Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2020. 11:38

Malela

Anitram reci mi molim te što je to inseminacija? Jedino što znam je da ti drzim palčeve do neba i natrag da se 1.4. Pojavi plusić velik kao kuća ❤️❤️❤️

To ti je kada spermice kateterom ubace direkt u maternicu prema jajovodima da budu blizu i da im bude lakse doc do jajasca. A prije toga prociste spermu. Tako da bude samo onih koji valjaju.hvala ❤❤

Aneee

https://ibb.co/94qxFPr
    Kod mene i dalje ništa 🤷🏼‍♀️
    Kasnije provjerim opet lh 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Miakamo

Anitram1982

Evo mi obavili nasu prvu Inseminaciju. Sve ok. Endometrij dobar. Ima dosta sluzi. Spermici ubaceni (vidla sam ih na ultrazvuku 🤭 tj.onak se vidi kao fleka i to mi je pokazo da su spermici.) 1.4. Kontrola..ujutro je reko da uradim test prije kontrole. Nadamo se uspjesnoj inseminaciji.

Super, drzimo ti 🤞. Vrijeme je za plusice 😁

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

18. Ožujak 2020. 11:39

ana.b.

https://ibb.co/94qxFPr
    Kod mene i dalje ništa 🤷🏼‍♀️
    Kasnije provjerim opet lh 😅😅

Hajd provijeri. Bas me zanima. 

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 11:44

Mattan28

@Arwen87 čestitam ti! Ja, sam u istoj situaciji, tj na čekanju za inseminaciju ali se sada ne usudim ići.. A i nekako podsvjesno odgađam 😁 Ne mogu pronaći tvoj post, jesi li ti onda obavila Hsg pa prvi ciklus poslije ostala trudna ili bez Hsg-a?

Hvala ti❤️
    Sjecam se da sam tebe ispitivala kako ti je prosao hsg,pa onda u nevjerici prepricavala suprugu😂😂
    Jesu u Os odgodili postupke ili?
    Ja hsg nisam obavila,cekala sam M i da im se javim prvi dan ciklusa,ali umjesto M u nedjelju sam dobila plus na testu!
    Jos uvijek mi je tesko to sve povjerovati!
    Jedva cekam uzv da vidim ima li koga😊❤️

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 11:46

Kiky 🥰

Jedina dobra stvar u ovoj koroni je da mi muz ostaje doma jos sigurno dva mjeseca odgodjen odlazak na brod pa imamo jos sanse za bebu 😍😍😍🥰

Kiky👍
    Eto,u svakom zlu nesto dobro!
    Drzim vam fige za sljedeci ciklus😘

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 11:48

Anitram1982

Evo mi obavili nasu prvu Inseminaciju. Sve ok. Endometrij dobar. Ima dosta sluzi. Spermici ubaceni (vidla sam ih na ultrazvuku 🤭 tj.onak se vidi kao fleka i to mi je pokazo da su spermici.) 1.4. Kontrola..ujutro je reko da uradim test prije kontrole. Nadamo se uspjesnoj inseminaciji.

Neka vam je sa srecom!
    Drzim fige da vam ovaj postupak bude dobitni!❤️😘
    Zamisli koja fora bi bila da ti na 1.4.kazu da si trudna😀🥰❤️

• Malela
    18. Ožujak 2020. 11:50

Anitram pa to je super, a jel ti je bila O ili tek bude? Navijam za vas plusić.
    Ja danas opet idem na folikulometriju, počela sam se nadati da mi ke O stvarno kasnije i da mi drugi dio ciklusa traje 10-ak dana, iako ste ovdje pričale da ni to nije dobro... Mah, ko će ga znati 

18. Ožujak 2020. 11:59

Arwen87

Anitram1982

Neka vam je sa srecom!
    Drzim fige da vam ovaj postupak bude dobitni!❤️😘
    Zamisli koja fora bi bila da ti na 1.4.kazu da si trudna😀🥰❤️

Da bas je to i sestra rekla 🤭🤭🤭..a pazi dan prije mi rodendan. I naravno da cu na rodendan raditi test. 🤣🤣🤣🤣

18. Ožujak 2020. 12:01

Malela

Anitram pa to je super, a jel ti je bila O ili tek bude? Navijam za vas plusić.
    Ja danas opet idem na folikulometriju, počela sam se nadati da mi ke O stvarno kasnije i da mi drugi dio ciklusa traje 10-ak dana, iako ste ovdje pričale da ni to nije dobro… Mah, ko će ga znati

Koliko je vidio folikul je bi 21 ili 22 nisam ziher sad tocno. Dakle nije jos. Ali posto sam dobila stopericu znaci trebala bi biti sad negdje oko 12 🤣🤣🤣jer O nastupa 36 sati nakon uzimanja stoperice a dala sam si ju jucer u 6 ujutro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.