Eto da mi se zivci jos malo dizu. Uradila sam opet sad test. Drugi. I dobim ovo. 🙈🙈🙈
Ma nema ovaj ciklus je tvoj😘🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
Bajo kolko para trazis da kazes da je sljedeci ciklus moj 😅😅🤣
Hahaha...i ja plaćam, Bajo!!
Dajem sve!! 😁😁
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Eto da mi se zivci jos malo dizu. Uradila sam opet sad test. Drugi. I dobim ovo. 🙈🙈🙈
Ma nema ovaj ciklus je tvoj😘🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏
Bajo kolko para trazis da kazes da je sljedeci ciklus moj 😅😅🤣
Hahaha…i ja plaćam, Bajo!!
Dajem sve!! 😁😁
Ajme meni 🤣🤣🤣❤❤❤ polako
Žene moje,evo i mene..zamjenila sam dan za noc samo spavam i spavam..10dpo neke lagane grceve sam imala danas nista strasno mislim da cu neki testic napraviti sutra ujutro.. 🙊
Martina ja vidim nešto!! Refreshat ću forum manijakalno dok ne vidim tvoj sljedeći test
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Za danasnje plusice 🤞🤞🤞🤞
Kod mene nista pametno pisat, cekam sljedecu m pa da vam se pridruzim na listi ❤️ a onda cu imat sta i za pisat 😁
Pokusavam ustanovit o, al me zivciraju mullerovi testovi jer Ocito u mene lh inace viši i onda mi testna crta stalno tamna, bojim se da uopce necu prepoznat o 😔 sta je najgore sa alija stize hrpa testica isto najveće osjetljivosti 😪 sad mi glupo narucivat jos toga
Ugl. Nisam detektirala 0 jos, jucer popodne bio neki kremasti zuckasti iscjedak, temp jos uvijek dolje. Jutros 36,2
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod mene nista pametno pisat, cekam sljedecu m pa da vam se pridruzim na listi ❤️ a onda cu imat sta i za pisat 😁
Pokusavam ustanovit o, al me zivciraju mullerovi testovi jer Ocito u mene lh inace viši i onda mi testna crta stalno tamna, bojim se da uopce necu prepoznat o 😔 sta je najgore sa alija stize hrpa testica isto najveće osjetljivosti 😪 sad mi glupo narucivat jos toga
Ugl. Nisam detektirala 0 jos, jucer popodne bio neki kremasti zuckasti iscjedak, temp jos uvijek dolje. Jutros 36,2
Koliko ti je testna tamna? Baš dosta? Mogu vidjet sliku? Ako ti je baš dosta tamna cijelo vrijeme bilo bi dobro provjeriti kod doktora da li imaš kakve ciste.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Koliko ti je testna tamna? Baš dosta? Mogu vidjet sliku? Ako ti je baš dosta tamna cijelo vrijeme bilo bi dobro provjeriti kod doktora da li imaš kakve ciste.
Posli uplodam sliku
Dosta je tamna, skoro kao kontrolna
Nadam se samo da je moj lh inace povisen a ne da je nesto ozbiljno 😪
Uskoro mi je i redovna kontrola pa cu vidit sve
Jel se moze ostat trudan uz ciste i da li to moze stvara probleme u trudnoci?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Posli uplodam sliku
Dosta je tamna, skoro kao kontrolna
Nadam se samo da je moj lh inace povisen a ne da je nesto ozbiljno 😪
Uskoro mi je i redovna kontrola pa cu vidit sve
Jel se moze ostat trudan uz ciste i da li to moze stvara probleme u trudnoci?
Testna se uvijek vidi, blago, jako blago. Ako je baš tamna gotovo kao kontrolna onda bi svakako trebala provjeriti što se događa. Ciste mogu malo ometati ovulaciju ali nije da ne možeš ostati trudna ako ih imaš. Provjeri ti to, hormone i ultrazvuk traži. Previsoki LH znam samo da može biti kod PCOS-a i kod starijih žena u predmenopauzi. Kakve god trakice da probaš svejedno provjeri sa doktorom jer trakice baš i nisu neka medicina.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 1 dana♥️
Anitram - 3.7.2020 - 2 dana♥️
Mallla - 3.7.2020. - 2 dana♥️
Mmarie - 6.7.2020. -5 dana♥️
Siskizg - 8.7.2020 - 7 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. - 8 dana♥️
Bajo - 9.7.2020 - 8 dana♥️