ja sam pod testom trakicom mislila na HCG test. Onak uleti tu i pita jel pozitivno, jel to znaci da sam trudna? Halllo za to postoji druga tema. I jos ak kaze da rade par mjeseci dobim mlade. A ovdje ne nek cure bore i godinama za T. Naravno, to se ne odnosi na zene koje objave LH trakicu pa pitaju jel pozitivma, jer vjerojatno nisu sigurne u pik itd.
Jel to komentar na moj post??
Spontani u 9 tj.02 2020
Zbog ovoga sam komentirala lh trakicu https://ibb.co/5vTdBtY ne mora nista ta moja trakica znaciti,al i može.. ja ne znam zasto se pojedine zene nađu uvrijeđene ako se neka cura javi ponekad, pa i stavi samo taj svoj test za trudnoću, one vjerovatno prate forum godinama,a nemaju razlog ništa napisati,a kada dobijes pozitivan test ti bi najrađe cijelom svijetu rekla da si trudna,a sve šutimo neko vrijeme,bar do prvoga pregleda.onda tu objave jer imaju potrebu objaviti ,jer zele podijeliti tu svoju srecu,pa makar sa tom jednom objavom
Spontani u 9 tj.02 2020
Martina drzim 🤞 i za 14 dana pozitivan test, dat ce Bog ❤
Meni jucer poceli plodni dani. Radila sam lh trakice ali nije jos pik blizu. Racunam za 4-5 dana O. Danas cemo krenuti u akciju. Neka nam je sretno 😁 Rekla sam ovo je zadnji ciklus a onda cemo krenuti za pretragama....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martinadrzim 🤞 i za 14 dana pozitivan test, dat ce Bog ❤
Meni jucer poceli plodni dani. Radila sam lh trakice ali nije jos pik blizu. Racunam za 4-5 dana O. Danas cemo krenuti u akciju. Neka nam je sretno 😁 Rekla sam ovo je zadnji ciklus a onda cemo krenuti za pretragama….
Samo da znas i tebe čekam, kad se sjetim onog razočarenja u 5. misec, baš mi je bilo ža'. Dajte sve od sebe i uživajte. 😁🤗😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji