Mattan znači točno mi te milo išla bi šamarat cijelu tu hordu nesposobnih ljudi oko tebe. Daj makni taj potpis (propalo) sutra ćeš vidit šta će ti taj specijalac reć. Pozitiva do samoga kraja. Sretno ❤️❤️
😂😂
@ana0310 ❣️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Martina sretno 😊
https://ibb.co/2vWTKv6 mislim da se mogu opustiti, sutra pregled, ali je rano dosta pa nemam neka ocekivanja
Predivno ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mattan majko mila evo uopce ne znam sta reci, uzas
Nadam se da nije kasno i da si sutra u postupku 🤞🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina sretno 😊
https://ibb.co/2vWTKv6 mislim da se mogu opustiti, sutra pregled, ali je rano dosta pa nemam neka ocekivanja
Predivno ❤️
Nadam se da cu uskoro tvoj plusic gledati! ❤
2021. M 💗
Jutro cure ☕
Ja sam danas prevencije radi ostala doma. Malo sam jos smrljava i prehladena. Dragi je isto ovaj tj doma on tako radi tj na poslu tj od doma. Tako da mozemo danas jos zabetonirati 😅
Iako uopce nemam osjecaj da smo mi nesto napravili. Ne znam zasto..mozda zato sto sam prehladena i sto su mi trakice sjeb pa ni ne znam koji dan je tocno bila O. Ali uopce se nicemu ne nadam. Mislim da ce biti debeli minus na kraju mj.
Znam da treba pozitivno misliti i inace jesam jako pozitivna, trudim se, ali eto danas mi je takav dan.🤷🏼♀️
Nadam se da je vama ljepsi i bolji! Jel tko piski mozda ?
Jutro cure...moja vjestica jučer nije došla kao što sam mislila...jutros nemam grčeve, ali jučer sam cijeli dan osjetila onako slabe grčeve i nekad - nekad bol u leđima...grudi i dalje bole na dodir i jedno 2 broja veće( ne žalim se ni ja ni m 😂)
Jučer test bio negativan..u srijedu trebam (ne)dobiti...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Meni ovaj glupi FF opet stavio da je O bila, a ne znam kako da na ovaj ciklus stavim postavku da ne racuna po bazalnoj O
Heya haha pa rekla sam ti ja da ako si ovulirala da si onda vjerojatno ovulirala 23.10. Moze biti da ti corpus luteum nije bio bas neki pa da su temperature tako niske, lako moguce. Mislim da imas negdje pod settings "override", nisam sigurna gdje tocno, ali ne zamaraj se, pusti ga...
Cure napravili mi punkciju ipak., ali prazan je folikul... Nema jajne stanice unutra. Ugl O kao nije bila a vidjeli ste moju trakicu jučer, koliko je jaka... pa doktor misli da je možda ipak bila i da je JS ipak isplivala negdje a folikul se ponovo formirao...
Previše je tu svega čudnoga 🤷♀️
Ali rekao je ako zaluta do ovog odčepljenog jajovoda i spoji se tamo negdje sa plivače mogu ostat trudna.
E da i inseminaciju sad ne možemo jer je jučer bio odnos
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji