Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    19. Ožujak 2020. 12:48

Anitram1982

Kiky 🥰

Moja kolegica sa posla je prvu trudnocu ostvarila na inseminaciji. Nisu mogli godinama i onda su im prvo to predlozili i bebac od prve bio u trbusicu 😍

Ajmeeee superrr…wuhuu…daj 🙏 da i nama uspije od prve.

Uspjet ce moraaaaaa!!!!!!!!!!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 13:11

Napokon 2804

Mrljica

Tonia

Meni moja doktorica nije u 13 godina niti jednom napravila ultrazvuk, niti nakog toga što sam joj rekla da bi i briseve napravila da provjerim dal je sve ok jer kao muž i ja krećemo raditi na bebi…ni tad se nije usudila provjeriti dal mi je maternica ok i jajnici. Onda privatno saznala da imam ne 1 nego 3 mioma i to ne baš mala… popizdila sam… kad to pričam drugim doktorima u šoku su :/ al eto, ima i njih svakakvih na našu žalost i štetu

Wow, užas. Doduse, i ovdje u Njemačkoj UZV ne spada pod obvezno osiguranje. Prosle godine kad sam prvi put isla na pregled nisam bas njemacki dobro razumila i dosla ja na pregled, kad ona meni samo papu napravi i to bilo to. Ja onako zbunjena izlazim iz ordinacije, nista mi nije jasno, guglam posli, kad vidim da oni UZV ne smatraju "najvaznijom" stvari za obavit. I ove godine sam platila oko 50 € da mi ona u doslovno minut pogleda maternicu i jajnike da vidi jel sve ok. Negdi su doktori ludi, a negdi sustav.

Čitam vas redovito i pratim situaciju… Vidim da si u njemačkoj, ja ni jedan uzv nisam platila jer sam uvijek dosla i rekla da me boli, a cim boli obavezni su ga napraviti.

Martina cekamooo tvoj plus❤️❤️❤️

nisam se toga sjetila onda niti namjeravam to radit u buducnosti. Ako je to politika, nek bude. Ako mogu dat na haljinu 50€, mogu sigurno i za svoje zdravlje. isto tako, otkad sam saznala za spontani, 4 puta sam imala UZV, nikad mi nije bilo spomenuto da ista moram platit.
    sutra idem na kontrolu nakon spontanog, napravit ce mi kompletan ultrazvuk. Bas sam ih zvala danas da vidim jel mi otkazan termin (ginekoloska), rekla je da ne rade normalno zbog korone, al da bi bilo dobro da ja eto dodem, da me pogledaju. Kao ne moram, al nek dodem. A ja se bojala da ce oni meni otkazat.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    19. Ožujak 2020. 13:13

Ma kod nas to nije, ok je napravit jednom godišnje ultrazvuk ili barem jednom u dvije godine. Frendica mi kaže, da joj je ta ista doktorica svaki put radila UZV, tak da ne kužim :/ Al i nakon kaj ti kažem da radimo na bebi da bar ne pogledaš, to mi nije jasno 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 13:17

Tonia

Ma kod nas to nije, ok je napravit jednom godišnje ultrazvuk ili barem jednom u dvije godine. Frendica mi kaže, da joj je ta ista doktorica svaki put radila UZV, tak da ne kužim :/ Al i nakon kaj ti kažem da radimo na bebi da bar ne pogledaš, to mi nije jasno

Da, ja sam doli godinama redovito isla, i svaki put UZV i papa mi je bila napravljena. Papu sam doduse placala, al cisto zato jer sam htjela nalaze za 3 tjedna a ne za 6 mjeseci. Stvarno mi je žao šta ti je tako bilo, na kraj dana, doktori su isto ljudi i ima ih svakakvih. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    19. Ožujak 2020. 13:25

Ma što je najbolje od svega, doktorica stvarno nije bila loša, uvijek smirena i draga. A sama sam doznala za to jer sam imala čudne M i cikluse i zato išla privatno i puf saznala :/ al hajde, bit će bolje... Sada znam na čemu sam :)

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 13:34

Tonia

Ma što je najbolje od svega, doktorica stvarno nije bila loša, uvijek smirena i draga. A sama sam doznala za to jer sam imala čudne M i cikluse i zato išla privatno i puf saznala :/ al hajde, bit će bolje… Sada znam na čemu sam :)

Nadam se za sve nas da će bit jedna #coronababy 🙈 Zezala san se s mužen danas, da ako bebu uspijemo brzo napravit da će mu/joj srednje ime bit Corona.  Al mislim da ja dok se meni ciklus izregulira, s obziron kolko krvarin da ce corona bit daleka proslost.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Tonia♥️
    19. Ožujak 2020. 13:37

Meni je prva ovulacija nakon spontanog došla za mj dana i full sam ju osjećala, to je taman bilo na Božić :) s time da sam skoro 3 tjedna krvarila... stigneš ti još sve :))))

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

19. Ožujak 2020. 14:20

E u Njemackoj ti zdravstveno daje pola para nazad za jedan ultrazvuk u godini. Samo moras rec ginici da ti napise potvrdu za krankenkasse. A ja ti mislim da zavisi od ginekologa do ginekologa. Meni je moja uvijek radila i samo bi jednom godisnje platila. A idem zadnjih 2 godine stalnooooo ginekologu. Nema mjeseca da nisam bila do 12/2019 a kako smo u 1 mjesecu osli u kinderwunskliniku jednom tjedno sam tamo. Ali mi je koma to sto kazete da vas neke nece itd. To mi je uzas. 

19. Ožujak 2020. 14:21

malala

Meni bi bilo logično da kad žena dođe gin i kaže da ide na trudnoću da se napravi sve živo što se može i da se provjeri hoće li doći do trudnoće i da bude uredna. A ne da mi nakon 3 pobačaja, i godina pokušavanja tek saznamo zašto ne ide!!! Mučenje žena.

Tako treba. Ja kad sam 2018 rekla da radimo na bebi odmah mi je napravila sve briseve, papu i sve da kao bude ok. Tak je i rekla da mora biti. 

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 14:39

Anitram1982

E u Njemackoj ti zdravstveno daje pola para nazad za jedan ultrazvuk u godini. Samo moras rec ginici da ti napise potvrdu za krankenkasse. A ja ti mislim da zavisi od ginekologa do ginekologa. Meni je moja uvijek radila i samo bi jednom godisnje platila. A idem zadnjih 2 godine stalnooooo ginekologu. Nema mjeseca da nisam bila do 12/2019 a kako smo u 1 mjesecu osli u kinderwunskliniku jednom tjedno sam tamo. Ali mi je koma to sto kazete da vas neke nece itd. To mi je uzas.

Hvala na info🙈 Čitala sam ja po stranicama od AOK al al taj mali detaljčić su zaboravili napisat. Al nema veze. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.