Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2020. 10:38

E jel vas smijem pitat nes ne vezano za Trudnocu i ostalo? Naime pocela sam se baviti prodajom Make up kozmetike tu u Njemackoj a moze se naruciti i u Hrvatsku. Pa da li vam smijem staviti link od svog instagram profila? 😊

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 10:42

🦋Anitram1982🦋

tina25

Jutro cure..ja sam jutros napravila test ali naravno bijel…sada samo čekam M..evo stavit cu i sliku sa blicom i bez…
    https://ibb.co/tBMxGC2
    https://ibb.co/PmcmgZg

Kaj sam ja luda ili vidim neku sjenu na prvoj slici? Mozda krivo vidim. Kak izgleda sada?

Da budem iskrena, nakon što je točkica rekla da vidi nešto vidim i ja na onoj prvoj, ajde probaj staviti kontrast na najjače, moglo bi se vidjet bolje...

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 10:43

tina25

Jednogdanaovako…nije da smo ono bas radili na bebi od onda, nego smo se prestali paziti i kao ako bude bude…i sada sam u 8 mj išla kod ginice i rekla mi je kao prvo sa trakicama probam 6 mjeseci i ako ne uspije onda ćemo dalje na pretrage ići..
    Točkica ti onda očito jedina vidiš hehe…13dpo sam danas…
    Za tri dana trebam dobiti ali od jučer imam grčeve tako da mislim da ce doći i prije, pa kad dođe krećem sa femisan A kapima, i u nove pobjede 😊😊

htjela sam tebi odgovoriti a odgovorila sam Anitram hehehe...ajde malo se poigraj sa slikom...

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 10:44

Lucky🍀

Jednogdana

Lucky🍀

Ancy pa ako ti je zastopan nos normalno da ne osjetis okuse, pa eto nije korona 😁 hopsate vis sve u 16 💪🏼💪🏼 mora bit nesto na kraju 🍀
    Jednogdana hvala na savjetima, mozda tu znamo svasta trabunjat ali neke osnove ipak znamo 😉 u kojem si ti dijelu ciklusa, cekas O, prosla O? Jel odbrojavamo do M?
    Tina ja ne vidim nista… 😒

Danas sam CD15…ali muž mi je morao na put i mislim da neće stići na vrijeme da iskoristimo ovaj ciklus…nemam više trakica pa ih čuvam za neke korisnije dane hehe….

Znaci i ti ulazis u klub "Idemo po bozicno cudo" 🤗

Da, baš bi oko Božića trebalo biti POAS ahhahaha

tina25
    08. Studeni 2020. 10:48

https://ibb.co/XjCnxqK
    Evo kako sada izgleda, bijel kao snijeg..
    Cure vi možda vidite u budućnost heheh, jer eto ima još 3 dana do M pa je sve moguće 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    08. Studeni 2020. 10:49

@Martina, sretno sutraaaa 🧡🧡🧡 Javi kakk prošlo i na koliko si se smrzlića odlučila. 😊

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

08. Studeni 2020. 10:56

Sara🌻

@Martina, sretno sutraaaa 🧡🧡🧡 Javi kakk prošlo i na koliko si se smrzlića odlučila. 😊

Ej na 2 idemo. Vec znamo jer ih moraju prije nego uopce dodemo na transfer odmrznuti. Tak da moramo rec unaprijed. 

MaryClear
    08. Studeni 2020. 11:11

Hej. Ja danas nakon 10 ili 11 dan O radila test na T sa Prima testom i veli negativno... U četvrtak bi trebala dobiti M pa cu vidjeti... Jel vi imate mozda iskustva koji test za T je najbolji, najpouzdaniji?  🙄

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Studeni 2020. 11:39

Tina ja ne vidim sjenicu ali corava sam inace 😅🤣 probaj za par dana ako ti izostane M 😉
    Martina misliti cu na tebe i bebice a ti se javi sa novostima 😉😘
    ----
    Mene nerviraju lh trakice. Moje roza ili ne valjaju ili ne znam sta. Pogotovo kad sam sanjarkine vidjela. Meni kontrolna bude normalne debljine a moja testna onako tanka. I kak je tanka ne mogu ni skuziti kakve je boje. Radila sam zadnjih par dana uspkredno sa rozima i zelene lh. Al znamo kako su one zajebane....😅
    Ugl mislim da ih necu ni raditi vise. Samo opustiti se i uzivati sa dragim a krajem 11 mj napraviti test.

08. Studeni 2020. 11:40

https://ibb.co/C7Rs4Vc

I danas!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.