Zenice… prije 2 dana beta 66, danas 196 ❤
Cestitke od ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Fancy čestitkee 🥰
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Fancy mozes li mi rec kakvi ti je iscjedak nakon ovulacije bio
Ovaj mjesec tesko jer sam stavljala vag utrogestan.
Ono sto mogu reci je da je danas 14 dpo a prethodna 2 dana imam obilan vodenasti iscjedak kao i prethodni mjesec kod biohemijske. Bukvalno kao da sam se pisnula 😂 da prostite.
Not that fensi, ekšli..
Ono sto mogu reci je da je danas 14 dpo a prethodna 2 dana imam obilan vodenasti iscjedak kao i prethodni mjesec kod biohemijske. Bukvalno kao da sam se pisnula 😂 da prostite.
Ajme i meni je bilo tako, toliko je toga bilo da sam svaki put mislila da krvarin. Uzasan jedan osjecaj 😒
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajme i meni je bilo tako, toliko je toga bilo da sam svaki put mislila da krvarin. Uzasan jedan osjecaj 😒
Upravo takav osjecaj, bila sam ubijedjena jucer da je lokva krvi, medjutim ispade pravi piš hahah
Fina zavrsnica na ovoj temi 😂 bas u stilu, onako damski, odlazim 😂
Not that fensi, ekšli..
Fancy cestitke do neba, ja sam bas imala dobar osjecaj za tebe ovaj put 🥰
Martina, tebe sam citala od pocetka, bas bi mi bilo drago da uspijete, i ja tu vidim neku sjenicu mada nisam nikakav strucnjak 😀🙏🏼
Svima ostalima sretno sa simptomima, stvarnim ili umisljenim, jer mi zene smo show 😅
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Fancy čestitam .
Ženice ja imam neki dobar osjećaj uz ovaj ludi 7. mj nadam se da ćemo sve ugledati + . 💕💕💕
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kao da mi misli citate zene, ja taman htjela pitat kakav iscjedak treba biti kroz ciklus jer sam danas primjetila podosta gusceg bijelog iscjetka, nadam se da ce ovaj put O biti u nekom normalnijem roku, danas je 9dc.
Fancy drzim se tvog savjeta o vrkuti, jucer sam pocela sa vecom kolicinom nego inace, nesto malo manje od litre sam popila 🤞🏻
I meni jucer bio takav iscjedak na 9dc
Valjda je to najava skorije O 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Upravo takav osjecaj, bila sam ubijedjena jucer da je lokva krvi, medjutim ispade pravi piš hahah
Fina zavrsnica na ovoj temi 😂 bas u stilu, onako damski, odlazim 😂
Nigdje jos da nisi isla bar do prvog ultrazvuka a i onda 🤣♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji