Hej cure, ja od danas na godisnjem.. Sutra cu lio na depilaciju i svaki dan na more cili dan ko Česi ponit pastete, kruha, paprike.. Sve ha haha i suncobran i nema me 🙂🙂🙂 dobro ce mi doc mozak na pasi dok ne iscekujem M 🤣
Necu radit testove ni nis jer sam prosli mj bila uvjerena radi simptoma i potrosila para i para na testove.. Ovaj put cu te pare potrosit na nes drugo..
Ima li koja da uskoro radi test? Kad ce se opet ponovit ona lista ka u 5mj.hmmmmm?
Sanjich uživaj na godišnjem... Malo zeza vrime al tsko sam i ja u điru da što manje mislim 😊
url=https://lilypie.com]
Evo zbunjena sam sva… Stavim slikicuhttps://ibb.co/b36D5SX
Vidite koji je dan ciklusa… Tako je bilo i prosli mjesec. Samo smo se jutros seksali, kasnije sam vidjela da je bio pik… Da li je prekasno, pretpostavljam da je. Ali vise me muci zasto pokazuje ovulaciju ovako rano a ciklus mi traje svaki mjesec 30-32 dana. Znaci, prosli mj ovulacija je bila 11dc i mengu sam dobila 3tj kasnije. Ima li netko tu situaciju?
Imam neku glupu ginekologicu i ne mogu se ni naruciti do 10mj. A ubija me to cekanje.
Ja ti često imam O 9 dan a ciklus krene 31 dan...
Doktori nisu reagirali kao ok je to, ugl ja sam rekla doktorici da mi da Duphaston tj nešto za regulaciju jer mi to nije normalno.
Uzimala jedan ciklus i od tad je bolja situacija, npr O 12, 13 dan ciklus 28 dan.
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Vidite koji je dan ciklusa… Tako je bilo i prosli mjesec. Samo smo se jutros seksali, kasnije sam vidjela da je bio pik… Da li je prekasno, pretpostavljam da je. Ali vise me muci zasto pokazuje ovulaciju ovako rano a ciklus mi traje svaki mjesec 30-32 dana. Znaci, prosli mj ovulacija je bila 11dc i mengu sam dobila 3tj kasnije. Ima li netko tu situaciju?
Imam neku glupu ginekologicu i ne mogu se ni naruciti do 10mj. A ubija me to cekanje.
Ja ti često imam O 9 dan a ciklus krene 31 dan…
Doktori nisu reagirali kao ok je to, ugl ja sam rekla doktorici da mi da Duphaston tj nešto za regulaciju jer mi to nije normalno.
Uzimala jedan ciklus i od tad je bolja situacija, npr O 12, 13 dan ciklus 28 dan.
Hvala ti. Bitno mi je da se taj problem jednostavno rijesava.
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Ja ti često imam O 9 dan a ciklus krene 31 dan…
Nisam znala da se ovulacija moze odgoditi. Bas ti hvala na informaciji. I meni bude 9 na 10 dc al su mi i ciklusi 26 dana. Zadnja dva ciklusa su mi se nesto poremetila pa mi je prosli put ovulacija bila bas rano i to 5 dc sto mi se nikad niie dogodilo. Nadam se da je to samo jedan ciklus tako i da ce iduci biti ok. Mozda da i ja svoje dr pitam duphaston jer je i 9dc rano.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Pa da, nekako sam sigurnija kad je ciklus približno barem urednom,pa se imaš čemu nadati 😁
A ovako kratka prva faza a duga druga faza baš i ne daje neke realne šanse. Barem po onome što piše na netu
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Evo od popodne imam tamno rozi iscjedak
Taman kad pomislim se opustit .🙄🙄🙄
Sutra ujutro idem kod gin pa se svima javim.
Za sad lezim
Za sad lezim
Ma sve je okej mozda neka zilica 🤞🤞🤞🤞 probaj odspava i svakako idi vidi da budes mirnija. Koji si tj sad?
Za sad lezim
Ma sve je okej mozda neka zilica 🤞🤞🤞🤞 probaj odspava i svakako idi vidi da budes mirnija. Koji si tj sad?
5+3
Bajo, nadam se da nije ništa ozbiljno🧡 Svakako se javi, ako se dobro sjećam, rekla si da ti je 27. pregled, pa 20. nije prerano i virujem da bi mogla nešto vidit i dat ti štagod za čuvanje trudnoće.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji