Tonia sve naj naj za ročkas 🎂 da ti poklon uskoro stiže, najljepši do sada ❤️
Hvala drage ženice na cestitkama i lijepim željama ❤️😘🤗
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anitram, stvarno ti želim svu sreću sa inseminacijom!! Ti si mi nada...moguće da i mene to čeka! Baš bih voljela da ti iz prve uspije! Da budeš izvan prosjeka prvih inesminacija 😃
Koji su sljedeći koraci? Sad se samo čeka kraj ciklusa ili će se nekako pratiti razvoj u međuvremenu?
Baš sam nekako uzbuđena zbog toga i jedva čekam dobre vijesti! 🙏🏻🙏🏻
Tonia, sretan rođendaaan!!! Da dobiješ ➕ ko kuća za poklon!! 🥳🥳🥂🎂👶🏼
Ana.b gdje su nestale tvoje trakice? Ili sam ih preskočila negdje 🤔
Jel lh jos uvijek onako vidljivo? 🤞🏼
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure.
Već 6 mj pokušavam zatrudniti po drugi puta i ne ide. Prvi puta nismo imali problema. Imam 35 g, što znam da je za ginekologe već starost, ali opet nisam tako stara. Zvala sam svoju dr i rekla je da sad u vrijeme epidemije ne možemo ništa osim da kupim lh trakice i pratim imam li ovulaciju uopće, a kad se stanje smiri napravit će mi pretrage i poslati na potpomognutu oplodnju, što je meni šok.
Naručila sam danas iz ljekarne clerablue digitalni test na ov sa 7 trakica. Oko 130 kn je. Kad da počnem testiranje jer 7 trakica je malo?? Pretpostavljam da mi je O oko 14-16 dc, ali na to se oslanjam već 6 mj pa ništa. 😔
Malala, kada se smiri ova situacija sa koronom...odi na dodatne preglede...neka ti naprave briseve...mozda imas kakvu bakteriju da ti onemogućava trudnoću, a da ni ne znaš...npr ureaplasma uzrokuje neplodnost i spontane...
Možda se trebaš riješiti tako nečega i onda će ave biti u redu! 🤗
Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
Hvala na čestitci:*
E fulala sam u pisanju. Mislila sam da ti moras na kontrolu. 😊.
Ma baš sad slušam i govore za Sveti duh da samo ako je neophodno ljudi trebaju doć u bolnicu. Zvat ću sutra pa pitat, da ne dolazim ako me neće moć primiti
👍👍👍👍
Anitram, stvarno ti želim svu sreću sa inseminacijom!! Ti si mi nada…moguće da i mene to čeka! Baš bih voljela da ti iz prve uspije! Da budeš izvan prosjeka prvih inesminacija 😃
Koji su sljedeći koraci? Sad se samo čeka kraj ciklusa ili će se nekako pratiti razvoj u međuvremenu?
Baš sam nekako uzbuđena zbog toga i jedva čekam dobre vijesti! 🙏🏻🙏🏻
Tonia, sretan rođendaaan!!! Da dobiješ ➕ ko kuća za poklon!! 🥳🥳🥂🎂👶🏼
Ana.b gdje su nestale tvoje trakice? Ili sam ih preskočila negdje 🤔
Jel lh jos uvijek onako vidljivo? 🤞🏼
Hvala ❤. Pa sad samo cekam kraj ciklusa da do 1.4. Tad mi je kontrola. Reko je da uradim test ujutro. Al naravno tko ce cekat do tada ja cu to uraditi i prije 🤭🤭. Na kontroli ide ultrazvuk i vadenje krvi za betu. Joj i ja se nadam da cu biti medu onih 10-15% kojima je uspjelo. Al vidit cemo. Ocekujem najbolje pripremam se na najgore 🤭
Moja kolegica sa posla je prvu trudnocu ostvarila na inseminaciji. Nisu mogli godinama i onda su im prvo to predlozili i bebac od prve bio u trbusicu 😍
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni je danas 12dpo, simptomi trbuh me lagano pocinje boliti i grudi me dosta bole, klasicni pms. Cekamo 21.i :)
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Malala Odi privatno vaditi briseve za ureaplazmu, kada se sve ovo smiri naravno... ja sam promijenila ginekologa isto jer mi je trebalo 8 mjeseci da zatrudnim da na kraju izgubim bebu radi ureaplazme i još nakon toga sam na forsirala pretrage da bi on rekao “a da, to je sigurno bio razlog spontanog”... to ne bilo prije 3 godine i još sam ljuta i na njega i na sebe šta nisam prije radila briseve, ali tada nisam ni znala za to jer nikad nisam imala te beštije 😔
MalalaOdi privatno vaditi briseve za ureaplazmu, kada se sve ovo smiri naravno… ja sam promijenila ginekologa isto jer mi je trebalo 8 mjeseci da zatrudnim da na kraju izgubim bebu radi ureaplazme i još nakon toga sam na forsirala pretrage da bi on rekao “a da, to je sigurno bio razlog spontanog”… to ne bilo prije 3 godine i još sam ljuta i na njega i na sebe šta nisam prije radila briseve, ali tada nisam ni znala za to jer nikad nisam imala te beštije 😔
Najvise se to sve i dogadja jer smo na pocetku pokusavanja da ostvarimo trudnocu dosta neupucene u sve,bar ja znam po sebi. Unazad 5mj nisam ni znala da postoje trakice s kojima se prati O ja sam pratila po aplikaciji a onda sam ustanovila da i nije to bas tako. Od kad sam na forumu sve znam 😃😃😃😃
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji