Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iris89
    01. Srpanj 2020. 20:35

Pozdrav žene,
    čitam vas redovno, radujem se,a i  tugujem s vama. Čestitam na plusićima!! 😁 pila sam prije Clavellu i sad sam po vasem savjetu nedavno počela Fertilovit Pcos F. Nisam dobila od veljače.😒 već sam luda više.testovi su,naravno,negativni. Pcos je u pitanju. Sad razmišljam o vrkuti...jel ima kakve negativne nuspojave?jel imate kakav savjet?💛💛

01. Srpanj 2020. 20:43

bajo

🦋Anitram1982🦋

Evo ga uspila 👍 hvala cure ❤

Ma jesam ti rekla a ti meni ona crta od isparavanja ♥️♥️♥️♥️♥️

Gle dok ne bude beta potvrdila ja ne vjerujem. Ali ako potvrdi da sam T onda stvarno ne znam sta bi to rekla. Sutra javljam rezultat 👍

01. Srpanj 2020. 21:08

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Gle dok ne bude beta potvrdila ja ne vjerujem. Ali ako potvrdi da sam T onda stvarno ne znam sta bi to rekla. Sutra javljam rezultat 👍

Ja vjerujuem u tebe ovi ciklus

01. Srpanj 2020. 21:10

bajo

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Ja vjerujuem u tebe ovi ciklus

🤞🤞🙏🙏🙏🙏

simba
    01. Srpanj 2020. 21:15

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Vidi se baš plusić!🥰 ovaj put iz prve vidjela. Ako to nije T u pitanju, onda tuži proizvođača.😅

👩33g
    👨42g
    👦4g

Fancy
    01. Srpanj 2020. 21:41

simba

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Vidi se baš plusić!🥰 ovaj put iz prve vidjela. Ako to nije T u pitanju, onda tuži proizvođača.😅

Martina, to je pravi plus, moja prognoza je da je beta izmedju 50 i 80 do sutra 😂 bas javi da vidim jesam li pogodila 😂 onako po jacini svojih sjena i rezultatima bete u ranijim ciklusima. 

Not that fensi, ekšli..

Nadi_
    01. Srpanj 2020. 21:41

iris89

Pozdrav žene,
    čitam vas redovno, radujem se,a i tugujem s vama. Čestitam na plusićima!! 😁 pila sam prije Clavellu i sad sam po vasem savjetu nedavno počela Fertilovit Pcos F. Nisam dobila od veljače.😒 već sam luda više.testovi su,naravno,negativni. Pcos je u pitanju. Sad razmišljam o vrkuti…jel ima kakve negativne nuspojave?jel imate kakav savjet?💛💛

Vec sam pisala da imam neuredne cikluse, a vrkuta mi ih drzi pod kontrolom. Dok je pijem sve je ok, ovulacije ne preskacu.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

01. Srpanj 2020. 21:45

Znaci MArtina presretna sam i cestitaaaaaam ❤❤❤

Nadi_
    01. Srpanj 2020. 21:45

Zene, danas sam 4 DPO, imam obilniji iscjedak, bjelkasto zuckast, bez mirisa. U prethodnih par ciklusa ga nisam primijetila. Znam da je Silver danas rekla da iscjedak ne mora znacit nista, al eto, sta znam 🤣. Poceo je jucer.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

• BruNa
    01. Srpanj 2020. 21:47

Martina, bas mi drago zbog tebe. Zelim ti da sve bude skolski i dosadno!;) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.