Cure sretno Vam svima u sedmom mjesecu
Kako si ti? Jel bio prvi pregled? Možda si pisala al ja nisam pratila oprosti ako duplam pitanja!
Bilo je očekivano da nakon one kiše plusića malo stagniramo al doć će i druga kiša 😊 Možda nam obilje vitamina D donese malo više uspješnosti 😊
url=https://lilypie.com]
Jutro cure, kako ste?
Odbrojavam sitno, simptoma nemam nekih posebnih. U petak vjerojatno stiže M, a pretpostavljam da nema simptoma jer sam bila malo odmaknuta od svega. Čak sam bila prestala mjerit temperaturu al zbog posla opet moram, pa ajd nije mi mrsko!
url=https://lilypie.com]
🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Za danasnje plusice 🤞🤞🤞🤞
Kod mene nista pametno pisat, cekam sljedecu m pa da vam se pridruzim na listi ❤️ a onda cu imat sta i za pisat 😁
Pokusavam ustanovit o, al me zivciraju mullerovi testovi jer Ocito u mene lh inace viši i onda mi testna crta stalno tamna, bojim se da uopce necu prepoznat o 😔 sta je najgore sa alija stize hrpa testica isto najveće osjetljivosti 😪 sad mi glupo narucivat jos toga
Ugl. Nisam detektirala 0 jos, jucer popodne bio neki kremasti zuckasti iscjedak, temp jos uvijek dolje. Jutros 36,2
Koliko ti je testna tamna? Baš dosta? Mogu vidjet sliku? Ako ti je baš dosta tamna cijelo vrijeme bilo bi dobro provjeriti kod doktora da li imaš kakve ciste.
Posli uplodam sliku
Dosta je tamna, skoro kao kontrolna
Nadam se samo da je moj lh inace povisen a ne da je nesto ozbiljno 😪
Uskoro mi je i redovna kontrola pa cu vidit sve
Jel se moze ostat trudan uz ciste i da li to moze stvara probleme u trudnoci?
Testna se uvijek vidi, blago, jako blago. Ako je baš tamna gotovo kao kontrolna onda bi svakako trebala provjeriti što se događa. Ciste mogu malo ometati ovulaciju ali nije da ne možeš ostati trudna ako ih imaš. Provjeri ti to, hormone i ultrazvuk traži. Previsoki LH znam samo da može biti kod PCOS-a i kod starijih žena u predmenopauzi. Kakve god trakice da probaš svejedno provjeri sa doktorom jer trakice baš i nisu neka medicina.
Budem
Citajuci malo prethodne teme ovdje bilo je zena sa slicnom situacijom bez problema nadam se da sam i ja u toj skupini 🙏
PCOS nemam, bar mi nitko nikad nije to rekao, nisam valjda ni u predmenopauzi sa 32 godine 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure sretno Vam svima u sedmom mjesecu
Kako si ti? Jel bio prvi pregled? Možda si pisala al ja nisam pratila oprosti ako duplam pitanja!
Bilo je očekivano da nakon one kiše plusića malo stagniramo al doć će i druga kiša 😊 Možda nam obilje vitamina D donese malo više uspješnosti 😊
Sutra je prvi pregled. Inače ok, rijetko nešto osjetim u trbuhu, grudi povećane još više, jedem više puta ali se brzo zasitim, jednom povratila..uglavnom skoro kao da mi nije ništa
Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7.2020 - 1 dana♥️
Anitram - 3.7.2020 - 2 dana♥️
Mallla - 3.7.2020. - 2 dana♥️
Mmarie - 6.7.2020. -5 dana♥️
Siskizg - 8.7.2020 - 7 dana♥️
Bubica15 -9.7.2020 - 8 dana♥️
Sara🌻(Mrljica) - 9.7.2020. -8 dana♥️
Bajo - 9.7.2020 - 8 dana♥️
Miakamo - 9.7.2020 - 8 dana♥️
Ivkica -9.7.2020 - 8 dana♥️
Silver - 10.7.2020 - 9 dana♥️
TiKi92 - 11.7.2020 - 10 dana♥️
Nadi_ - 12.7.2020 - 11 dana
chiAn6 - 13.7.2020 - 12 dana♥️
Maki994 - 14.7.2020 - 13 dana♥️
Simba -28.7.2020 - 27 dana♥️
BruNa - ??? ♥️
Lucki - ??? ♥️
Sanjich - .???♥️
🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Za danasnje plusice 🤞🤞🤞🤞
Kod mene nista pametno pisat, cekam sljedecu m pa da vam se pridruzim na listi ❤️ a onda cu imat sta i za pisat 😁
Pokusavam ustanovit o, al me zivciraju mullerovi testovi jer Ocito u mene lh inace viši i onda mi testna crta stalno tamna, bojim se da uopce necu prepoznat o 😔 sta je najgore sa alija stize hrpa testica isto najveće osjetljivosti 😪 sad mi glupo narucivat jos toga
Ugl. Nisam detektirala 0 jos, jucer popodne bio neki kremasti zuckasti iscjedak, temp jos uvijek dolje. Jutros 36,2
Koliko ti je testna tamna? Baš dosta? Mogu vidjet sliku? Ako ti je baš dosta tamna cijelo vrijeme bilo bi dobro provjeriti kod doktora da li imaš kakve ciste.
Posli uplodam sliku
Dosta je tamna, skoro kao kontrolna
Nadam se samo da je moj lh inace povisen a ne da je nesto ozbiljno 😪
Uskoro mi je i redovna kontrola pa cu vidit sve
Jel se moze ostat trudan uz ciste i da li to moze stvara probleme u trudnoci?
Testna se uvijek vidi, blago, jako blago. Ako je baš tamna gotovo kao kontrolna onda bi svakako trebala provjeriti što se događa. Ciste mogu malo ometati ovulaciju ali nije da ne možeš ostati trudna ako ih imaš. Provjeri ti to, hormone i ultrazvuk traži. Previsoki LH znam samo da može biti kod PCOS-a i kod starijih žena u predmenopauzi. Kakve god trakice da probaš svejedno provjeri sa doktorom jer trakice baš i nisu neka medicina.
Budem
Citajuci malo prethodne teme ovdje bilo je zena sa slicnom situacijom bez problema nadam se da sam i ja u toj skupini 🙏
PCOS nemam, bar mi nitko nikad nije to rekao, nisam valjda ni u predmenopauzi sa 32 godine 😅
Ma vjerujem da je sve ok, sretno na pregledu!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.
Sigurno se tu nešto kuha,držim fige da tamni 🤞🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji