Martina, neopisivo mi je žao🧡
Mmarie, odma po jos dva, ne jedan. Za svaki slučaj
Danchy šta ovooo??? Nisan se nadala nikakvom testu. Odma po dva i ti. 🙈
Silver, jel se bas u grafovima uvik pokaze taj "implatation dip" kad dode do trudnoce ili je on kako kod koje žene?
Anaid, ne znan sta da ti kazem. Želim ti najbolji mogući ishod. Svakako moraš ostat jaka. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Silver, jel se bas u grafovima uvik pokaze taj "implatation dip" kad dode do trudnoce ili je on kako kod koje žene?
Anaid, ne znan sta da ti kazem. Želim ti najbolji mogući ishod. Svakako moraš ostat jaka. 🧡
A ne,ovaj je bio onak napravit,jer me trbuh ne prestaje boliti. Stalno sam na wc-u,čekam mengu. Danas imam termin kod ginica pa ćemo vidjeti šta on kaže
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Bok cure, vjerojatno me se neke sjecate,neke ne… maknula sam se jer sam morala razbistrit glavu i prestat biti opsjednuta trudnocnom i minusom svaki mjesec… prosle godine 16.7 sa 6+4 imala spontani, i nakon 8 mjeseci ponovog pokusavanja +.. moja sreca je trajala do jucer, 7+4. Ujutro nakon pisanja poznati scenarij, smede na papiru. Gin me poslao na vadenje bete koja je 23 000, sto bi bilo 6 tjedana. Plod je mali,srce ne kuca a moje se raspada 😥😥😥😫😫 sutra ponavljam betu i strepim…
😪😪😪😪😪 Nadam se da je bila kasnija o i da ce sve biti u redu 🙏🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A ne,ovaj je bio onak napravit,jer me trbuh ne prestaje boliti. Stalno sam na wc-u,čekam mengu. Danas imam termin kod ginica pa ćemo vidjeti šta on kaže
Aj pa se javi 💛 Btw, nadan se da ti je super na novom poslu. I da nema stresa.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Simba ciklusi su mi uredni i pratim O trakicama i bazalnom tako da znam da je bila 15 dc. Pise velicima ploda 1.8 cm a sad citam da je to ok za 7/8 tjedan al nema otkucaja. Poludjet cu 😔
Martina citala sam grupu par puta cisto da vidim kako si ti,bas mi je zao.
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ovaj CB me baš zafrkava 🤷♀️
https://ibb.co/sgYkqn2
Ajme ja vidim 😍😍😍😍
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ovaj CB me baš zafrkava 🤷♀️
https://ibb.co/sgYkqn2
Pa ovo je plus🤔
Not that fensi, ekšli..
Jutro curke,kako ste mi??
Bajo,pisi me za 26.7....
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Aj pa se javi 💛 Btw, nadan se da ti je super na novom poslu. I da nema stresa.
Fleksibilno radno vrijeme,4h dnevno,nije stresno. Samo dok se malo uhodam, bit će super. Termin tek u pola 5,javim sve. Nadam se da ću znati više što mi menge kasne iza spontanog.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Nema pravila, FF kaže po njihovom istraživanju 11% NE-trudnih grafova može imati "dip" i 23% trudnih grafova ima "dip", znači češe trudnice nego ne-trudnice. Imaš ga?? Da vidim!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji