Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 13:29

Martina, 😍 sad se čuvaj, mazi i pazi. Ko će ako nećeš samu sebe. 😊 Isčekujemo sa tobom. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:30

🦋Anitram1982🦋

Evo i nas troje doma. Sve ok. Za 10 danas mogu uraditi test al 23.11 beta. Sada dalje sa Bozjom pomoci🙏
    Mattandakle ja ne mogu vjerovat u njihovu nemarnost. Nadam se da ti taj postupak nisu racunali u one na koje imas pravo. Ali sada znas. Obavezno za ubuduce pitaj (AL DRZIM 🤞 DA NEBU BILO DRUGOG PUTA I DA CE OVAJ CIKLUS ZAVRSITI SA SRETNIM ZAVRSETKOM) Koliki su folikuli, kad bi bila punkcija, stoperica, koliko ih ima….
    Hvala vam svima na podrsci ❤❤❤

Ajme super ❣️❣️❣️ Sretnooo, brojimo s tobom 🥰Broje ovo u postupak 🙄
    Sljedeći put ide dugi program stimulacije i Ivf, naravno ako sada ne budem trudna 😁

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 13:32

Mattan

Cure napravili mi punkciju ipak., ali prazan je folikul… Nema jajne stanice unutra. Ugl O kao nije bila a vidjeli ste moju trakicu jučer, koliko je jaka… pa doktor misli da je možda ipak bila i da je JS ipak isplivala negdje a folikul se ponovo formirao…
    Previše je tu svega čudnoga 🤷‍♀️
    Ali rekao je ako zaluta do ovog odčepljenog jajovoda i spoji se tamo negdje sa plivače mogu ostat trudna.
    E da i inseminaciju sad ne možemo jer je jučer bio odnos

Znam da me sad vec mrzite ali moram reci da ovdje aposlutno nista nije jasno. Ako ikako mozes do nekih drugih doktora koji su specijalisti u onome sto rade mislim da se ovima nije dobro vracati. Inseminacija ili IVF ili stimulacije, sve su to strasno precizni postupci a sa ovim ljudima to ocito ne mozes, mislim definitivno. Strasno! 
    Prvo, ici na punkciju "prirodno" je nesto sto ti razumni doktor specijalist nikada ne bi preporucio. Ako ides na punkciju kvaliteta jajne stanice je top prioritet, da te ne bodu bezveze i da imas sanse za oplodnju. Mislim da si spomenula da imas ranu ovulaciju, ne sjecam se, ali ako imas ovulacije prije 11DC ti aposlutno moras to rijesiti da bi imala bolji folikul.
    Drugo, nije mi jasno kakva inseminacija ako si ovulirala na strani gdje ti je zacepljen jajovod? (mozda sam krivo skuzila i imala si na drugoj strani) 
    Trece, nema ama bas nikakvog razloga da nemas odnose vecer prije inseminacije (osim ako ti muz ima ekstremno niske brojke).

Mattan, cure, nemojte me molim vas krivo shvatiti, ili se ljutiti na moje komentare, dobronamjerna sam, mislim da na ovim forumima ne pruzamo samo jedni drugima podrsku, nego i znanje, ako netko nesto zna a druga osoba ne zna ili nema iskustva, najvaznije je to podijeliti. Dosta zena ovdje dodje samo reci koji dan su one i dal im je test ili trakica pozitivna, ali pomoci u smislu iskustva jako malo. Opet, nemojte me krivo shvatiti, stvarno pisem ovo sa najboljom namjerom.

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:32

Jedino što me zasmetao komentar s tobom uvijek neki problemi.. Pa mislim ne ciljam ja namjerno vikend i komplikacije uvijek neke, baš je meni drago zbog toga 😔

6tt+2 imamo 💗

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 13:40

Mattan nisam sigurna ali mislim da nekome drugome ovaj komentar gdje kazes da ti je netko rekao "s tobom uvijek neki problemi". Ne znam tko je to rekao.
    Ja ti od srca zelim da si vec sad T, ali ako nisi moja jedina namjera je ta da ti zelim da pronadjes kompetentne doktore. Evo nista drugo, sve ovo sto si opisala sto su ti rekli i radili je jednostavno nevjerojatna katastrofa. Doktor svakako moze znati po UZV da li si O ili ne, tako razlikuju i ciste. Nemam rijeci, horor.

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 13:42

I da, nista to nije tvoja krivica, niti najmanje!! Niti vikendi niti komlikacije jer komplikacije se dogode zbog ljudi koji ne znaju svoj posao kako treba. Mislim ok, svako moze napraviti nekakav propust i dogadja se naravno, svi smo mi ljudi, ali ovo sve sto si opisala ne moze biti mala greska, ti ljudi su pregrozni i nemaju pojma sta rade. 

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:42

@jednogdana ma meni je to komentirala ta jedna sestra... 
    Heej ma ok su oni, samo što su kod mene i planirani odmah Ivf a možda samo jedna inseminacija, ali planove nam pokvarila prvo cista kad sam uzimala klomifen, onda sljedeći ciklus su rekli da iza njega ne ide druga stimulacija, jer mi je ubio endometrij... onda sada bili zatvoreni zbog Covida i nisam mogla stimulacije krenuti od 6.dana ciklusa 🙄 Mislim doktor je danas vidio cijeli folikul i dao je šansu, nije mogao znati da nema ništa.... 
    A za rane ovulacije su rekli da nema riješenje zapravo, da je to moja fiziologija ovulacije...
    Ali kužim kada pojedinačno pročitaš da oni izgledaju kao luzeri... A zapravo sve je imalo svoj razlog..

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:45

Jednogdana

I da, nista to nije tvoja krivica, niti najmanje!! Niti vikendi niti komlikacije jer komplikacije se dogode zbog ljudi koji ne znaju svoj posao kako treba. Mislim ok, svako moze napraviti nekakav propust i dogadja se naravno, svi smo mi ljudi, ali ovo sve sto si opisala ne moze biti mala greska, ti ljudi su pregrozni i nemaju pojma sta rade.

Znam, doktor mi je rekao tko ih šiša stalno su nadrndani i da se ne brinem,kako im on naredivtako moraju napraviti... A zaista se trudi jadan ali eto kad sto stvari nam otežava 😔

6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    09. Studeni 2020. 13:46

Jednogdana, ja se moram složit sa tobom da i meni nije jasno (iako vecinu ne razumim kako ide s postupkom) ali sam način ophođenja sa Mattan i cijeli taj cirkus nije dostojan jedne žene koja se bori za nešto skoro pa od života važnije. 
    Al' ta njihova nagađanja mi izgledaju samo da je skinu sa neke stvari.  
    Mattan, znan da nemaju svi (malo tko i ima) sredstava za privatno, ali otiđi bar u drugu bolnicu i iskoristi besplatno ono šta imas negdje di ce te tretirati ko čovjeka, prvenstveno. Ovo se meni sve čini kao pucanj u prazno. 🤷🏻‍♀️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 13:47

Mattan

@jednogdana ma meni je to komentirala ta jedna sestra…
    Heej ma ok su oni, samo što su kod mene i planirani odmah Ivf a možda samo jedna inseminacija, ali planove nam pokvarila prvo cista kad sam uzimala klomifen, onda sljedeći ciklus su rekli da iza njega ne ide druga stimulacija, jer mi je ubio endometrij… onda sada bili zatvoreni zbog Covida i nisam mogla stimulacije krenuti od 6.dana ciklusa 🙄 Mislim doktor je danas vidio cijeli folikul i dao je šansu, nije mogao znati da nema ništa….
    A za rane ovulacije su rekli da nema riješenje zapravo, da je to moja fiziologija ovulacije…
    Ali kužim kada pojedinačno pročitaš da oni izgledaju kao luzeri… A zapravo sve je imalo svoj razlog..

Ovako, nemoj se ljutiti ali evo objasnjenja, da je doktor pratio folikul, da li uredno raste, tocno bi znao sve, bez sumnje. Znao bi sta je unutra i znao bi sta se dogadja. Ako su zatvoreni zbog necega onda te aposlutno ne mogu naruciti na punkciju folikula ako ga nisu pratili. 
    Ranije ovulacije se rijesavaju bez problema davanjem FSH i LH, gonadotropina u kombinaciji, bez problema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.