E žene, ova vrkuta je čudo, evo 3 dana pijem, jutros se probudim cice krasne veće nego inače ,jel moguće da tako brzo djelujejedino nisam očito klimu kroz noć dovoljno nafrljila, jer bazalna jutros 36,5
ja je ovih dana jedino ovako:https://ibb.co/JjT26VQ
stalno san na wc-u 🤦🏻♀️
Ja sam jedino primjetila da otkad je pijem, nemam vise bolne grudi prije M. Uopce. Ne znan jos jel to dobro il lose.
Perla, moj savjet ti je da pricekas bar dvije M. Iako je meni gin rekla da mozemo odmah nakon prve prave M.
Ali tijelo osjeti. Ja se evo tek zadnjih mjesec dana osjecam ponovno svoja, u fizickom smislu. Al odluka je tvoja. ☺️
Ovo za grudi možda nije povezano sa vrkutom, od spontanog ni ja nemam bolne grudi 🤷♀️.

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Pozdrav cure, bila sam prije aktivna pa sam imala spontani u 5. mjesecu ove godine. Imala sam kiretazu, dobila sam menstruaciju nakon toga i sve je u redu trenutno. Zanima me ako je netko to prošao da kaže koliko ste čekali za sljedeću trudnoću? Jedna doktorica kaže 3-6 mjeseci, u bolnici mi je doktorica rekla da nakon prve menstruacije ako je sve u redu da možemo odmah nakon sljedeće pokušati. Uglavnom svašta pričaju, a prošlu trudnoću smo uspjeli pomoću klomifena pa pretpostavljam da će i za sljedeću biti potrebna stimulacija.
Meni je dr rekla tri mjeseca pauze,da se tijelo malo "vrati u normalu".
Sara mislili smo svakako pričekati 3 mjeseca da se stvarno tijelo oporavi. Taman krajem ljeta krenemo u nove pobjede. 🤗
To je ok vrijeme da se ti i tijelo oporavite. Ja sam imala kiretazu u 3.mjesecu i iza su menge bile užas, obilne i jaako bolne i tu sam vidjela da ipak treba pričekati neko vrijeme. Sad opet čekam M, danas 36 DC. Skroz sam ko na iglama, iscekujem 🤷♀️

👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Curke kako vi priložite ovdje sliku? 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Aha evo skuzila sam,
Ugl danas sam radila test sa LH trakicama.
https://ibb.co/gr2s9Yn
Ful je svijetla crta , sta mislite da radim opet test sutra? Ili da pocekam par dana pa da ga onda radim?

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Aha evo skuzila sam,
Ugl danas sam radila test sa LH trakicama.
https://ibb.co/gr2s9Yn
Ful je svijetla crta , sta mislite da radim opet test sutra? Ili da pocekam par dana pa da ga onda radim?
Su to one iz Bipe trakice?
Mozda si mi provjerila osjetljivost?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danas mi je tek 7 dc. Inače imam ovulaciju 13/14 dc. Ali sam ovaj mjesec tek pocela sa tim trakicama pa mi je ovo 13/14 dc po aplikaciji ( a ocito da to nije tocno) pa onda da se ne desi da preskocim O .
Neznam... 😳

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
A da sory, osjetljivost im je >25 mlU/ml 🙂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
A da sory, osjetljivost im je >25 mlU/ml 🙂
A nista, takve su i mullerove
Hvala 😊

Danas mi je tek 7 dc. Inače imam ovulaciju 13/14 dc. Ali sam ovaj mjesec tek pocela sa tim trakicama pa mi je ovo 13/14 dc po aplikaciji ( a ocito da to nije tocno) pa onda da se ne desi da preskocim O .
Neznam… 😳
Koliko ti traje ciklus?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji