Ne javlja nam se mallla, Jel se koja čuje sa njom...Jel uspjela otići na prvi pregled...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Seksualni odgoj u školi je neminovan. Dosta vam je da vam kažem da moja kolegica od 24 godine nije nikad bila u ginekologa jer kako ona kaže "šta će mi kad nikad nisam imala odnose" . O čemu da se više raspravlja
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Seksualni odgoj u školi je neminovan. Dosta vam je da vam kažem da moja kolegica od 24 godine nije nikad bila u ginekologa jer kako ona kaže "šta će mi kad nikad nisam imala odnose" . O čemu da se više raspravlja
Moja kolegica ima 21, i ima redovite odnose sa deckom...nikad nije bila kod ginekologa jer eto ne osjeća nikakve probleme a i sramota ju je..ja njoj kao meni je eto bas super otići tamo i širiti noge, idem iz zabave...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
samo da se nadovežem o ovu priču s ulijetanjem sa slikom lh testa: kad prvi put čuješ za lh trakice i počneš ih tek koristiti, ovo mjesto se nameće kao logičan odabir ako tražiš pomoć iskusnijih cura
a to što neki ljudi ne pišu puno, ne znači da vas ne čitaju
osobno, lijepo mi je pratiti uspješne priče, a još ljepše popratiti duge borbe sa sretnim završetkom, i jako cijenim kad netko napiše nešto stvarno konstruktivno, što pomaže drugima, ali nemam dojam da ja drugima mogu previše novoga otkriti, a kad sama otkrijem nešto, onda podijelim. ne želim ići na listu kako mi to ne bi stvaralo dodatni pritisak, da se po mogućnosti mogu isključiti, a onda pogledati zaostatke ako me baš zanima. nadam se da to ne znači da ćete me ignorirati kad se i javim s pitanjem i hvala svima koji mi odgovore na pitanja kad povremeno uletim s njima
i naravno, navijam za sve vas s liste, kao i sve koji sramežljivo prate iz prikrajka
Ja sam išla nedugo nakon prvog odnosa, i to mi je bilo skroz normalno, nevezano za osjećaj nelagode i sramote koji te prate, iako sam bila relativno mlada.
Nisan ja puno ni sa kim o tom pricala, jednostavno je bilo vrime. To je po meni higijena, i kako redovito žene idu na nokte, frizuru itd, mislim da je više nego potrebno da žena jednom godišnje ode na ginekološki pregled.
Da ne spominjem pregled dojki. Ovdje DE ti čak u sklopu ginekološkog pregleda doktorica pregleda i grudi (oblik, da li ima kakvih promjena sta se tice boje, bradavice, izrasline, itd). Ali svakako je dobro kuci pregledavat jednom mjesecno ( u prvih par dana ciklusa).
Otisla sam daleko od teme, al ježim se na te stvari kako ih zene dozivljavaju olako (nisu sve, al vecina). Previše je loših priča i izgubljenih života da bi ginekološki pregled i pregledi grudi u 21. stoljeću dalje tabu tema bili.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Seksualni odgoj u školi je neminovan. Dosta vam je da vam kažem da moja kolegica od 24 godine nije nikad bila u ginekologa jer kako ona kaže "šta će mi kad nikad nisam imala odnose" . O čemu da se više raspravljaSeksualni odgoj u školi je neminovan. Dosta vam je da vam kažem da moja kolegica od 24 godine nije nikad bila u ginekologa jer kako ona kaže "šta će mi kad nikad nisam imala odnose" . O čemu da se više raspravlja
Moja kolegica ima 21, i ima redovite odnose sa deckom…nikad nije bila kod ginekologa jer eto ne osjeća nikakve probleme a i sramota ju je..ja njoj kao meni je eto bas super otići tamo i širiti noge, idem iz zabave…
Ja sam obavila prvi pregled kad sam imala 22god. I kad sam se dosla narucit, kaze mi sestra sta sam dosla ako nemam nikakvih tegoba, skoro me odj…nije joj bilo nimalo cudno sto nisam nikad dosad obavila pregled 😂🙈 da mi je taj mozak sad, nisam se sekirala ni zbog ceg
Ja sam sa 17 godina prvi puta išla jer sam zavrsila na hitnoj zbog bolova dolje u zdjelici i na kraju je to bilo zbog cisti...tako da od onda idem jednom godišnje na kontrolu preventivno...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Papa - 8mj ✔
Danas mi je 13 dan po,nisam radila test jos,mozda sutra u jutro ako mi bazalna bude ovako visoka,jutros je bila 36,9.. prije 3 dana sam išla vidjet lh trakicu,i druga crtica se nije uopce vidjela, uff to me je baš pogodilo..ja inace nemam velike promjene u grudima,kao znak pms- a,malo se napuhnu,ali ovaj mjesec od ovulacije su mi postale osjetljive i bas su narasle..e sada,danas sam napravila opet lh trakicu al nisam mokrila 1 sat i ovo mi je pokazalo https://ibb.co/wcMKGSV
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Danas mi je 13 dan po,nisam radila test jos,mozda sutra u jutro ako mi bazalna bude ovako visoka,jutros je bila 36,9.. prije 3 dana sam išla vidjet lh trakicu,i druga crtica se nije uopce vidjela, uff to me je baš pogodilo..ja inace nemam velike promjene u grudima,kao znak pms- a,malo se napuhnu,ali ovaj mjesec od ovulacije su mi postale osjetljive i bas su narasle..e sada,danas sam napravila opet lh trakicu al nisam mokrila 1 sat i ovo mi je pokazalohttps://ibb.co/wcMKGSV
To može značit nešto a i ne mora. Možeš napraviti test za trudnoću ako si nestrpljiva, velike su sanse da ce pokazat nesto ako je T u pitanju.
Sretno.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Danas mi je 13 dan po,nisam radila test jos,mozda sutra u jutro ako mi bazalna bude ovako visoka,jutros je bila 36,9.. prije 3 dana sam išla vidjet lh trakicu,i druga crtica se nije uopce vidjela, uff to me je baš pogodilo..ja inace nemam velike promjene u grudima,kao znak pms- a,malo se napuhnu,ali ovaj mjesec od ovulacije su mi postale osjetljive i bas su narasle..e sada,danas sam napravila opet lh trakicu al nisam mokrila 1 sat i ovo mi je pokazalohttps://ibb.co/wcMKGSV
To može značit nešto a i ne mora. Možeš napraviti test za trudnoću ako si nestrpljiva, velike su sanse da ce pokazat nesto ako je T u pitanju.
Sretno.
Rekla sam sebi da necu raditi prije 14 dana po,inace i ne radim test jer nemam nilakvih simptoma,bazalna mi bude 36,6 onda padne i dobijem M.grudi mi nisu nikada niti bolne,niti vece..sada sve to imam, ne mora nista znacit,al dam se bas uvjerila da se nesto dešava..jos sam rekla da prije 7 ili 8 tj necu ici u ginekologa ako je trudnoca,jer zadnji put sam isla sa 5 ipo tjedana,pa samo bila u strahu,iako je zavrsilo spontanim,taj strah i cekanje me je unistilo..pa si mislim sto kasnije test napravim to manje cekam do pregleda😅...tebi su bile lh trakice tamnije,zato sam ja i radila danas ove😉
....pokusavamo od 08 2018
Spontani u 9 tj.02 2020
Uzimam gynositol,maca prah,cink
Sortiraj odgovore
Najstariji