Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nadi_
    01. Srpanj 2020. 21:47

Martina 🙏🙏🙏, i ja sam sjenu vidjela bez naprezanja.

👰 28 g.
    🤵 33g.
    🤵👰 2 g.
    12.8. ➕❤

01. Srpanj 2020. 22:04

Fancy

simba

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Evo ga uspila 👍 hvala cure ❤

Ma jesam ti rekla a ti meni ona crta od isparavanja ♥️♥️♥️♥️♥️

Gle dok ne bude beta potvrdila ja ne vjerujem. Ali ako potvrdi da sam T onda stvarno ne znam sta bi to rekla. Sutra javljam rezultat 👍

Vidi se baš plusić!🥰 ovaj put iz prve vidjela. Ako to nije T u pitanju, onda tuži proizvođača.😅

Martina, to je pravi plus, moja prognoza je da je beta izmedju 50 i 80 do sutra 😂 bas javi da vidim jesam li pogodila 😂 onako po jacini svojih sjena i rezultatima bete u ranijim ciklusima.

Ja cu rec beta oko 60 ♥️♥️♥️

coco
    01. Srpanj 2020. 22:21

🦋Anitram1982🦋

Hvala svima na podrsci. 🤗🤗🤗🤗🤗Nadajmo se da je tako. Vidit cemo sutra. Javim vam. Ali ako i nije nema veze jer bit ce uskoro. ❤❤❤❤

Uvijek mislim da se takva cuda dogadaju samo u filmovima. 😭 Ovo je definitivno plusic, drzimo 🤞🤞🤞

Fancy
    01. Srpanj 2020. 22:24

bajo

Fancy

simba

🦋Anitram1982🦋

bajo

🦋Anitram1982🦋

Evo ga uspila 👍 hvala cure ❤

Ma jesam ti rekla a ti meni ona crta od isparavanja ♥️♥️♥️♥️♥️

Gle dok ne bude beta potvrdila ja ne vjerujem. Ali ako potvrdi da sam T onda stvarno ne znam sta bi to rekla. Sutra javljam rezultat 👍

Vidi se baš plusić!🥰 ovaj put iz prve vidjela. Ako to nije T u pitanju, onda tuži proizvođača.😅

Martina, to je pravi plus, moja prognoza je da je beta izmedju 50 i 80 do sutra 😂 bas javi da vidim jesam li pogodila 😂 onako po jacini svojih sjena i rezultatima bete u ranijim ciklusima.

Ja cu rec beta oko 60 ♥️♥️♥️

Prije 80tak 🤔 🤭

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 22:40

Ko ce izdrzat sutra do popodne dok se Martina javi. Majkemi, ko da iscekujem da mi se sestra javi a ne neka osoba koju nikad upoznala nisam 😂🙈 Al bas navijan za te.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    01. Srpanj 2020. 22:44

Martina 🤞

Onako bezveze pitanje 🤣,može li ginekolog ista vidjeti na uzv u ovom stadiju trudnoće

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

simba
    01. Srpanj 2020. 23:33

Sanjich🤞🤰

Znaci MArtina presretna sam i cestitaaaaaam ❤❤❤

E sta ti je ginić na kraju rekao za nalaze? Za omjer lh i fsh?

👩33g
    👨42g
    👦4g

silver
    02. Srpanj 2020. 03:27

Dakle Martina, jedna od najboljih priča koje sam čula u zadnje vrijeme je ova tvoja, predivno!! Držim fige da beta potvrdi ali vidi se bez naprezanja to je to!! Ajde nam reci ovako kao iskusna žena jesi li primjetila kakve razlike, od simptoma nešto da si mogla misliti možda je to to? Reci nam sveeee!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

mmarie
    02. Srpanj 2020. 04:29

silver

Dakle Martina, jedna od najboljih priča koje sam čula u zadnje vrijeme je ova tvoja, predivno!! Držim fige da beta potvrdi ali vidi se bez naprezanja to je to!! Ajde nam reci ovako kao iskusna žena jesi li primjetila kakve razlike, od simptoma nešto da si mogla misliti možda je to to? Reci nam sveeee!!

Ajde netko da je budan u ove sate,tu je jutro jel tako? 😊

02. Srpanj 2020. 05:37

Evo da vam kazem da sam u noco dobila jake bolove i prokrvarila sam jako. Sto se desilo sa testom ne znam. Mozda je opet biokemijska. Tako mi je bilo prosle godine u 8 mj. 🤷‍♀️ U ovakvim trenucima ponekad pomislim da se netko posteno igra sa mnom...no... Nisam tuzna. Samo razocarana jer pretpostavljam ako je tako da cu mozds morat cekat iducu M za postupak. Mislit cu ipak pozitivno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.