Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 09:21

silver

Sara🌻 (Mrljica)

Martina, neopisivo mi je žao🧡
    Mmarie, odma po jos dva, ne jedan. Za svaki slučaj
    Danchy šta ovooo??? Nisan se nadala nikakvom testu. Odma po dva i ti. 🙈
    Silver, jel se bas u grafovima uvik pokaze taj "implatation dip" kad dode do trudnoce ili je on kako kod koje žene?
    Anaid, ne znan sta da ti kazem. Želim ti najbolji mogući ishod. Svakako moraš ostat jaka. 🧡

Nema pravila, FF kaže po njihovom istraživanju 11% NE-trudnih grafova može imati "dip" i 23% trudnih grafova ima "dip", znači češe trudnice nego ne-trudnice. Imaš ga?? Da vidim!

Nemam ga, zato pitam jel "obavezan". Hvala na detaljnom odg. 💛

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    02. Srpanj 2020. 09:27

Hahah, nije obavezan! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Mallla
    02. Srpanj 2020. 09:47

Martina već sam ti privatno rekla sve ❤️ drži se i hrabro dalje! Čekamo s tobom komentar doktora! Na žalost vjerojatno je jedan morfološki loš spermić bio najbrži!
    Mmarie pa to je plus jasan kao dan! Čestitam! Ne bi CB dao plus da ga nema!, ti tjedni su ionako zabava samo 🤗

url=https://lilypie.com]

silver
    02. Srpanj 2020. 09:49

Mallla

Martina već sam ti privatno rekla sve ❤️ drži se i hrabro dalje! Čekamo s tobom komentar doktora! Na žalost vjerojatno je jedan morfološki loš spermić bio najbrži!
    Mmarie pa to je plus jasan kao dan! Čestitam! Ne bi CB dao plus da ga nema!, ti tjedni su ionako zabava samo 🤗

Hej! A kako si ti? Što se kod tebe događa?

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Mallla
    02. Srpanj 2020. 09:50

Danchy pa to bi bila rana T.... Ne lažu CB baš do sad.... Rekla bi ja da je to jedna mrvica!
    Anaid naravno da te se sjećam... Žao mi je što opet prolaziš istu agoniju. Uz tebe smo u nadi da će ipak biti sve u redu! Od srca se očekuje da prokuca oko 8tt ima onih koji kucaju na 6tt al to nije pravilo!
    Drži se ❤️

Mallla
    02. Srpanj 2020. 09:55

silver

Mallla

Hej! A kako si ti? Što se kod tebe događa?

Oj, hvala na pitanju. Počelo ljeto pa ja u turbo pogonu! Čekam sutra kad bi trebala dobiti po piku. Nemam nikakvih simptoma, tj. Nikakvih koje bi pripisala trudnoći. Budala ostaje budala pa sam na 10dpo napravila test od 25ml u neki žnj pa je naravno negativan i onda svaki dan trčim na plažu jer kad dobijem pauza 5 dana od mora 😂
    Čim dobijem zovem gin za naručit se, bila sam pokušala prije se naručit al me otkantala zbog korone!
    Trmperaturu sam počela mjerit zbog posla iza O pa se ne mogu osloniti na nju baš!
    Možda sutra napravim jedan rekreativni test! 

KDS
    02. Srpanj 2020. 10:09

Samo da znate da uopće niste fer, skoro cijeli mjesec sam sama imala +, a sad čim se mjesec okrenuo sve neki plusići počinju  samo nek se taj pozitivan niz nastavi
    Martina žao mi je divim se tvojoj hrabrosti i snazi s kojom se boriš Šaljem ti veliki zagrljaj
    Uh počinje strah od današnjeg prvog pregleda...držite nam fige

maki994
    02. Srpanj 2020. 10:18

Ajme koliko šokova na jutro. 
    Anitram jako jako jako mi je zao, bas sam se nadala i radovala kao i svi mi da ce ova prica zavrsiti na najdivniji nacin. Ali zivot se ponekad zaista okrutno igra s nama. Drzi se i budi jaka. ❤️
    Mmarie pa ovo je plus zenoo!! Napravi jos jedan za svaki slucaj ali nema sta to je to!! Cestitam ti od srca i da se lijepo nastavi.. imas li kakvih simptoma i slicno? Priicaaaj 😁😁
    Danchy1990 i kod tebe zeno plus, pa divnooo😍 Podjeli s nama simptome metode i ostalo 😁 Cestitam od srca  ❤️ 
    Anaid Nadam se da ce sve biti u redu i da nije ono najgore u pitanju.. drzim fige 🤞❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

• KriSta87
    02. Srpanj 2020. 10:25

13dpo https://ibb.co/J285x30
    Odustala sam za ovaj mjesec 😒 cekamo sad iducu mengu da dodje i prodje...

Pokusavamo od 09/2019
    Missed ab 11tj 02/2020
    Humana Sv. Duh dr. Turudić od 04.01.2021.
    1. IUI 31.03.2021. bezuspješan
    2. IUI 05/2021 bezuspješan
    1. IVF 03/2022 ucinjen transfer 1js, beta 0
    2. IVF 06/2022 FET 1js, beta 0
    3. IVF 11/2022 ucinjen transfer 2js, beta na 12. dan 36, zatim biokemijska
    4. IVF FET 2js 14.02.2023.

Sara 🌸
    02. Srpanj 2020. 10:28

KriSta87

13dpohttps://ibb.co/J285x30
    Odustala sam za ovaj mjesec 😒 cekamo sad iducu mengu da dodje i prodje…

Žao mi je 🧡 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.