Martina ideš sutra kod doktora jel? Jojjojojojojoj odma nek ti vade betu, odma čekaj rezultat ispred aparata hahahhaha
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga
Da…zato sto cak unos neke hrane i lijekova moze pokazati blagu liniju na testu…
Ne postoji hrana koja ti može povisiti LH, neurološki lijekovi da. LH se luči iz žljezde pripojene na hipotalamus!
A jedino sto sam pitala zadnje 2 godine su beta blokatori, njih ne pijem ima mjesec dana 🤨
Ma kako god, vidit cemo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.
🙏🙏🙏 tamnija je 🤞🤞🤞
Sam pila a ne pitala 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Martina drzim 🤞🤞🤞🤞🤞da ovo bude najveci + od svih + jer ti to zasluzujes.♥️♥️. Citam vas svaki dan ali nisam imala sto pisati. Danas bi mi M trebala doci ali je jos nema. Grudi bole jos uvijek dosta jako, ali jutros sam mjerila temp. i bila je 36. 5, pocela je padati i sad sjedim i pijem kavu i idem opet izmjeriti i sad skoci na 37.🙄🙄. Na youtubu sam gledala video vezan za ovulaciju i temp. I cura koja je mjerila temp. 5 mjeseci i tako pratila svoj ciklus kaze da ona nebi mjerila izricito temp. kad oci otvori nego kad bi se sjetila i tako zapisivala i ipak je znala kad joj je bila ovulacija. I prvu trudnocu je imala spontani a druga je uspjela i ima malog deckica. Eto ako ce nekome biti od koristi
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sanjarka, Beta blokatori smanjuju lučenje LH, ako govorimo o istom. Možda jednostavno samo trebaš manje osjetljive trakice ništa drugo, ali svakako provjeri.
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Clio bazalna temp je temp tvog metabolizma i sa razlogom ju znanost veze za nivo progesterona. Tvoja temp tijekom dana nije temp metabolizma i nema nikakve veze sa progesteronom, apsolutno. Naravno, svatko ima pravo birati u što vjeruje 😋
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Martina ideš sutra kod doktora jel? Jojjojojojojoj odma nek ti vade betu, odma čekaj rezultat ispred aparata hahahhaha
Buahhahaha kak si me nasmijala sada 😂😂😂😂😂. Najbolje bi bilo da ju i sama provedem 😂😂😂😂. Da sutra u 13. Reci cu im da provjere betu bez obzira na test da maknemo to sa liste 👍
Sara, ima li kakvih simptoma/događanja?? 🧐
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sara,ima li kakvih simptoma/događanja?? 🧐
No, ali nema kad prije, tek danas je 6 DPO. Pa bumo vidili. 😁🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji