Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    01. Srpanj 2020. 08:25

Sanjarka88

Citala sam na netu da je bolje koristiti testove sa sta manjom osjetljivoscu 40ui idealno bas zbog tih razloga

Svakako, probaj! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    01. Srpanj 2020. 08:27

🦋Anitram1982🦋

Jutro! Eto saga sa sjenama se nastavlja. Prosudite sam.

Ajme meni, čini mi se da je malo jača nego jučer! Ali ovaj test sa tim nekim točkama je baš koma, daj kupi neki normalan test!! Hahah!! Bit će nešto, rekla sam ti ja da bacaš tu prašinu i na nas ovaj mjesec!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

01. Srpanj 2020. 08:30

silver

🦋Anitram1982🦋

Ajme meni, čini mi se da je malo jača nego jučer! Ali ovaj test sa tim nekim točkama je baš koma, daj kupi neki normalan test!! Hahah!! Bit će nešto, rekla sam ti ja da bacaš tu prašinu i na nas ovaj mjesec!!!

Hahahha to i je normalan test. Samo sto ima svoju plastiku. Ali kroz plastiku su ne vidi toliko dobro kao kad ga otvorim. Inace kod plasticnih testova ja ih otvorim odmah i uzmem trakicu koju onda stavim u casicu. Malo ludo al dobro 🤷‍♀️

silver
    01. Srpanj 2020. 08:32

🦋Anitram1982🦋

silver

🦋Anitram1982🦋

Hahahha to i je normalan test. Samo sto ima svoju plastiku. Ali kroz plastiku su ne vidi toliko dobro kao kad ga otvorim. Inace kod plasticnih testova ja ih otvorim odmah i uzmem trakicu koju onda stavim u casicu. Malo ludo al dobro 🤷‍♀️

Meni svakako izgleda to tamnije nego jučer!!! Uopće se ne naprežem da vidim, jučer jesam malo....

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

simba
    01. Srpanj 2020. 08:32

🦋Anitram1982🦋

Izvadi betu, da znam na čemu si ili pričekaj dva tri dana pa napravi neki bolji test. Ja zbilja vidim sad crtu na tamnijoj varijanti, ali nisam sigurna da je to to. Ja sam mozda deset testova u životu napravila. Kad sam bila trudna, bio je bas vidljiv plus, testirano na dan očekivane M, a svi ostali su bili bijeli kao kreč, nije bilo nikakve dileme. I kad sam imala plus taj dan, testira sutra opet, jer nisam jednostavno vjerovala da sam JA TRUDNA.😅 I to je to. Nije bilo testiranja danima poslje i proučavanja nijansi. To žene po forumu rade, ali ne razumijem zašto, samo udara na psihu.

👩33g
    👨42g
    👦4g

Sanjarka88
    01. Srpanj 2020. 08:35

silver

Sanjarka88

silver

Sanjarka88

silver

Sanjarka88

🤞🤞🤞🤞🤞🤞 Za danasnje plusice 🤞🤞🤞🤞

Kod mene nista pametno pisat, cekam sljedecu m pa da vam se pridruzim na listi ❤️ a onda cu imat sta i za pisat 😁
    Pokusavam ustanovit o, al me zivciraju mullerovi testovi jer Ocito u mene lh inace viši i onda mi testna crta stalno tamna, bojim se da uopce necu prepoznat o 😔 sta je najgore sa alija stize hrpa testica isto najveće osjetljivosti 😪 sad mi glupo narucivat jos toga

Ugl. Nisam detektirala 0 jos, jucer popodne bio neki kremasti zuckasti iscjedak, temp jos uvijek dolje. Jutros 36,2

Koliko ti je testna tamna? Baš dosta? Mogu vidjet sliku? Ako ti je baš dosta tamna cijelo vrijeme bilo bi dobro provjeriti kod doktora da li imaš kakve ciste.

Posli uplodam sliku
    Dosta je tamna, skoro kao kontrolna
    Nadam se samo da je moj lh inace povisen a ne da je nesto ozbiljno 😪
    Uskoro mi je i redovna kontrola pa cu vidit sve
    Jel se moze ostat trudan uz ciste i da li to moze stvara probleme u trudnoci?

Testna se uvijek vidi, blago, jako blago. Ako je baš tamna gotovo kao kontrolna onda bi svakako trebala provjeriti što se događa. Ciste mogu malo ometati ovulaciju ali nije da ne možeš ostati trudna ako ih imaš. Provjeri ti to, hormone i ultrazvuk traži. Previsoki LH znam samo da može biti kod PCOS-a i kod starijih žena u predmenopauzi. Kakve god trakice da probaš svejedno provjeri sa doktorom jer trakice baš i nisu neka medicina.

Budem
    Citajuci malo prethodne teme ovdje bilo je zena sa slicnom situacijom bez problema nadam se da sam i ja u toj skupini 🙏
    PCOS nemam, bar mi nitko nikad nije to rekao, nisam valjda ni u predmenopauzi sa 32 godine 😅

Ma vjerujem da je sve ok, sretno na pregledu!!

Hvala 🤗🤗🤗🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    01. Srpanj 2020. 08:36

Martina vidim i ja nesto, debela je kao kontrolna cini mi se, jel sivkasta ili roskasta? Koji je dpo? 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

01. Srpanj 2020. 08:38

simba

🦋Anitram1982🦋

Izvadi betu, da znam na čemu si ili pričekaj dva tri dana pa napravi neki bolji test. Ja zbilja vidim sad crtu na tamnijoj varijanti, ali nisam sigurna da je to to. Ja sam mozda deset testova u životu napravila. Kad sam bila trudna, bio je bas vidljiv plus, testirano na dan očekivane M, a svi ostali su bili bijeli kao kreč, nije bilo nikakve dileme. I kad sam imala plus taj dan, testira sutra opet, jer nisam jednostavno vjerovala da sam JA TRUDNA.😅 I to je to. Nije bilo testiranja danima poslje i proučavanja nijansi. To žene po forumu rade, ali ne razumijem zašto, samo udara na psihu.

Slazem se da. U pravu si. Sutra sam tako i tako kod doktora pa cemo vadito betu za svaki slucaj prije bilo kakvih drugih mjera. A gle..testiramo se da ranije jer smo nestrpljive. A i povuce te forum i rezultati drugih pa te to ponese. Psihicki ja nemem problem s tim. To sam nadisla jos prije nekog vremena. Dapace. Cak i je i zanimljivo to sve. To ako ja malo sernem da mi rade zivci i nije bas tako. Jer bas sam se nagledala svega. Od pozitivnih testova pa nema trudnoce. Te obratno. Od sjena na 5dpo itd itd da ne nabrajam dalje. 

01. Srpanj 2020. 08:43

Sanjarka88

Martina vidim i ja nesto, debela je kao kontrolna cini mi se, jel sivkasta ili roskasta? Koji je dpo? 🤞🤞🤞🤞

Iskreno...sivo-roza 😂😂😂

Lucky🍀

Martina na ovoj tamnijoj slici vidim crticu bez previse naprezanja, daj odi po jos nekakav drugi test i napravi 🤞🏻
    Sara 🌸
    01. Srpanj 2020. 08:49

🦋Anitram1982🦋

Sanjarka88

Iskreno…sivo-roza 😂😂😂

Lucky🍀

Martina na ovoj tamnijoj slici vidim crticu bez previse naprezanja, daj odi po jos nekakav drugi test i napravi 🤞🏻

hocu naravno 🤣🤣🤣 pa nerem sad prestat. Al javljam se tek tamo oko 17 kad dodem doma. Eto. Uzet cu i CB i onaj rozi pa bumo vidli

🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊 vidim i ja neeeesto 🧡 ajme ajme, drzim ti figeeeee

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.