Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malaga
    07. Studeni 2020. 19:26

Lucky, LhBaby thx ma znam da je prva prava, al začudilo me da je toliko narasla u tri sata. Ništa, vidjet ćemo u narednim danima, imam još dva dana fore 

3sreca
    07. Studeni 2020. 21:17

LHBaby1

3sreca

LHBaby1

3sreca super, znaci letrozol ti je bio uspjesan. Kako si ga pila ujutro i navecer, i od kojeg dana ciklusa? 😜

Mislim da je doza bila ista kao klomifen i od 5DC, oprosti ne sjecam se tocno. Jedino da pokusam naci stare nalaze pa da vidim kako stoji…
    Znam da sam isla na redovne folikulometrije i da je bio samo jedan vodeci folikul… Jedan ali vrijedan 🤗
    Letrozol ima super rezultate, bas poznajem dosta slucajeva gdje je upalilo odmah. Ako bih se ikad vratila na stimulirane to bi bilo sa femarom. Meni osobno klomifen nista ne pomaze.
    Drzim ti fige da upali odmah 🤞🤞🤞🤞

Super, drago mi je vidjeti pozitivna iskustva. 👌🏽

Ja pijem od 2-6 dana ciklusa po 2.5mg ujutro i navecer. Inace imam ovulaciju i rast folikula normalno, ali rekla je da me lagano zeli stimulirati posto su malo policisticni jajnici. I da, folikulometrijom ce mi takodjer pratiti sve. 🤞🏽 A da li si primila i injekciju Pregnila kad su folikuli bili pred pucanje ili ne?

Tako je i kod mene bilo, imala sam uredne O i M u dan. Sve je bilo "ok" ali nije dolazilo do T. Upravo tako, blago policisticni jajnici i kod mene.
    Folikulometrije i pregnil pred pucanje. Odnosi 3 dana za redom i + na 12DPO. 
    Sretno 🍀🍀🍀🍀

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Anchy_23 🌈 🌸
    08. Studeni 2020. 08:21

Jutro cure!
    M i ja vrijedno hopsamo cijeli vikend. 🍀🤞
    Nadam se da ste sve dobro. 
    Mene nesto kao prehlada i zacepljen nos zezaju. Takoder bas okuse ne osjetim ali mirise da pa kao ludak stalno sve isprobavam i mirisim. I ono jedno vece sam temperaturu imala...nadam se da nije korona.  Cudi me da mirise imam ali okuse ne🤷🏼‍♀️
    Bitno da smo mi hopsali  i dalje cemo...tako da pokrijemo sve 🤞😊

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 08:26

Lucky🍀

BAJO1

Lucky🍀

Ancy odmah sam istu vecer pocela sa duphastonima, jutros sam vec 4. tableticu popila 😁 jos malooo 🤭
    Bajo imam tu i tamo i probadanja u jajcima, ali da ima icega gin bi rekao, tempica je osla gore zbog duphastona.
    Sanjarka majko mila kako divan pik, daj ih nama kad tebi sad ne trebaju 😂😂

Dok ne dođe M sve je moguce🤞🙏🏻🤞🙏🏻

Joojj tiiii ❤️ neka ti Bog uslisa molitve da ne dobi jacmenac 😂😘

Jutro žene!! Kako ste? Baš me zanima kakav je Letrozole, i ja sam čula jako dobrih stvari o njemu!! Sretno LHBaby1!!
    Lucky, Bajo Duphaston je sintetički progesteron. Kako zakon biologije funkcionira je to da progesteron sprečava nove ovulacije (kako ne bi došlo do trudnoće u lutealnoj fazi kada je žena već trudna), tako funkcionira ciklus. Mislim da ti ga doktor ne bi dao da si imala naznaku folikula na UZV, (a u slučajevima kad žena ne vjeruje doktoru: također ako je neki folikul krenuo u razvoj Duphaston bi ga definitivno zaustavio). Sad se opusti, završi Duphić i kreće nova nada!!! 

tina25
    08. Studeni 2020. 08:37

Jutro cure..ja sam jutros napravila test ali naravno bijel...sada samo čekam M..evo stavit cu i sliku sa blicom i bez...
    https://ibb.co/tBMxGC2
    https://ibb.co/PmcmgZg

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 08:52

tina25

Jutro cure..ja sam jutros napravila test ali naravno bijel…sada samo čekam M..evo stavit cu i sliku sa blicom i bez…

Hey Tina žao mi je! 
    Nadam se da nije bed ako pitam, vidim da pokušavate od 2018, jesi li krenula na pretrage ili nisi još? (Sorry ako nisam dobro popratila tvoju situaciju).

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 09:35

točkicaa

Malagaja sam to sa bazalnom primjetila isto. Npr. svako jutro u 7 sati poslje O mi je temperatura 36.5 a ako se probudim u 9 ili kasnije temperatura mi je 36.8,9 i uvijek je tako. E sad zasto je to tako ne znam 🤷‍♀️
    Zato se i kaze da se temp mora mjeriti svaki dan u isto vrijeme inace ne valja 😘

Inace svako sat vremena bazalna raste za cca 0.1 🙂
    Meni je tako al mislim da sam i negdje procitala tako da bude okvirno 
    Ja vikendom ako se ne dignem recimo 5ipo kao inace nego 6ipo i izmjerim 36.6, znam da bi to u 5ipo bilo oko 36.5

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Studeni 2020. 09:36

tina25

Jutro cure..ja sam jutros napravila test ali naravno bijel…sada samo čekam M..evo stavit cu i sliku sa blicom i bez…

Zao mi je 😪

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Jednogdana
    08. Studeni 2020. 10:12

Lucky🍀

Ancy pa ako ti je zastopan nos normalno da ne osjetis okuse, pa eto nije korona 😁 hopsate vis sve u 16 💪🏼💪🏼 mora bit nesto na kraju 🍀
    Jednogdana hvala na savjetima, mozda tu znamo svasta trabunjat ali neke osnove ipak znamo 😉 u kojem si ti dijelu ciklusa, cekas O, prosla O? Jel odbrojavamo do M?
    Tina ja ne vidim nista… 😒

Danas sam CD15...ali muž mi je morao na put i mislim da neće stići na vrijeme da iskoristimo ovaj ciklus...nemam više trakica pa ih čuvam za neke korisnije dane hehe....

tina25
    08. Studeni 2020. 10:26

Jednogdana ovako...nije da smo ono bas radili na bebi od onda, nego smo se prestali paziti i kao ako bude bude...i sada sam u 8 mj išla kod ginice i rekla mi je kao prvo sa trakicama probam 6 mjeseci i ako ne uspije onda ćemo dalje na pretrage ići..
    Točkica ti onda očito jedina vidiš hehe...13dpo sam danas...
    Za tri dana trebam dobiti ali od jučer imam grčeve tako da mislim da ce doći i prije, pa kad dođe krećem sa femisan A kapima, i u nove pobjede 😊😊

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI