Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jednogdana
    09. Studeni 2020. 14:23

🦋Anitram1982🦋

Jednogdana

Mattan

@jednogdana ma meni je to komentirala ta jedna sestra…
    Heej ma ok su oni, samo što su kod mene i planirani odmah Ivf a možda samo jedna inseminacija, ali planove nam pokvarila prvo cista kad sam uzimala klomifen, onda sljedeći ciklus su rekli da iza njega ne ide druga stimulacija, jer mi je ubio endometrij… onda sada bili zatvoreni zbog Covida i nisam mogla stimulacije krenuti od 6.dana ciklusa 🙄 Mislim doktor je danas vidio cijeli folikul i dao je šansu, nije mogao znati da nema ništa….
    A za rane ovulacije su rekli da nema riješenje zapravo, da je to moja fiziologija ovulacije…
    Ali kužim kada pojedinačno pročitaš da oni izgledaju kao luzeri… A zapravo sve je imalo svoj razlog..

Ovako, nemoj se ljutiti ali evo objasnjenja, da je doktor pratio folikul, da li uredno raste, tocno bi znao sve, bez sumnje. Znao bi sta je unutra i znao bi sta se dogadja. Ako su zatvoreni zbog necega onda te aposlutno ne mogu naruciti na punkciju folikula ako ga nisu pratili.
    Ranije ovulacije se rijesavaju bez problema davanjem FSH i LH, gonadotropina u kombinaciji, bez problema.

E pravo si sve napisala. Slazem se. Ali ako se i ide u prirodnu apisraciju dobiva se stoperica da ne bi folikul puko prije nego treba. A da ne pricam pracenje prije. I uzas mi je da su tiMattanovo stavili u postupak. Al eto sta sada. Vidit ces kako ce biti. I da jos da se osvrnem na one sto upadnu jednoma sa trakicom ili testom. Nisam htjela nista do sad pisat da ne ispafne da sam ljubormorna ali sad hocu. Katastrofa mi je da neka tamo Zlj ili xy osoba upadne sa pozitivnim testom. Ili da joj se kaze jel ima crta. Za to postoji druga tema i ja na takve postove ne bi ni odgovarala. Zna se za sta je tema. I savjetujem bilo kojoj koja ce otvoriti novu LH trakicu 4 dio da napise na prvom postu da se ne posatavljaju komentari sa testovima. Naravno to se ne odnosi na osobe koje su vec azurne na samoj temi.

E pa hvala ti i na ovome, stvarno, te zene koje samo upadnu sa jel mi pozitivna, kad ce biti i slicno ono mislim eeeee hahaha, svatko ima pravo radit sta hoce naravno ali....ok, nebitno! Uglavnom, mislim da je najvaznije siriti podrske i znanja...ne-znanje je najopasnija stvar...

tina25
    09. Studeni 2020. 14:24

Martina držim 🤞🤞🤞🤞 da  super prođe 😊
    Mattan ja se također kao i Ancy ne razumijem u te sve postupke ali to od njih uopće nije u redu, baš nekako traljavo odrađen posao..vjerovatno nisu imale same iskustvo sa tim da ne mogu ostati trudne pa to ne razumiju...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 14:32

Lucky ma nije da se kuzim, to su ono osnove ako si u tome ili imas nekoga tko je bio u tome. Moja sestra je rodila uz IVF.

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 14:48

Lucky🍀

Jednogdana

Luckyma nije da se kuzim, to su ono osnove ako si u tome ili imas nekoga tko je bio u tome. Moja sestra je rodila uz IVF.

Aha, pa vidim da se kužiš skroz u postupke, ja se do sad baš nsiam susretaka s tim pa ne znam, imam nekog pojma, ali toliko u detalje ne kužim.

Nadam se da neces nikad morat kuzit...ehehhe

Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 14:49

Slažem se, i kad se otvori sljedeća tema trebalo bi isto biti: "obvezno procitati prvi post" pa staviti par stvari, poput toga kad je trakica pozitivna, tj kad je pik, otkad dokad pratit s obzirom na duzinu ciklusa,mjerrnje bazalne -za i protiv, preparati, čajevi itd.  a valjalo bi i od osnova biologije  i seksualnog odgoja koju napisat, jer koja sva pitanja postoje, pocinjem se bojat za mlađe generacije 😂🤦🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 14:57

Sara🌻

Slažem se, i kad se otvori sljedeća tema trebalo bi isto biti: "obvezno procitati prvi post" pa staviti par stvari, poput toga kad je trakica pozitivna, tj kad je pik, otkad dokad pratit s obzirom na duzinu ciklusa,mjerrnje bazalne -za i protiv, preparati, čajevi itd. a valjalo bi i od osnova biologije i seksualnog odgoja koju napisat, jer koja sva pitanja postoje, pocinjem se bojat za mlađe generacije 😂🤦🏻‍♀️

Moram reći da puno cura ne zna ni iz koje rupice piške 🙈 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 15:01

Sara🌻

Slažem se, i kad se otvori sljedeća tema trebalo bi isto biti: "obvezno procitati prvi post" pa staviti par stvari, poput toga kad je trakica pozitivna, tj kad je pik, otkad dokad pratit s obzirom na duzinu ciklusa,mjerrnje bazalne -za i protiv, preparati, čajevi itd. a valjalo bi i od osnova biologije i seksualnog odgoja koju napisat, jer koja sva pitanja postoje, pocinjem se bojat za mlađe generacije 😂🤦🏻‍♀️

I zabraniti one: hCG test pozitivan ne vidi ga samo slijepa osoba, a ona pita: "jel vidite nesto?" Shvacam da neke zene nisu osjetljive na tudje probleme i ne moraju ni biti, ali nemaju sta traziti tu sa takvim pitanjem, ako znaju citati, neka idu u druge grupe... 

Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 15:09

A ima i sek*a preko ŠTRAMPLI- jesu li trudne😂. Ovo sa rupicom je vrh 😂🤦🏻‍♀️ 
    Ili nabroji sve moguće simptome, kasni mi 5 dana➡️ JESAM LI TRUDNA? Pa napravi test dovraga, nemam čarobnu kuglu isprid sebe. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

tina25
    09. Studeni 2020. 15:10

Nisam ni ja nešto dugo na stranici, ali ja sam došla jer sam jedino tu vidjela da ima aktivnih osoba kada mi je ginica preporučila da koristim trakice...jer apsolutno niša imala pojma kako se sa njima ophodi, odnosno kada su pozitivne i to...i mogu reci da ste mi stvarno pomogle sve, i svašta sam naučila u ovih dva mjeseca uz vas 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 15:11

i nek se neka ne naljuti, al meni je riječ "štrample" tako smišna, zato sam je naglasila. 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.