Tako je Lucky, ako se sad nađu tamo nemaju šanse…nadam se da nećeš ovaj ciklus čekati kao prošli i da uskoro stiže prijateljsko okruženje!! ❤️
🤗❤️ Samo da vise ne traje 60 dana 🙄
Fancy ako vrkuta pomogne tebe zovem za kumu 😂
I meni vrkuta zaista pomaze, ona mi je okidac za ovulaciju. Kako imam neuredne cikluse ako mi ovulacija izostane (i menstruacija, izostaju u paru 🤣) onda znam da je nece biti do sljedeceg mjeseca u to vrijeme, međutim ako krenem tad sa vrkutom evo ovulacije kroz par dana. Samo sam bas lijena za to, al evo sad pijem nekih 10ak dana po 1 l.
👰 28 g.
🤵 33g.
🤵👰 2 g.
12.8. ➕❤
Hahahah, a ne znam, nisam sigurna da bi ti baš preveliku razliku napravilo, možda si trudna, progesteron sprema zalihe 😂 Baš me zanima kakva će mi bit ujutro, neću klimu palit, spavala sam sve ove dane samo sa otvorenim prozorom i bilo mi je ok, jutros se probudim kao kockica leda 😂
https://ibb.co/RztFdYq
čisto sumnjam, jer je danas vec doli. Al dobro. Bumo vidili. 🙊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hahahah, a ne znam, nisam sigurna da bi ti baš preveliku razliku napravilo, možda si trudna, progesteron sprema zalihe 😂 Baš me zanima kakva će mi bit ujutro, neću klimu palit, spavala sam sve ove dane samo sa otvorenim prozorom i bilo mi je ok, jutros se probudim kao kockica leda 😂
https://ibb.co/RztFdYq
čisto sumnjam, jer je danas vec doli. Al dobro. Bumo vidili. 🙊
Sasvim dobro izgleda. Ajde još malo, tjedan dana prođe kao ništa *sarkazam*
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Zene moje,napravila sam testic danas 9DPO nije mi vrag dao mira i na prvu nista,nista izadem na svijetlo toliko blijedo da sam napregnula oci skoro su ispale! Pokušavam uslikati da se vidi baaar malo. Nadam se da ne umisljam tu sjenu sjene samo ali tako mi se ruke tresu i sokirana sam! Sutra radim novi i ne mogu docekatiiii! Drzite mi fige! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Zene moje,napravila sam testic danas 9DPO nije mi vrag dao mira i na prvu nista,nista izadem na svijetlo toliko blijedo da sam napregnula oci skoro su ispale! Pokušavam uslikati da se vidi baaar malo. Nadam se da ne umisljam tu sjenu sjene samo ali tako mi se ruke tresu i sokirana sam! Sutra radim novi i ne mogu docekatiiii! Drzite mi fige! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Stavi sliku da i mi naprežemo oči🤞🏻🤞🏻🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Mamrie daj nam slikicuuu jojjj kako bi bilo super da krene ovaj niz plusica 😍😍😍
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mmarie a nemoš sad reći imaš sjenu i pokazat ćeš sutra...daj sliju, odma!!! 😂😂🧐
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
🤞🤞🤞🤞🤞
Pisni jos jedan danas pa kud puklo 🧐🧐🧐 i baci nam sliku 🥰🥰🥰
Not that fensi, ekšli..
https://www.imageupload.net/image/zoJ9Z
Bas se nadam da nisam luda 🙄
Ja vidiimmm 🥰🥰🥰🥰
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji