Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jednogdana
    09. Studeni 2020. 13:49

Mattan

Jednogdana

I da, nista to nije tvoja krivica, niti najmanje!! Niti vikendi niti komlikacije jer komplikacije se dogode zbog ljudi koji ne znaju svoj posao kako treba. Mislim ok, svako moze napraviti nekakav propust i dogadja se naravno, svi smo mi ljudi, ali ovo sve sto si opisala ne moze biti mala greska, ti ljudi su pregrozni i nemaju pojma sta rade.

Znam, doktor mi je rekao tko ih šiša stalno su nadrndani i da se ne brinem,kako im on naredivtako moraju napraviti… A zaista se trudi jadan ali eto kad sto stvari nam otežava 😔

Opet nemoj se ljutiti, ali moze on biti drag na stotu, ako ne obavlja posao kako treba a ti zelis dijete i zelis maksimalno napraviti sve u tvojoj moci...stvarno su dokazali na kojoj razini im je biznis, stvarno!

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:51

@sara kužim sve, ali meni je sljedeća bolnica 300 km udaljena 😔
    A ovi zapravo imaju dobre rezultate... I bilo je ok dok nije covid počeo, e tada su svi doktori poludili malo...
    Ali definitivno fali malo boljeg ophođenja sa ženama 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 13:57

Jednogdana

Mattan

@jednogdana ma meni je to komentirala ta jedna sestra…
    Heej ma ok su oni, samo što su kod mene i planirani odmah Ivf a možda samo jedna inseminacija, ali planove nam pokvarila prvo cista kad sam uzimala klomifen, onda sljedeći ciklus su rekli da iza njega ne ide druga stimulacija, jer mi je ubio endometrij… onda sada bili zatvoreni zbog Covida i nisam mogla stimulacije krenuti od 6.dana ciklusa 🙄 Mislim doktor je danas vidio cijeli folikul i dao je šansu, nije mogao znati da nema ništa….
    A za rane ovulacije su rekli da nema riješenje zapravo, da je to moja fiziologija ovulacije…
    Ali kužim kada pojedinačno pročitaš da oni izgledaju kao luzeri… A zapravo sve je imalo svoj razlog..

Ovako, nemoj se ljutiti ali evo objasnjenja, da je doktor pratio folikul, da li uredno raste, tocno bi znao sve, bez sumnje. Znao bi sta je unutra i znao bi sta se dogadja. Ako su zatvoreni zbog necega onda te aposlutno ne mogu naruciti na punkciju folikula ako ga nisu pratili.
    Ranije ovulacije se rijesavaju bez problema davanjem FSH i LH, gonadotropina u kombinaciji, bez problema.

Pa pratio je, ali problem je nastao jer me u petak pregledala jedna druga doktorica jer on nije radio, a jučer doktorica koja je bila dežurna i koja nije mpo.. Zato  i je rekao da dođem danas da vidi što se događa.. Nije da ga branim ali realno ne može on raditi 7 dana u tjednu 🤷‍♀️

6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 14:00

Ma što bi se ljutila, ja se slažem sa svim tim, pogotovo za ovulaciju, ja kao laik smatram da to nije dobro, jer realno kad da ta jajna stanica sazrije? 

6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Studeni 2020. 14:01

Martina ❤❤🍀😊 neka se lijepo ugnjezde mrvice
    Lucky stavi mene na listu za odbrojavanje 22.11. Trakice su svijetle danas, najtamnija je bila sad za vik. Pa eto cca 14 dana. 🤞
    Ajde da i ja odbrojavam nesto napokon 😅
    Mattan ne kuzim se u te postupke pa ni ne komentiram nista. Drzim ti fige jer nikad ne znas mozda je i taj jedan keksic s dragim dobitan 🍀

Matkiša 😎
    09. Studeni 2020. 14:08

E da znate cure ako ostanem sad trudna to će biti najveća fora ove godine 😁
    Slažem se da treba biti realan i davati podršku i znanje, cmok cmok svima 

6tt+2 imamo 💗

09. Studeni 2020. 14:18

Jednogdana

Mattan

@jednogdana ma meni je to komentirala ta jedna sestra…
    Heej ma ok su oni, samo što su kod mene i planirani odmah Ivf a možda samo jedna inseminacija, ali planove nam pokvarila prvo cista kad sam uzimala klomifen, onda sljedeći ciklus su rekli da iza njega ne ide druga stimulacija, jer mi je ubio endometrij… onda sada bili zatvoreni zbog Covida i nisam mogla stimulacije krenuti od 6.dana ciklusa 🙄 Mislim doktor je danas vidio cijeli folikul i dao je šansu, nije mogao znati da nema ništa….
    A za rane ovulacije su rekli da nema riješenje zapravo, da je to moja fiziologija ovulacije…
    Ali kužim kada pojedinačno pročitaš da oni izgledaju kao luzeri… A zapravo sve je imalo svoj razlog..

Ovako, nemoj se ljutiti ali evo objasnjenja, da je doktor pratio folikul, da li uredno raste, tocno bi znao sve, bez sumnje. Znao bi sta je unutra i znao bi sta se dogadja. Ako su zatvoreni zbog necega onda te aposlutno ne mogu naruciti na punkciju folikula ako ga nisu pratili.
    Ranije ovulacije se rijesavaju bez problema davanjem FSH i LH, gonadotropina u kombinaciji, bez problema.

E pravo si sve napisala. Slazem se. Ali ako se i ide u prirodnu apisraciju dobiva se stoperica da ne bi folikul puko prije nego treba. A da ne pricam pracenje prije. I uzas mi je da su ti Mattan ovo stavili u postupak. Al eto sta sada. Vidit ces kako ce biti. I da jos da se osvrnem na one sto upadnu jednoma sa trakicom ili testom. Nisam htjela nista do sad pisat da ne ispafne da sam ljubormorna ali sad hocu. Katastrofa mi je da neka tamo Zlj ili xy osoba upadne sa pozitivnim testom. Ili da joj se kaze jel ima crta. Za to postoji druga tema i ja na takve postove ne bi ni odgovarala. Zna se za sta je tema. I savjetujem bilo kojoj koja ce otvoriti novu LH trakicu 4 dio da napise na prvom postu da se ne posatavljaju komentari sa testovima. Naravno to se ne odnosi na osobe koje su vec azurne na samoj temi. 

• Jednogdana
    09. Studeni 2020. 14:20

Mattan

E da znate cure ako ostanem sad trudna to će biti najveća fora ove godine 😁
    Slažem se da treba biti realan i davati podršku i znanje, cmok cmok svima

Nitko ne moze raditi 7 dana 24 sata ali zato mjesta na kojima se obavljaju takvi postupci imaju specijaliste koji jedno drugog pokrivaju u tim situacijama i nema nikakve punkcije ako doktor nije stigao/mogao provjeriti pa ti ubacili neku koja ono nema pojma ni sta je jajna stanica! To ne moze tako, niti jedna klinika tako nesto ne radi! Ako se to tako nastavi, lijepo na vlak i u neku drugu kliniku gdje mozes ostati par dana tijekom pracenja, istina treba lova za to...
    Drzim ti fige na naj naj naj najjace da je ovaj ciklus to cudo!!!! pusa!!

BAJOMA
    09. Studeni 2020. 14:21

Martina ♥️♥️♥️ sad odmaraj i polako,drzim 🤞🤞🤞 najjace .
    🙏🏻🙏🏻🙏🏻

BAJOMA
    09. Studeni 2020. 14:22

Mattan uvijek pozitivno 🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.