Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 10:56

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Sara jel ima kakvi simptoma
    Ovo je nas ciklus😘😘🤞🤞🤞

Nema nista, jos je rano. Kod tebe?

Fancy sam pogodila, Anitram je imala crticu(jos uvik se nadam kod nje🤞 )sad si ti na redu pa ja hehhehehhehhe🤞🤞🤞🙏

Sve mi zaslužujemo tu drugu crticu. Bit će kad bude. Tempirali jesmo, pokrili bome jesmo,.možda i previše. Bumo sad vidili. Nije više u mojim rukama. 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

02. Srpanj 2020. 10:56

Anitram je ti stalo krvarenje

02. Srpanj 2020. 11:01

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Ovo je nas ciklus😘😘🤞🤞🤞

Fancy sam pogodila, Anitram je imala crticu(jos uvik se nadam kod nje🤞 )sad si ti na redu pa ja hehhehehhehhe🤞🤞🤞🙏

Sve mi zaslužujemo tu drugu crticu. Bit će kad bude. Tempirali jesmo, pokrili bome jesmo,.možda i previše. Bumo sad vidili. Nije više u mojim rukama. 🤞🏻

Ma znam koliki su samo borci ove zene  skidam vam svima kapu i nadam se kroz misec dva da nece bit potrrbna uopce lista❤❤❤🤞

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 11:06

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Ovo je nas ciklus😘😘🤞🤞🤞

Ma znam koliki su samo borci ove zene skidam vam svima kapu i nadam se kroz misec dva da nece bit potrrbna uopce lista❤❤❤🤞

Ponajvise jer brinemo za tvoje psihicko   zdravlje i znam da ces izludit ako i sljedeca dva miseca bude ti listu azurirala. 😂😂😂 Zato zene, moramo ostat trudne radi Baje. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Perla123
    02. Srpanj 2020. 11:39

Pozdrav cure, bila sam prije aktivna pa sam imala spontani u 5. mjesecu ove godine. Imala sam kiretazu, dobila sam menstruaciju nakon toga i sve je u redu trenutno. Zanima me ako je netko to prošao da kaže koliko ste čekali za sljedeću trudnoću? Jedna doktorica kaže 3-6 mjeseci, u bolnici mi je doktorica rekla da nakon prve menstruacije ako je sve u redu da možemo odmah nakon sljedeće pokušati. Uglavnom svašta pričaju, a prošlu trudnoću smo uspjeli pomoću klomifena pa pretpostavljam da će i za sljedeću biti potrebna stimulacija. 

02. Srpanj 2020. 11:44

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Sara🌻 (Mrljica)

bajo

Ovo je nas ciklus😘😘🤞🤞🤞

Ma znam koliki su samo borci ove zene skidam vam svima kapu i nadam se kroz misec dva da nece bit potrrbna uopce lista❤❤❤🤞

Ponajvise jer brinemo za tvoje psihicko zdravlje i znam da ces izludit ako i sljedeca dva miseca bude ti listu azurirala. 😂😂😂 Zato zene, moramo ostat trudne radi Baje.

Iz tvojih usta u realnost🤣🤣🤣🤣😘🙏🤞

ŠiškiZG
    02. Srpanj 2020. 11:49

Cure, ja danas prijavljuem bolove u trbuhu kao pred mengu. S vremena na vrijeme me probode, pa stane. 9dpo. 

Mom since 2017.

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 11:51

Lucky🍀

E žene, ova vrkuta je čudo, evo 3 dana pijem, jutros se probudim cice krasne veće nego inače ,jel moguće da tako brzo djeluje jedino nisam očito klimu kroz noć dovoljno nafrljila, jer bazalna jutros 36,5

ja je ovih dana jedino ovako: https://ibb.co/JjT26VQ
    stalno san na wc-u 🤦🏻‍♀️
    Ja sam jedino primjetila da otkad je pijem, nemam vise bolne grudi prije M. Uopce. Ne znan jos jel to dobro il lose. 

Perla, moj savjet ti je da pricekas bar dvije M. Iako je meni gin rekla da mozemo odmah nakon prve prave M. 
    Ali tijelo osjeti. Ja se evo tek zadnjih mjesec dana osjecam ponovno svoja, u fizickom smislu. Al odluka je tvoja. ☺️

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Perla123
    02. Srpanj 2020. 12:01

Sara mislili smo svakako pričekati 3 mjeseca da se stvarno tijelo oporavi. Taman krajem ljeta krenemo u nove pobjede. 🤗

danchy1990
    02. Srpanj 2020. 12:02

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

E žene, ova vrkuta je čudo, evo 3 dana pijem, jutros se probudim cice krasne veće nego inače ,jel moguće da tako brzo djeluje jedino nisam očito klimu kroz noć dovoljno nafrljila, jer bazalna jutros 36,5

ja je ovih dana jedino ovako:https://ibb.co/JjT26VQ
    stalno san na wc-u 🤦🏻‍♀️
    Ja sam jedino primjetila da otkad je pijem, nemam vise bolne grudi prije M. Uopce. Ne znan jos jel to dobro il lose.

Perla, moj savjet ti je da pricekas bar dvije M. Iako je meni gin rekla da mozemo odmah nakon prve prave M.
    Ali tijelo osjeti. Ja se evo tek zadnjih mjesec dana osjecam ponovno svoja, u fizickom smislu. Al odluka je tvoja. ☺️

Ovo za grudi možda nije povezano sa vrkutom, od spontanog ni ja nemam bolne grudi 🤷‍♀️.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.