Aj barem ne treba uputnica za spermio 😂😂😂 odradili sad keksi šmeksi pa šta bude…
Al kao da me netko posro kad sam se rodila 😂😂😂 oprostite na izrazu.. a neki dan vraćam med. sestri sliku od uzv-a da vrati u moj karton, kaže ona nećete si ostaviti sliku bebice? Ja onak, to je CISTA kakva beba 🙈🙈 eto s kim ha imam posla
Znaci nemrem vjerovat to sto si napisala. Da je ona mislila da je to beba, a ono cista. Dizsssss…🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A nis sad cekanje. Bar znas da za 14 dana ide plus 😉. Al me cudi jos nes. Sto ti bar stopericu nije dao bar pa da znate kad ce puknut. Buduci ste htjeli na prirodno IVF.
Ovaj njen doktor kao da to sve shvaca ko neku igricu, pa eto ajde kako bude 🙄 a koliko zivaca to nas kosta iz mjeseca u mjesec, to nemaju pojma…
E ovaj mjesec su mi se na vrh glave popeli... kontam da sam od tog stresa i dobila kandidu...
Kaže mi zadnji put ta neka doktorica kako to da mi je ovulacija tako rano a imam 29 godina, reko bila je 16 dan dok nisam počela hodat po doktorima.
I ona će na to vama treba psihološka pomoć, imamo mi psihologa za takve slučajeve.
Ja ispala luda, eto.
Evo ti ga sad 🖕
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Aj barem ne treba uputnica za spermio 😂😂😂 odradili sad keksi šmeksi pa šta bude…
Al kao da me netko posro kad sam se rodila 😂😂😂 oprostite na izrazu.. a neki dan vraćam med. sestri sliku od uzv-a da vrati u moj karton, kaže ona nećete si ostaviti sliku bebice? Ja onak, to je CISTA kakva beba 🙈🙈 eto s kim ha imam posla
Znaci nemrem vjerovat to sto si napisala. Da je ona mislila da je to beba, a ono cista. Dizsssss…🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. A nis sad cekanje. Bar znas da za 14 dana ide plus 😉. Al me cudi jos nes. Sto ti bar stopericu nije dao bar pa da znate kad ce puknut. Buduci ste htjeli na prirodno IVF.
Ovaj njen doktor kao da to sve shvaca ko neku igricu, pa eto ajde kako bude 🙄 a koliko zivaca to nas kosta iz mjeseca u mjesec, to nemaju pojma…
E ovaj mjesec su mi se na vrh glave popeli… kontam da sam od tog stresa i dobila kandidu…
Kaže mi zadnji put ta neka doktorica kako to da mi je ovulacija tako rano a imam 29 godina, reko bila je 16 dan dok nisam počela hodat po doktorima.
I ona će na to vama treba psihološka pomoć, imamo mi psihologa za takve slučajeve.
Ja ispala luda, eto.
Evo ti ga sad 🖕
A ides koja budala. Rekla bi ja njoj svasta. Al u pravu si. Meni je M nakon O uredno dolazila na 14 cak 15 dan. Od kad hodam po MPO lutealna faza je uzas. Na 10dpo vec krene. Sto je zacudujuce jer uzimam i progesteron. Al eto.
Nastavak drame : doktor piše jesam uzela štopericu i da dođem sutra ujutro na postupak.. A mi imali odnose jer mi ova rekla.. Omg, ovom nema kraja...
@martina možeš li mi reći što treba prije te punkcije, pretpostavljam da zbog anestezije ne smijem jesti ni piti? Jel to od navečer ili? Nitko mi ništa nije rekao, kad sam pitala rekli su znat ćete na s vrijeme 🤬🤬🤬
6tt+2 imamo 💗
Nastavak drame : doktor piše jesam uzela štopericu i da dođem sutra ujutro na postupak.. A mi imali odnose jer mi ova rekla.. Omg, ovom nema kraja…
@martina možeš li mi reći što treba prije te punkcije, pretpostavljam da zbog anestezije ne smijem jesti ni piti? Jel to od navečer ili? Nitko mi ništa nije rekao, kad sam pitala rekli su znat ćete na s vrijeme 🤬🤬🤬
O boze svasta. Da nemoj nista jesti vise. Popit mozes do 00 sati. Ujutro mozes popit malo tekucine ako uzimas kakve ljekove i moras im to onda reci
Nastavak drame : doktor piše jesam uzela štopericu i da dođem sutra ujutro na postupak.. A mi imali odnose jer mi ova rekla.. Omg, ovom nema kraja…
O boze svasta. Da nemoj nista jesti vise. Popit mozes do 00 sati. Ujutro mozes popit malo tekucine ako uzimas kakve ljekove i moras im to onda reci
Hvala 🥰
6tt+2 imamo 💗
Mattan ja tu nista ne kuzim. Sta on tebi misli punktirat kad je folikul vec puknio?
Ne kužim ni ja, javio mi da si dam štopericu sad.. Vjerujte mi da sam turbo zbunjena,mislim da on smatra da ova nije dobro odradila i da možda uopće nije puknuo.to je moj dojam 🤷♀️
6tt+2 imamo 💗
Boze svasta 🤦♀️
Ajde sretno ti sutra, drzim 🤞🏻 da ipak nije puknio i da ce ti odraditi punkciju. Javi nam svakako 😘
Hvala... I ispričavam svima što sam zatrpala forum danas 🤪
A cure koje tek trebaju na mpo ne brinite, ovo se događa samo meni 🙈😂
6tt+2 imamo 💗
Mattan boze kakav cirkus, a tebi govore da ti treba psiholog 🤦🏻♀️ drzim ti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 na najjace da to nekako na kraju ipak izade na dobro
Na kraju će mi i trebat haha hvalaaaa
6tt+2 imamo 💗
Mattan znači točno mi te milo išla bi šamarat cijelu tu hordu nesposobnih ljudi oko tebe. Daj makni taj potpis (propalo) sutra ćeš vidit šta će ti taj specijalac reć. Pozitiva do samoga kraja. Sretno ❤️❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sortiraj odgovore
Najstariji