Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 17:13

Samo jos da nan se Martina 🦋 javi sa jedinin ekstra.pozitivnim testom 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 17:13

Sara🌻 (Mrljica)

Samo jos da nan se Martina 🦋 javi sa jedinin ekstra.pozitivnim testom 🧡

jednim*

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Fancy
    01. Srpanj 2020. 17:16

http://www.demetra.rs/index.php/pre-trudnoce/priprema-za-trudnocu/95-baby-aspirin-i-zatrudnjavanje.html

Ne znam koliko je pametno davati ovakve "savjete" ali ja oko mj dana zbog ukidanja betablokatora pijem aspirin 100. Puno toga zanimljivog se moze naci o aspirinu, pa koga interesuje..

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 17:21

Mislim da slični, ako ne i isti učinak ima i srž ananasa o kojem je jučer pričala Silver. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Negro22
    01. Srpanj 2020. 18:32

Da li onda ananas moze samo dok se ne sazna za trudnocu? Citala sam negdje da nije dobar do kraja prvog tromjesečja,navodno uzrokuje kontrakcije?

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

01. Srpanj 2020. 18:37

Dakle da vas ne drzim u neizvjesnosti. Ujutro nakon testa i svega, prije posla otisla  sam na wc i vidla krv na papiru. Dobila sam menga bolove. Reko ok dolazi M. Stavim ulozak. Odem kod frendice na kavu. Frce, boli, odem na wc. Nista. Ok. Odem odradit. Ajd reko neda mi se do dm po CB uzet cu u apoteci. Uzmem CB plosnati nazaloat 25 ie. Dodem doma. Smede na ulosku. Reko super zeza me. Grcevi i dalje tu. Popiskim test. Gleda. Pricinja mi se dduga crta. Ma reko nije. Cini mi se. Prosetam psa. Kad ono. Neka linija plava nazire se. Stavljam onako pred zarulju kad ono vidim ju. Test se susi. Jaca je. Pokusavam vam uslikati ali je dovojno jaka da se vidi golim okom ali na kameri tesko. Pokusat cu uslikat da vidite. Ali brijem da je linija tu. Sad vise nemam smede. Kako ce i sta ce biti nemam pojma. Ali imam pojma da test vise ne radim. Sutra u 13 objasniti cu u Klinici sta mi se desilo i trazit cu da mi uradr betu. I tako cemo sigurno znati. Ako ju uspijem uloviti kamerom stavim sliku al vjerujte da ju ja vidim. 

Negro22
    01. Srpanj 2020. 18:40

🦋Anitram1982🦋

Dakle da vas ne drzim u neizvjesnosti. Ujutro nakon testa i svega, prije posla otisla sam na wc i vidla krv na papiru. Dobila sam menga bolove. Reko ok dolazi M. Stavim ulozak. Odem kod frendice na kavu. Frce, boli, odem na wc. Nista. Ok. Odem odradit. Ajd reko neda mi se do dm po CB uzet cu u apoteci. Uzmem CB plosnati nazaloat 25 ie. Dodem doma. Smede na ulosku. Reko super zeza me. Grcevi i dalje tu. Popiskim test. Gleda. Pricinja mi se dduga crta. Ma reko nije. Cini mi se. Prosetam psa. Kad ono. Neka linija plava nazire se. Stavljam onako pred zarulju kad ono vidim ju. Test se susi. Jaca je. Pokusavam vam uslikati ali je dovojno jaka da se vidi golim okom ali na kameri tesko. Pokusat cu uslikat da vidite. Ali brijem da je linija tu. Sad vise nemam smede. Kako ce i sta ce biti nemam pojma. Ali imam pojma da test vise ne radim. Sutra u 13 objasniti cu u Klinici sta mi se desilo i trazit cu da mi uradr betu. I tako cemo sigurno znati. Ako ju uspijem uloviti kamerom stavim sliku al vjerujte da ju ja vidim.

Nadam se da cemo sutra moc sluzbeno čestitati 🙏💞

👨28
    👩22
    💏 5g💞
    Pokusavamo od 1/20🙏

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 19:19

🦋Anitram1982🦋

Dakle da vas ne drzim u neizvjesnosti. Ujutro nakon testa i svega, prije posla otisla sam na wc i vidla krv na papiru. Dobila sam menga bolove. Reko ok dolazi M. Stavim ulozak. Odem kod frendice na kavu. Frce, boli, odem na wc. Nista. Ok. Odem odradit. Ajd reko neda mi se do dm po CB uzet cu u apoteci. Uzmem CB plosnati nazaloat 25 ie. Dodem doma. Smede na ulosku. Reko super zeza me. Grcevi i dalje tu. Popiskim test. Gleda. Pricinja mi se dduga crta. Ma reko nije. Cini mi se. Prosetam psa. Kad ono. Neka linija plava nazire se. Stavljam onako pred zarulju kad ono vidim ju. Test se susi. Jaca je. Pokusavam vam uslikati ali je dovojno jaka da se vidi golim okom ali na kameri tesko. Pokusat cu uslikat da vidite. Ali brijem da je linija tu. Sad vise nemam smede. Kako ce i sta ce biti nemam pojma. Ali imam pojma da test vise ne radim. Sutra u 13 objasniti cu u Klinici sta mi se desilo i trazit cu da mi uradr betu. I tako cemo sigurno znati. Ako ju uspijem uloviti kamerom stavim sliku al vjerujte da ju ja vidim.

Martina, mozda ti je kasna implatacija bila, ono, u zadnji cas. Npr na 11. DPO. Drzim fige da je trudnoca, bas ti od srca to želim 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

01. Srpanj 2020. 19:28

Evo ga uspila 👍 hvala cure ❤

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 19:33

🦋Anitram1982🦋

Evo ga uspila 👍 hvala cure ❤

Martina, ovo je PLUSIĆ! Čak i moj muž vidia, nije puno mora tražit. 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.