Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Srpanj 2020. 22:13

Ma luda ko kuca. U prve 2 t to skakala ,to trcala ,to
     nosila nema sto nisam , a sad ajme pazim se pokusavam sto mirnija bit  a opet

19. Srpanj 2020. 22:14

Sara🌻

Bajo, nadam se da nije ništa ozbiljno🧡 Svakako se javi, ako se dobro sjećam, rekla si da ti je 27. pregled, pa 20. nije prerano i virujem da bi mogla nešto vidit i dat ti štagod za čuvanje trudnoće.

Da jer tada bih bila 6+4  .
    Hvala❣

19. Srpanj 2020. 22:15

bajo

Ma luda ko kuca. U prve 2 t to skakala ,to trcala ,to
    nosila nema sto nisam , a sad ajme pazim se pokusavam sto mirnija bit a opet

Je bajo al kolko si mladja bila.. Nije to isto ni za tijelo pogotovo.. Drzi se i probaj bez puno brige zaspat ujutro pregled da odagna lose misli 🤞🤞😘😘😘

Sanjarka88
    19. Srpanj 2020. 22:16

Bajo bit ce sve u redu, samo pokusaj bit pozitivna iako znam da je lako reci 🤗🤗🤗🤗🤗
    Ja sam u prosloj t imala jedan dan nesto roskasto na papiru, sestra mi samo na telefon rekla da je vjerovatno neka zilica i da ne dolazim jer je ionako rano da se ista vidi 🙄
    Ugl. Sve je bilo u redu, i nije se ponovilo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

19. Srpanj 2020. 22:18

Sanjarka88

Bajo bit ce sve u redu, samo pokusaj bit pozitivna iako znam da je lako reci 🤗🤗🤗🤗🤗
    Ja sam u prosloj t imala jedan dan nesto roskasto na papiru, sestra mi samo na telefon rekla da je vjerovatno neka zilica i da ne dolazim jer je ionako rano da se ista vidi 🙄
    Ugl. Sve je bilo u redu, i nije se ponovilo

Sara 🌸
    19. Srpanj 2020. 23:18

malala

Bajo, sretno. 🤞
    Mi imali danas obiteljski ručak i meni padne staklena boca mineralne i razbije se u 100 komadića. 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
    Znate onu "bit će muško". 🤫🤫🤫🤫

Šta se mora razbit za "bit će žensko" 😂...pitan za susjedu😉😉😉
    Samo strpljenja, doć će 👶🏻🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kona13
    20. Srpanj 2020. 01:15

Moja app a tako mi je i naturopat rekao, LH mjerim oko 11 i onda opet oko 19h. Kod mene se radi o naglom porastu koji me traje dugo i to je savjet. Inače, popijem do 9 I onda trpim🤪,onda pijem do 5 pa opet trpim. S obzirom na trening i vrucinu to ne ponekad SF😖

👦2012💙

Nadi_
    20. Srpanj 2020. 02:05

BruNa

Nadi_

BruNa

Bajo,ja vas citam. Al moje neredovite menge ne dozvoljavaju mi da dam datum kad je iscekujem. Obecala sam si da necu ovaj mjesec radit trakice, medutim krenula sam, samo da je znam kad ocekuvati, sutra il danas bi trebao bit pik, ja na 33 danu ciklusa, ajde barem nije kao prosli mjesec na 50 😅
    Ovaj mjesec sam opustena, kak bude bit ce, eto mozda ce mi bit pik danas, a ja nq poslu 24 sata,tako da, pokrila sinoc i sutra cu,pa sto bude bit ce😃😂

Pozdrav svim curkama😍

Bruna, nisam upratila sta je uzrok tvojim neurednim ciklusima? Jesi li probala sa vrkutom? Moji su isto nelad na 60 pa i vise dana, ali sa vrkutom ih u zadnje vrijeme drzim.pod kontrolom prilicno. Sad sam kupila i Inofolic po preporuci ginekologa.

Jel imas ti kakvu dg? Kolko su ti sad s vrkutom?

Moji su isto oduvijek neredovni, jednom mi se desilo da nisam imala ciklus 5 mjeseci, to je bilo prije 6 godina. Na posljednjem pregledu mi je novi gin vidio na uzv da imam blago mikrocisicne jajnike, ali kako kaze takvi jajnici ne mogu biti uzrok ciklusu kakav je kod mene, oni nekad mogu izazvati kasnjenja do 10 dana. Ranije sam radila hormone stitne i spolne hormone, bili su ok. Gin mi je rekao da bi me on pustio jos par mjeseci da vidimo sta ce se desiti i onda bi krenuli sa folikolumetrijom ako ne dodje do trudnoce. Dok pijem vrkutu redovno ciklusi su na 30-33, a cim se ulijenim i napravim pauzu od par mjeseci opet se produzi. 

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

silver
    20. Srpanj 2020. 04:15

bajo javi nam kako je bilo, ali vjerujem da je sve ok, samo malo lakše, nemoj se umarati, izležavaj se...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• lena2
    20. Srpanj 2020. 07:09

Jutro cure samo da se javim , ja sam 5+4 jos nemam mucnine ni povracanje, ponekad samo lagane grcice to me malo plasi ali nadam se da ce bit oke. U srijedu idem kod doktora da potvrdimo trudnocu i cujemo odkucaje ako je sve uredu( nadam se)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.