Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    30. Lipanj 2020. 18:54

Martina ja vidim slabu rozu crtu. Nije evaporacijska. Drzim ti 🤞 da tamni 😊

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

simba
    30. Lipanj 2020. 18:55

🦋Anitram1982🦋

Eto da mi se zivci jos malo dizu. Uradila sam opet sad test. Drugi. I dobim ovo. 🙈🙈🙈

E koja je osjetljivost testa? Ja kao da nesto vidim, a zapravo kao da ne vidim🙈 kupi najosjetljivi!!🤞🤞🤞🤞

👩33g
    👨42g
    👦4g

Sara 🌸
    30. Lipanj 2020. 19:00

simba

🦋Anitram1982🦋

Eto da mi se zivci jos malo dizu. Uradila sam opet sad test. Drugi. I dobim ovo. 🙈🙈🙈

E koja je osjetljivost testa? Ja kao da nesto vidim, a zapravo kao da ne vidim🙈 kupi najosjetljivi!!🤞🤞🤞🤞

I ja tocno to "vidin". Bolje ne bi ni sama napisala 😂
    Martina, DM jos jos radi, https://ibb.co/P1nZjWx
    ovaj test valja.  De bona, otiđi..🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

30. Lipanj 2020. 19:06

Sara🌻 (Mrljica)

simba

🦋Anitram1982🦋

Martina, DM jos jos radi,https://ibb.co/P1nZjWx
    ovaj test valja. De bona, otiđi..🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hahha lude ste. Imam jos jedan taj koji sam radila za ujutro pa cemo vidit. Sad ne mogu vise. Radim veceru i cekam M. 

30. Lipanj 2020. 19:06

simba

🦋Anitram1982🦋

10ie 

Fancy
    30. Lipanj 2020. 19:07

Ja vjerujem da ce Clearblue plus pa i obicni Clearblue pokazati ako nesto ima, sretno 🤞🤞🤞🤞🤞

Not that fensi, ekšli..

30. Lipanj 2020. 19:10

🦋Anitram1982🦋

Ma nema ovaj ciklus je tvoj😘🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏🙏

Sara 🌸
    30. Lipanj 2020. 19:18

🦋Anitram1982🦋

Sara🌻 (Mrljica)

simba

🦋Anitram1982🦋

Martina, DM jos jos radi,https://ibb.co/P1nZjWx
    ovaj test valja. De bona, otiđi..🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Hahha lude ste. Imam jos jedan taj koji sam radila za ujutro pa cemo vidit. Sad ne mogu vise. Radim veceru i cekam M.

Držim figeeee 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

30. Lipanj 2020. 19:24

Zenske hvala na figama 🥰🥰 Bajo vidit cemo jel pogadas ili ne. Kod jedne vec jesi a sad cemo vidit i kod mene 😂😂🤭🤭

30. Lipanj 2020. 19:38

🦋Anitram1982🦋

Zenske hvala na figama 🥰🥰 Bajo vidit cemo jel pogadas ili ne. Kod jedne vec jesi a sad cemo vidit i kod mene 😂😂🤭🤭

Hehehehehe 🤞🤞🤞🤞♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.