Joj ja jedva cekam da moja M dode jer evo ne znam vise kako bi sjedila tu na poslu, trbuh rastura, o ledima da ne govorim, cicke kao da iznutra oko bradavica nekako zare, uopce ne znam opisat… opci kaos 😂😂 nadam se da ce do kraja tjedna doc da se rijesim ove muke 😅
Tvoji simptomi M ko u mene T aj jaja..
Mene leđa bolila ,😬😬😬 , e i jedna mi bradavica potamnila (inace su mi ko sirko ) grudi mi žarile i nekako su bile teže ,nadam se da je doktor u tebe ovi put bio slijep🤞🤞🤞
Cure bilo mi glupo pitati doktora pred punom sobom cura smijem li imati odnose nakon punkcije? I kada? 🤔
Ak te ne boli mos kad oces. 😉
To se traži! boli još malo… Mislim da je vrijeme da se družimo na mpo vol 4 temi, dok pročitam 400 stranica i prikupim info hehe
Hajd.....sjedi...uzmi kavu u ruke i kreni citat 🤣🤣🤣. Al ne pisem ti ja stalno tam. Osim ak je nes onak vazno. Prevelik protok je i nemrem poloviti sve.
Zbog ovoga sam komentirala lh trakicuhttps://ibb.co/5vTdBtY ne mora nista ta moja trakica znaciti,al i može.. ja ne znam zasto se pojedine zene nađu uvrijeđene ako se neka cura javi ponekad, pa i stavi samo taj svoj test za trudnoću, one vjerovatno prate forum godinama,a nemaju razlog ništa napisati,a kada dobijes pozitivan test ti bi najrađe cijelom svijetu rekla da si trudna,a sve šutimo neko vrijeme,bar do prvoga pregleda.onda tu objave jer imaju potrebu objaviti ,jer zele podijeliti tu svoju srecu,pa makar sa tom jednom objavom
Da al razlika je objaviti na temi LH trakice koja nema veze sa trudnocom i hcg testovima. Ima za to tema i aktivne su. Mene osobno je u jednom periodu smetalo. Jer smo pokusavaliiiiiii a onda neko uleti tko nije ni na odrojavanju ni nista i ubaci test. Nit je ikad s komenirala ni ista. I jos se nakon tog posta vise ne javi. Eto a ja npr.pokusavam 6 godina i j….se sa svim i svacim da ostanem trudna. Me razumis sta zelim rec? Nemam ja protiv tebe i postova tvojih nista. A sta se tice LH u trudnoci ona mora biti dosta tamna, skoro pa kao pik da bi mogla posumnjat na T i onda uraditi test.
I mene je to uvijek živciralo i još uvijek me živcira…
Kao čitaju, nemaju nista za napisati nikad al kad je test pozitivan onda evo da vam malo natrljam na nos i da mi svi čestitate iako sam padobranac…jer eto prva 3 mj necu nikome reci pa da bar s nekim podijelim…
Pa podijeli onda i iskustva začeća i muke i rada na bebi i iskustva doktora i preparata…
Maa…
I ja sam mislila ovu trudnocu sakrivat . Ali nisam uspjela kci mi nasla test za trudnocu pa je vjecala s Bratom i prijateljicama sta je to i da li je pozitivan🙈🙈🙈😂😂😂
Zbog ovoga sam komentirala lh trakicuhttps://ibb.co/5vTdBtY ne mora nista ta moja trakica znaciti,al i može.. ja ne znam zasto se pojedine zene nađu uvrijeđene ako se neka cura javi ponekad, pa i stavi samo taj svoj test za trudnoću, one vjerovatno prate forum godinama,a nemaju razlog ništa napisati,a kada dobijes pozitivan test ti bi najrađe cijelom svijetu rekla da si trudna,a sve šutimo neko vrijeme,bar do prvoga pregleda.onda tu objave jer imaju potrebu objaviti ,jer zele podijeliti tu svoju srecu,pa makar sa tom jednom objavom
Da al razlika je objaviti na temi LH trakice koja nema veze sa trudnocom i hcg testovima. Ima za to tema i aktivne su. Mene osobno je u jednom periodu smetalo. Jer smo pokusavaliiiiiii a onda neko uleti tko nije ni na odrojavanju ni nista i ubaci test. Nit je ikad s komenirala ni ista. I jos se nakon tog posta vise ne javi. Eto a ja npr.pokusavam 6 godina i j….se sa svim i svacim da ostanem trudna. Me razumis sta zelim rec? Nemam ja protiv tebe i postova tvojih nista. A sta se tice LH u trudnoci ona mora biti dosta tamna, skoro pa kao pik da bi mogla posumnjat na T i onda uraditi test.
I mene je to uvijek živciralo i još uvijek me živcira…
Kao čitaju, nemaju nista za napisati nikad al kad je test pozitivan onda evo da vam malo natrljam na nos i da mi svi čestitate iako sam padobranac…jer eto prva 3 mj necu nikome reci pa da bar s nekim podijelim…
Pa podijeli onda i iskustva začeća i muke i rada na bebi i iskustva doktora i preparata…
Maa…
I ja sam mislila ovu trudnocu sakrivat . Ali nisam uspjela kci mi nasla test za trudnocu pa je vjecala s Bratom i prijateljicama sta je to i da li je pozitivan🙈🙈🙈😂😂😂
Pri 20 dana mi to rekla😂😂
Joj joj koje muke mi proživljavamo. Kad čitam ovako i vidim..
Ja sam danas prešla na drugu bočicu FemiSana (preostalo još minimalno 50 bočica 😂)
Ja sam danas prešla na drugu bočicu FemiSana (preostalo još minimalno 50 bočica 😂)
Kakvog su okusa kapi?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kakvog su okusa kapi?
Onako dosta su gorke ako se uzmu sa malo vode ja ukapam u 2 dl vode tako da okus mi je ok onako baš biljni osjete se biljke. Meni je sasvim ok. U DM-u kraj ovih kapi se nalaze kapi od Tahirovića identičan sastav kao i femisan čak dodane jos dvije biljke. Al identičan znači. Femisan košta 17 KM a Tahirović 7 KM tako da sam sad uzela te.
Cure citam vas...malo sam se primirila doma sam izgleda da je ipak korona u pitanju. Dvoje sa posla je pozitivno tako da sam vjv i ja. Danas sam se testirala. Cekam rezultate.
Ljuta sam zato sto imam osjecaj da mi je sad to sve sjeb*** (da izvinete ) ovaj ciklus.
Nekako uopce ne vjerujem da ce se nesto dogoditi. Hopsali jesmo al ja sam sva nikakva...
Mislim vidjeti cemo sve je moguce ali mene osjecaj rijetko kad vara.
Bajo kcer ti je kraljica 😂😂😂😂😂 i molim te odustani od svoje zamisli da sam nekim cudom ipak T jer tempica je ionako preniska da bi bila T, cak je i niza nego kad ovuliram, tako da kraljice moja cekamo mi moju M 😉
Ma znam da vi sve znate u vezi temperature al ipak cu ja umisto vas sviju bit optimist🤞♥️🙏🏻
A mislila sam da ce bit nikakva trakica jer mi je mokraca bila jako razvodnjena i svijetla
A de molim te ujutro pisni test za trudnocu al molim te
Sortiraj odgovore
Najstariji