Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    01. Srpanj 2020. 09:25

Martina ideš sutra kod doktora jel? Jojjojojojojoj odma nek ti vade betu, odma čekaj rezultat ispred aparata hahahhaha

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sanjarka88
    01. Srpanj 2020. 09:30

silver

Sanjich🤞🤰

Sanjarka88

Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga

Da…zato sto cak unos neke hrane i lijekova moze pokazati blagu liniju na testu…

Ne postoji hrana koja ti može povisiti LH, neurološki lijekovi da. LH se luči iz žljezde pripojene na hipotalamus!

A jedino sto sam pitala zadnje 2 godine su beta blokatori, njih ne pijem ima mjesec dana 🤨
    Ma kako god, vidit cemo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

01. Srpanj 2020. 09:31

🦋Anitram1982🦋

Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.

🙏🙏🙏 tamnija je 🤞🤞🤞

Sanjarka88
    01. Srpanj 2020. 09:31

Sam pila a ne pitala 😅

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    01. Srpanj 2020. 09:34

Martina drzim 🤞🤞🤞🤞🤞da ovo bude najveci + od svih + jer ti to zasluzujes.♥️♥️. Citam vas svaki dan ali nisam imala sto pisati. Danas bi mi M trebala doci ali je jos nema. Grudi bole jos uvijek dosta jako, ali jutros sam mjerila temp. i bila je 36. 5, pocela je padati i sad sjedim i pijem kavu i idem opet izmjeriti i sad skoci na 37.🙄🙄. Na youtubu sam gledala video vezan za ovulaciju i temp. I cura koja je mjerila temp. 5 mjeseci i tako pratila svoj ciklus kaze da ona nebi mjerila izricito temp. kad oci otvori nego kad bi se sjetila i tako zapisivala i ipak je znala kad joj je bila ovulacija. I prvu trudnocu je imala spontani a druga je uspjela i ima malog deckica. Eto ako ce nekome biti od koristi

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

silver
    01. Srpanj 2020. 09:35

Sanjarka, Beta blokatori smanjuju lučenje LH, ako govorimo o istom. Možda jednostavno samo trebaš manje osjetljive trakice ništa drugo, ali svakako provjeri. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 09:39

Clio bazalna temp je temp tvog metabolizma i sa razlogom ju znanost veze za nivo progesterona. Tvoja temp tijekom dana nije temp metabolizma i nema nikakve veze sa progesteronom, apsolutno. Naravno, svatko ima pravo birati u što vjeruje 😋 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

01. Srpanj 2020. 09:40

silver

Martina ideš sutra kod doktora jel? Jojjojojojojoj odma nek ti vade betu, odma čekaj rezultat ispred aparata hahahhaha

Buahhahaha kak si me nasmijala sada 😂😂😂😂😂. Najbolje bi bilo da ju i sama provedem 😂😂😂😂. Da sutra u 13. Reci cu im da provjere betu bez obzira na test da maknemo to sa liste 👍

silver
    01. Srpanj 2020. 09:41

Sara, ima li kakvih simptoma/događanja?? 🧐

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 09:45

silver

Sara,ima li kakvih simptoma/događanja?? 🧐

No, ali nema kad prije, tek danas je 6 DPO. Pa bumo vidili. 😁🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.