Bakzuz sam samo takav haha uvijek vikendom frka, pozvali su me na uzv danas pa ćemo vidjeti... Za uputnicu ću lagati da je e uputnica zakazala pa ako prođe prođe 🤞 ak ne vratim se kući i akcija haha
Ali obavezno mene neka drama prati
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/7QpgFPb uhvatila ga, čekam odgovor doktora.
Ali napravila sam takav propust 😔 od svih papira i hodanja po bolnicama zaboravila izvaditi uputnicu suprugu za spermiogram, sutra za postupak.
Tako da em kad imam ovakav pik pukne mi do večeri folikul tako da aspiracija folikula baj baj, a em me neće ni primiti na nikakav postupak bez njegove up. Doktorica nam radi 2.smjenu tako da se mogu u dupe poljubi da oprostite
A joj. 🙈 a jel im nemos donjet naknadno uputnic? Ili da eventualno ovaj put platis ako nije skupo ko suho zlato?
Pojma nemam koliko košta, nešto ću smuljati ako budem znala haha
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/7QpgFPb uhvatila ga, čekam odgovor doktora.
Ali napravila sam takav propust 😔 od svih papira i hodanja po bolnicama zaboravila izvaditi uputnicu suprugu za spermiogram, sutra za postupak.
Tako da em kad imam ovakav pik pukne mi do večeri folikul tako da aspiracija folikula baj baj, a em me neće ni primiti na nikakav postupak bez njegove up. Doktorica nam radi 2.smjenu tako da se mogu u dupe poljubi da oprostite
A joj. 🙈 a jel im nemos donjet naknadno uputnic? Ili da eventualno ovaj put platis ako nije skupo ko suho zlato?
Pojma nemam koliko košta, nešto ću smuljati ako budem znala haha
Ma znam. Kod mene isto uvijek neki klinac mora biti...al proc ce sve to...drzim 🤞 da upali ipak i da prode 🤞
Pregledala me gin koja nije mpo i kaže ne zna ništa o tome.
Prvo kaže nema folikula, ma reko nemoguće, aj kao opet će. Vrti vrti i nađe ga, kaže 16 mm, uff reko ne bi rekla da je trakica toliko pozitivna na 16 mm i još prije 2 dana bio veći..
Ajd opet gleda ona, mjeri, ne može izmjeriti.. Na kraju skuži da je puknuo i znači zakasnili smo. Ljuta, ko je mene poslao kad ona nije za to... Bla bla.. Znači ako mjesec nisam nekog ubila neću nikad, strpljenje mi je pri kraju s tim doktorima stvarno!!
6tt+2 imamo 💗
Cao devojke :) citam vas sve vreme ali sam bila zaboravila lozinku 🤭 treba mi vase misljenje
Proslog meseca 13dc u 16h pocela lh crta da tamni a u 20h uhvatila pik.. ovog meseca radila jednu 13dc nije bio pik, danas 14dc pik.. mm mi je na putu, ujutru dolazi.. sta mislite da li cu zakasnitiiii
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Aj barem ne treba uputnica za spermio 😂😂😂 odradili sad keksi šmeksi pa šta bude...
Al kao da me netko posro kad sam se rodila 😂😂😂 oprostite na izrazu.. a neki dan vraćam med. sestri sliku od uzv-a da vrati u moj karton, kaže ona nećete si ostaviti sliku bebice? Ja onak, to je CISTA kakva beba 🙈🙈 eto s kim ha imam posla
6tt+2 imamo 💗
Martina sretno 😊
https://ibb.co/2vWTKv6 mislim da se mogu opustiti, sutra pregled, ali je rano dosta pa nemam neka ocekivanja
2021. M 💗
Aj barem ne treba uputnica za spermio 😂😂😂 odradili sad keksi šmeksi pa šta bude…
Al kao da me netko posro kad sam se rodila 😂😂😂 oprostite na izrazu.. a neki dan vraćam med. sestri sliku od uzv-a da vrati u moj karton, kaže ona nećete si ostaviti sliku bebice? Ja onak, to je CISTA kakva beba 🙈🙈 eto s kim ha imam posla
Znaci nemrem vjerovat to sto si napisala. Da je ona mislila da je to beba, a ono cista. Dizsssss...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A nis sad cekanje. Bar znas da za 14 dana ide plus 😉. Al me cudi jos nes. Sto ti bar stopericu nije dao bar pa da znate kad ce puknut. Buduci ste htjeli na prirodno IVF.
Aj barem ne treba uputnica za spermio 😂😂😂 odradili sad keksi šmeksi pa šta bude…
A jebbb em .. Nadajmo se plusu za 14 dana🤞🤞🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji