Martina 🤞
Onako bezveze pitanje 🤣,može li ginekolog ista vidjeti na uzv u ovom stadiju trudnoće
Ajmo ovako. U ovom stadiju eventualno moze vidit kako bi ja to rekla a smijat cete se 🤭" crni krug". Ne znam kako se to tocno naziva. Ali u ovom stadiju i djelu ciklusa bio bi prazan. Jer tek kasnije se u njemu razvija bebica, tj.embrio itd. Dakle to bi bio rani pocetak trudnoce. Jer tek od cca.5 pa na dalje se cuju otkucaji. Kod nekoga i tek da 6 pa i vise.
Martina... ne znam šta da kažem osim da i ja mislim da se netko bome igra sa tobom...žao mi je, malo je reći da mi je žao...dobro je da danas ideš kod doktora pa možda ti barem to pruži neki osjećaj sigurnosti i stavi neki plan i raspored u glavu...znam da si jaka, ali svjedeno ti šaljem svoj zagrljaj, javi nam kako je prošlo kod doktora i kako planiraju dalje...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Evo da vam kazem da sam u noco dobila jake bolove i prokrvarila sam jako. Sto se desilo sa testom ne znam. Mozda je opet biokemijska. Tako mi je bilo prosle godine u 8 mj. 🤷♀️ U ovakvim trenucima ponekad pomislim da se netko posteno igra sa mnom…no… Nisam tuzna. Samo razocarana jer pretpostavljam ako je tako da cu mozds morat cekat iducu M za postupak. Mislit cu ipak pozitivno.
Draga, strasno mi je zao! Imas puno virtualnih zagrljaja od svih nas. ❤️
Pokusavamo od 09/2019
Missed ab 11tj 02/2020
Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
2. IUI 05/2021 bezuspješan
1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
4. IVF FET 2js 14.02.2023.
Martina 🤞
Onako bezveze pitanje 🤣,može li ginekolog ista vidjeti na uzv u ovom stadiju trudnoće
https://i.postimg.cc/KvyZXZwH/Screenshot-20200702-061505-Pregnancy.jpg
Not that fensi, ekšli..
Martina 🤞
Ajmo ovako. U ovom stadiju eventualno moze vidit kako bi ja to rekla a smijat cete se 🤭" crni krug". Ne znam kako se to tocno naziva. Ali u ovom stadiju i djelu ciklusa bio bi prazan. Jer tek kasnije se u njemu razvija bebica, tj.embrio itd. Dakle to bi bio rani pocetak trudnoce. Jer tek od cca.5 pa na dalje se cuju otkucaji. Kod nekoga i tek da 6 pa i vise.
Moze li biti da ti je beta ostala nakon stoperice na vrijednostima 8-9-10 koje se mogu detektovati u vidu sjene na testu?
Not that fensi, ekšli..
Martina 🤞
Moze li biti da ti je beta ostala nakon stoperice na vrijednostima 8-9-10 koje se mogu detektovati u vidu sjene na testu?
E ovaj mjesec je bilo bez stoperice bez icega. Cisti prirodnjak.
Martina…ne znam šta da kažem osim da i ja mislim da se netko bome igra sa tobom…žao mi je, malo je reći da mi je žao…dobro je da danas ideš kod doktora pa možda ti barem to pruži neki osjećaj sigurnosti i stavi neki plan i raspored u glavu…znam da si jaka, ali svjedeno ti šaljem svoj zagrljaj, javi nam kako je prošlo kod doktora i kako planiraju dalje…
❤
Evo da vam kazem da sam u noco dobila jake bolove i prokrvarila sam jako. Sto se desilo sa testom ne znam. Mozda je opet biokemijska. Tako mi je bilo prosle godine u 8 mj. 🤷♀️ U ovakvim trenucima ponekad pomislim da se netko posteno igra sa mnom…no… Nisam tuzna. Samo razocarana jer pretpostavljam ako je tako da cu mozds morat cekat iducu M za postupak. Mislit cu ipak pozitivno.
Draga, strasno mi je zao! Imas puno virtualnih zagrljaja od svih nas. ❤️
Martina 🤞
E ovaj mjesec je bilo bez stoperice bez icega. Cisti prirodnjak.
E onda je bila biohemijska vjerovatno 😔 da si ranije radila test mozda bi bila jaca sjena, mozda je do jucer dodatno spala.
Not that fensi, ekšli..
Martina da li su ti ikada provjerili imnološku stranu? anti-ANA i slično?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Martinada li su ti ikada provjerili imnološku stranu? anti-ANA i slično?
Nemam pojma 🤷♀️ znam da sam bila kod geneticarke nakon gubitka u 23TT i da imam genetsko nasljednu trombofiliju. Te da moram uzimat Aspirin prije trudnoce a u Trudnoci Heparin. I da imam dosta manjka Proteina Z. Kad sam pitala sta da pijem za to rekli su da nemam sta.
Sortiraj odgovore
Najstariji