Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 14:16

Lucky🍀

Kao da mi misli citate zene, ja taman htjela pitat kakav iscjedak treba biti kroz ciklus jer sam danas primjetila podosta gusceg bijelog iscjetka, nadam se da ce ovaj put O biti u nekom normalnijem roku, danas je 9dc.
    Fancy drzim se tvog savjeta o vrkuti, jucer sam pocela sa vecom kolicinom nego inace, nesto malo manje od litre sam popila 🤞🏻

Ajme jesan i ja, pijen ja nju, pije ona mene 😭 prevruce je za vrkutu 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    01. Srpanj 2020. 14:34

Hahahahahha, bijeli iscjedak ili leukoreja je najnormalniji iscjedak u ranom ciklusu i par dana pred mengu. (Dokle god nema mirisa). Znak je da vas štiti od bakterija, promjena pH i bilo kakvih oštećenja tog osjetljivog tkiva. Bijeli iscjedak je posljedica razine estrogena i mijenja se kako koncentracija raste prema ovulaciji u još obilniji i rastezljiviji (plodni) koji će postati friendly prema spermićima. Dok je ovako gust u ranom ciklusu onda je baš neprijateljski prema spermićima. Jeste to htjeli čuti? 🤣🤣🤣❤️  I da, kako Fancy i Sara kažu pojača se i u ranoj trudnoći jer trudnice imaju malo veći udio estrogena nego je to normala. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 14:40

Ali nemojte se previše voditi iscjetkom (osim u vrijeme ovulacije kad je baš znak plodnih dana), jer sve ove druge dane može a i ne mora značiti ništa. Dosta cura ovdje (pa i ja sama) znamo reći kako u danima dpo prije testiranja vidimo puno iscjetka ali ciklus žene ima dva pika estrogena, jedan jaki prije ovulacije i sekundarni koji se događa na pola puta između O i M, taj je malo slabiji od ovulacijakog ali svejedno kao posljedicu ima pojačani iscjedak, tako da sa rezervom uzeti, može značiti svašta a i ne mora značiti ništa osim uobičajenih hormonalnih uspona i padova.

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    01. Srpanj 2020. 14:42

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Kao da mi misli citate zene, ja taman htjela pitat kakav iscjedak treba biti kroz ciklus jer sam danas primjetila podosta gusceg bijelog iscjetka, nadam se da ce ovaj put O biti u nekom normalnijem roku, danas je 9dc.
    Fancy drzim se tvog savjeta o vrkuti, jucer sam pocela sa vecom kolicinom nego inace, nesto malo manje od litre sam popila 🤞🏻

Go lucky go 😂

Not that fensi, ekšli..

silver
    01. Srpanj 2020. 14:42

Tako je Lucky, ako se sad nađu tamo nemaju šanse...nadam se da nećeš ovaj ciklus čekati kao prošli i da uskoro stiže prijateljsko okruženje!! ❤️

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    01. Srpanj 2020. 14:46

Lucky🍀

silver

Tako je Lucky, ako se sad nađu tamo nemaju šanse…nadam se da nećeš ovaj ciklus čekati kao prošli i da uskoro stiže prijateljsko okruženje!! ❤️

🤗❤️ Samo da vise ne traje 60 dana 🙄
    Fancy ako vrkuta pomogne tebe zovem za kumu 😂

Hahahaha 🤗🤗🤗🤞

Not that fensi, ekšli..

simba
    01. Srpanj 2020. 14:49

Lucky🍀

Sara🌻 (Mrljica)

Lucky🍀

Upravo to, a ni okus mi nije neka spica pa joj se bas i ne veselim, ali sta se mora mora se 😵 jos je moja pomijesana sa stolisnikom, drzim si 🤞🏻 da sto prije upali ovo sve i da ju ne moram vise pit 😂

E ja jučer kupila vrkutu, i baš čitan na pakiranju da se dnevna preporucena kolicina ne smije prekoračiti od tri šalice dnevno i da ga trudnice ne smiju piti. A ovdje su cure pisala drugačije, kao što više to bolje i čak da se moze piti prva tri mj, ako dobro pamtim. pa uopće ne znam sad kako i sta.🤷‍♀️ ja sam mislila piti do eventualnog plusa, ili dva mj pa pauza.

👩33g
    👨42g
    👦4g

silver
    01. Srpanj 2020. 14:49

Joj ja noćas..kuhala sam se, muž mi je rekao da je siguran da imam temperaturu, isijavala sam i nisam mogla zaspat dok nisam uključila klimu i onda sam se smrznula jutros mi pala bazalna kao nikad hahahaha 🤦🏻‍♀️🤣

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 14:58

silver

Joj ja noćas..kuhala sam se, muž mi je rekao da je siguran da imam temperaturu, isijavala sam i nisam mogla zaspat dok nisam uključila klimu i onda sam se smrznula jutros mi pala bazalna kao nikad hahahaha 🤦🏻‍♀️🤣

Hahaha, ja preksinoc nisam bas   dobro spavala, cilu noc sam se vrtila, uspjela zaspat oko 4i nesto, mirila temp u 7ipo, ono 36.9 bila. A inace ta povisena mi je 36.6.  Graf sad uzasno izgleda 😂 #firstworldproblems 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

silver
    01. Srpanj 2020. 15:02

Hahahah, a ne znam, nisam sigurna da bi ti baš preveliku razliku napravilo, možda si trudna, progesteron sprema zalihe 😂 Baš me zanima kakva će mi bit ujutro, neću klimu palit, spavala sam sve ove dane samo sa otvorenim prozorom i bilo mi je ok, jutros se probudim kao kockica leda 😂

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.