Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Studeni 2020. 19:18

vjera

🦋Anitram1982🦋

E da me ne shvatite krivo. Ja sam pod testom trakicom mislila na HCG test. Onak uleti tu i pita jel pozitivno, jel to znaci da sam trudna? Halllo za to postoji druga tema. I jos ak kaze da rade par mjeseci dobim mlade. A ovdje ne nek cure bore i godinama za T. Naravno, to se ne odnosi na zene koje objave LH trakicu pa pitaju jel pozitivma, jer vjerojatno nisu sigurne u pik itd.

Jel to komentar na moj post??

Ma ne. Opcenito sam napisala. Nema veze sa tvojim postovima. ❤

vjera
    09. Studeni 2020. 19:21

🦋Anitram1982🦋

vjera

🦋Anitram1982🦋

E da me ne shvatite krivo. Ja sam pod testom trakicom mislila na HCG test. Onak uleti tu i pita jel pozitivno, jel to znaci da sam trudna? Halllo za to postoji druga tema. I jos ak kaze da rade par mjeseci dobim mlade. A ovdje ne nek cure bore i godinama za T. Naravno, to se ne odnosi na zene koje objave LH trakicu pa pitaju jel pozitivma, jer vjerojatno nisu sigurne u pik itd.

Jel to komentar na moj post??

Ma ne. Opcenito sam napisala. Nema veze sa tvojim postovima. ❤

Ok onda 🤗♥️

....pokusavamo od 08 2018
    Spontani u 9 tj.02 2020
    Uzimam gynositol,maca prah,cink

09. Studeni 2020. 19:23

vjera

Zbog ovoga sam komentirala lh trakicuhttps://ibb.co/5vTdBtY ne mora nista ta moja trakica znaciti,al i može.. ja ne znam zasto se pojedine zene nađu uvrijeđene ako se neka cura javi ponekad, pa i stavi samo taj svoj test za trudnoću, one vjerovatno prate forum godinama,a nemaju razlog ništa napisati,a kada dobijes pozitivan test ti bi najrađe cijelom svijetu rekla da si trudna,a sve šutimo neko vrijeme,bar do prvoga pregleda.onda tu objave jer imaju potrebu objaviti ,jer zele podijeliti tu svoju srecu,pa makar sa tom jednom objavom

Da al razlika je objaviti na temi LH trakice koja nema veze sa trudnocom i hcg testovima. Ima za to tema i aktivne su. Mene osobno je u jednom periodu smetalo. Jer smo pokusavaliiiiiii a onda neko uleti tko nije ni na odrojavanju ni nista i ubaci test. Nit je ikad s komenirala ni ista. I jos se nakon tog posta vise ne javi. Eto a ja npr.pokusavam 6 godina i j....se sa svim i svacim da ostanem trudna. Me razumis sta zelim rec? Nemam ja protiv tebe i postova tvojih nista. A sta se tice LH u trudnoci ona mora biti dosta tamna, skoro pa kao pik da bi mogla posumnjat na T i onda uraditi test. 

09. Studeni 2020. 19:24

Kiky 🥰

Martinadrzim 🤞 i za 14 dana pozitivan test, dat ce Bog ❤
    Meni jucer poceli plodni dani. Radila sam lh trakice ali nije jos pik blizu. Racunam za 4-5 dana O. Danas cemo krenuti u akciju. Neka nam je sretno 😁 Rekla sam ovo je zadnji ciklus a onda cemo krenuti za pretragama….

❤❤ hvala i nek ti je sa srecom dalje pa da bude ovaj ciklus plusic 😘

Kiky 🥰
    09. Studeni 2020. 19:35

Sara🌻

Kiky 🥰

Meni jucer poceli plodni dani. Radila sam lh trakice ali nije jos pik blizu. Racunam za 4-5 dana O. Danas cemo krenuti u akciju. Neka nam je sretno 😁 Rekla sam ovo je zadnji ciklus a onda cemo krenuti za pretragama….

Samo da znas i tebe čekam, kad se sjetim onog razočarenja u 5. misec, baš mi je bilo ža'. Dajte sve od sebe i uživajte. 😁🤗😉

Hvala ti 🤗🤗🤗😘 Ma nekako sam manje opterecena nego prije, mozda jer sam se umorila od svega toga a moram bit jaka jer je mozda najveca bitka ispred nas ako ne uspije prirodnim putem. Sve se nekako nadam da ce mozda ovaj mjesec uspjet 😁

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 21:17

Lucky🍀

Ja zene moje imam osjecaj da ce menga evo iste sekunde, trbuh, leda… Ajme ubit ce me, a duphastona imam jos za pit do cetvrtka ujutro. Uh ko ce zivit s ovim grcevima dok M dode 🙄

Popij ih Lucky i udaraj ibuprofene ako smiš, samo da ciklus sta prije zavrsi da se novom pocnemo radovat 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Miakamo
    09. Studeni 2020. 21:44

Kiky 🥰

Sara🌻

Kiky 🥰

Samo da znas i tebe čekam, kad se sjetim onog razočarenja u 5. misec, baš mi je bilo ža'. Dajte sve od sebe i uživajte. 😁🤗😉

Hvala ti 🤗🤗🤗😘 Ma nekako sam manje opterecena nego prije, mozda jer sam se umorila od svega toga a moram bit jaka jer je mozda najveca bitka ispred nas ako ne uspije prirodnim putem. Sve se nekako nadam da ce mozda ovaj mjesec uspjet 😁

Kiky i Martina, sretno vam! Tu ste otkad sam na ovom forumu skoro pa godinu dana. Ja i nisam bas aktivna s obzirom da me na proslom pregledu doktorica dotukla s komentarima u toj mjeri da se bas bojim da li cu ikad ostati trudna. U medjuvremenu sam i stitnu operisala mozda to nesto pomogne. Uglavnom, do kraja godine probamo prirodno pa ako ne bude nista onda pretrage i vidjeti sta dalje. Sretno svima!!!

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 22:24

Lucky🍀

Ja zene moje imam osjecaj da ce menga evo iste sekunde, trbuh, leda… Ajme ubit ce me, a duphastona imam jos za pit do cetvrtka ujutro. Uh ko ce zivit s ovim grcevima dok M dode 🙄

Uff, mene je isto od dufića rasturalo..sjećam se da sam svaki dan pila tablete za bolove, a bofžgme je i M bila ultra bolna 🥵 sretno! Sve za cilj! ❣️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• BruNa
    09. Studeni 2020. 22:36

Matan i Martina sretno!;)

Vjera,meni su u trudnoci LH trakice pokazivale pik nekoliko dana,i tada sam posumnjala na trudnocu. Al imala sam osjetljive grudi ,sto nikad do sad nisam imala. Svakako sretno.

Lucky,nadam se da ce ti se konacno unormalit taj ciklus.
    Pozz svim curama, novim i starim koje me se sjecaju😃

MaryClear
    10. Studeni 2020. 05:06

Ancy_23

Maryclearje to je pik ako ste jucer onda je to ok, ne bi skodilo i danas jos ubaciti kojeg vojnika. 😂
    Koliko dugo pokusavate?

Ancy_23 i LHBaby pridruzujem se klubu ljetnih beba, ako je ovo istina. 🍀🍀🍀
    Hvala vam za pomoc! 🥰
    Ovo je sretna grupa, sretno i ostalima! 
    🤞🤞🤞🤞🍀🍀🍀🍀🍀
    https://ibb.co/2d3VrtC

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.