Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    01. Srpanj 2020. 08:56

KDS

Mallla

KDS

Cure sretno Vam svima u sedmom mjesecu

Kako si ti? Jel bio prvi pregled? Možda si pisala al ja nisam pratila oprosti ako duplam pitanja!
    Bilo je očekivano da nakon one kiše plusića malo stagniramo al doć će i druga kiša 😊 Možda nam obilje vitamina D donese malo više uspješnosti 😊

Sutra je prvi pregled. Inače ok, rijetko nešto osjetim u trbuhu, grudi povećane još više, jedem više puta ali se brzo zasitim, jednom povratila..uglavnom skoro kao da mi nije ništa

Super! Doduše u trbuhu ne bi trebala osjetiti ništa vezano uz T do tamo 15+ tjedana, osim eventualno bockanja jajnika. Čuvaj se fino i užuvaj u svakoj tegobici, čak se i povraćanje preživi al navijam da te neće mučiti!
    Javi se sutra nakon pregleda da se malo topimo skupa s tobom! 

url=https://lilypie.com]

Mallla
    01. Srpanj 2020. 08:59

Hajde Anitram jedan CB nabaci, po mom iskustvu do sad se pokazao najpouzdaniji! 

url=https://lilypie.com]

01. Srpanj 2020. 09:01

Mallla

Hajde Anitram jedan CB nabaci, po mom iskustvu do sad se pokazao najpouzdaniji!

Dogovoreno 🤝🤝

01. Srpanj 2020. 09:02

Sanjarka88

Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga

Da...zato sto cak unos neke hrane i lijekova moze pokazati blagu liniju na testu...

KDS
    01. Srpanj 2020. 09:04

Cure evo peticije, pa kojoj se da nek potpiše jer ne daj Bože to može zadesiti i nas
    https://www.peticija24.com/peticija_za_osiguranje_prava_svakog_djeteta_na_boravak_uz_roditelja_tijekom_bolnikog_lijeenja?fbclid=IwAR1xbH4yXts7IsdvXQhe7Xuh03wxiK5RKYx60B9pSIFoNwksLTINIOeksZs#form

01. Srpanj 2020. 09:05

🦋Anitram1982🦋

Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.

Ja jucer nisam vidilq nista bas jer nisam znala sta gledam ( nisam bas testova radilq puno) pq zato nisam ni komentirala bas......aliii danas vidim to o cemu pricate i jakoooo se nadam daaa je to to😊😊😊😊  kakooo bi toooo bilo lijepoooo 

silver
    01. Srpanj 2020. 09:14

simba

🦋Anitram1982🦋

Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.

Izvadi betu, da znam na čemu si ili pričekaj dva tri dana pa napravi neki bolji test. Ja zbilja vidim sad crtu na tamnijoj varijanti, ali nisam sigurna da je to to. Ja sam mozda deset testova u životu napravila. Kad sam bila trudna, bio je bas vidljiv plus, testirano na dan očekivane M, a svi ostali su bili bijeli kao kreč, nije bilo nikakve dileme. I kad sam imala plus taj dan, testira sutra opet, jer nisam jednostavno vjerovala da sam JA TRUDNA.😅 I to je to. Nije bilo testiranja danima poslje i proučavanja nijansi. To žene po forumu rade, ali ne razumijem zašto, samo udara na psihu.

Nisu svi isti. Tvoje iskustvo nije svačije iskustvo! Neke žene nemaju pozitivan test do tjedan dana nakon izostanka menge a neke imaju od 10dpo...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 09:17

Sanjich🤞🤰

Sanjarka88

Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga

Da…zato sto cak unos neke hrane i lijekova moze pokazati blagu liniju na testu…

Ne postoji hrana koja ti može povisiti LH, neurološki lijekovi da. LH se luči iz žljezde pripojene na hipotalamus!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 09:18

Martina, nemoj piškiti 6 sati i onda se popiški na neki drugi test, ajde ajde ajde!!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 09:22

Lucky🍀

Silver ti si jedno čudo od žene, koja ima odgovor na sva pitanja, svaka čast na znanju, baš naučim od tebe svaki dan nešto novo

Hahahah, ma znanje je moć, što više znamo o sebi manje stresa!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.