Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    19. Ožujak 2020. 22:58

Dobro večer ekipice, hoćemo napravit neki corona baby boom!?
    Ja sam malo izvan zbivanja u zadnje vrijeme al tu i tamo doletim pročitati. Bila mi je ludnica na poslu pa nisam ništa pratila. Danas mi je 12dc, trakice su daleko od pozitivnih. Super mi je ovako zaboravit koji dan mi je pa se moram po kalendaru uskladit, a s druge strane nemam pojma oće li O ranije ili kasnije.
    Obuzela nas i ova corona, moji planovi o pretragama odoše u vjetar, al ok. Nek sačuvamo zdrav. Razum u ovom svemu i poslove pa će bit sve ok!
    Ima li nekih testića na vidiku? 

url=https://lilypie.com]

Amelie
    20. Ožujak 2020. 01:12

I moji roditelji su stariji i bolesni.. nije nam bas svejedno, uopce im ne idem u posjetu da im nesto ne donesem, ali proci ce i to. Ja odbijam vjerovati da je virus pusten namjerno, a za toplo vrijeme se uopce ne nadam da ga ubija. Ali proci ce i to.. treba biti strpljiv i oprezan! A mozda dok virus hara treba ostati doma i raditi djecu 🙈😋 Samo i za to treba hrabrosti s obzirom na situaciju...

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Malela
    20. Ožujak 2020. 08:11

Jutro cure, evo pišem post samo da nam tema bude pri vrhu a ne na tamo nekoj 12. Stranici 😋

Rita88
    20. Ožujak 2020. 08:22

Jutro cure,Malala slazem se s tobom. I ja vjerujem da je to da se starija populacija rijesi (da moram biti tako gruba) na teret su drzavi. Malo sam anksiozna radi svega toga al moramo vjerovat da ce sve biti dobro na kraju. Isto tako nisam sigurna ni jel zelim vise ostat trudna u ovim uvjetima 🤷‍♀️

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kiky 🥰
    20. Ožujak 2020. 09:01

Jutro!!!! Ana.b. ti danas radis testic je tako? Sretno!!!!🤞
    Meni je sutra dan D ali cini mi se nista, sve mi kruli u trbuhu tocno kao uvijek pred M, grudi napuhane i bolee. I pristic mi izbio na vratu 😱 Sinoc sam malo pisnula na hcg trakicu i nikakva ni sjena a kamoli da je crta.... ja svoju m dakle cekam sutra🤦‍♀️

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

20. Ožujak 2020. 09:12

Kiky 🥰

Jutro!!!!Ana.b. ti danas radis testic je tako? Sretno!!!!🤞
    Meni je sutra dan D ali cini mi se nista, sve mi kruli u trbuhu tocno kao uvijek pred M, grudi napuhane i bolee. I pristic mi izbio na vratu 😱 Sinoc sam malo pisnula na hcg trakicu i nikakva ni sjena a kamoli da je crta…. ja svoju m dakle cekam sutra🤦‍♀️

A misa mu. Al cekamo sutra. Nis nije kasno dok M ne dode 👍👍👍

Rita88

Jutro cure,Malala slazem se s tobom. I ja vjerujem da je to da se starija populacija rijesi (da moram biti tako gruba) na teret su drzavi. Malo sam anksiozna radi svega toga al moramo vjerovat da ce sve biti dobro na kraju. Isto tako nisam sigurna ni jel zelim vise ostat trudna u ovim uvjetima 🤷‍♀️

To je i moj M neki dan reko. Ima par teorija od kuda Korona. Svaki dan dode doma s novom 🤭. Bit ce to sve dobro. Sam mora proc ova kriza. Do tada pazite se i cuvajte. Ja idem sam sa pesekom van i to je to. Ipak. Bolje sprijeciti nego lijeciti. A sta se tice trudnoce. Eto ne znam. Nama u klinici nisu rekli da obustavljaju ista. Rade normalno. A sad sta bude bude. Bit ce kako mora biti. 

Arwen87
    20. Ožujak 2020. 09:33

Rita88, hvala ti❤️
    Gdje nam je nestala Ana.b.?
    Cekamo slikicu testa😊

Rita88
    20. Ožujak 2020. 11:29

Ajde Ana.b. razveseli nas 😀

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Kiky 🥰
    20. Ožujak 2020. 11:35

Ana.b javiiii seeee i reci da imas veliki +

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Miakamo
    20. Ožujak 2020. 11:52

Ana se ne oglasava vec 2 do 3 dana. Nadam se da je sve ok.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.