Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Ožujak 2020. 15:40

Anitram1982

malala

Pozdrav cure.
    Već 6 mj pokušavam zatrudniti po drugi puta i ne ide. Prvi puta nismo imali problema. Imam 35 g, što znam da je za ginekologe već starost, ali opet nisam tako stara. Zvala sam svoju dr i rekla je da sad u vrijeme epidemije ne možemo ništa osim da kupim lh trakice i pratim imam li ovulaciju uopće, a kad se stanje smiri napravit će mi pretrage i poslati na potpomognutu oplodnju, što je meni šok.
    Naručila sam danas iz ljekarne clerablue digitalni test na ov sa 7 trakica. Oko 130 kn je. Kad da počnem testiranje jer 7 trakica je malo?? Pretpostavljam da mi je O oko 14-16 dc, ali na to se oslanjam već 6 mj pa ništa. 😔

Ajmo ovak. Ak vodis evidenciju ciklusa onda od najmanjeg ciklusa koji je trajao oduzmi 14 dana. Npr. Ak ti je najmanji imao 28 dana - 14 je 14 ti pocni 13 dan.

Mozda cak i 12 dan ciklusa. 

18. Ožujak 2020. 15:41

Malela

Eto mene s kontrole folukolometrija, znači ništa značajno se nije promijenilo od ponedjeljka i kaže dr da u petak ni ne trebam doći. Dobila sam klomifen za poticanje O, ali moram pričekati M koja bi trebala doći 30., 2dc ih zovem da vidim dal rade, u slučaju da ne rade neću ni piti klomofen nego ću morati pričekati idući mj, ili onaj poslije, ovisno koliko budu zatvoreni ako i budu. Rekao je da obavezno ako pijem klomifen da moram i kod njega na kontrole ići da vidi dal imam O.
    U šoku sam, ali čuda postoje pa se nekako mini mini nadam da možda ipak bude nesto, jer lijevi jajnik jako slabo vidi budući da je skroz priljubljen uz maternicu pa se sada ja nadam da se možda negdje vodeći folikul sakrio.

Dobro nije strasno. Jbg. Takvo je stanje u zemlji. Da da nemoj slucajno da pijes Klomifen a da ne odes na ultrazvuk. Gle uvijek ima nade i dok M ne dode mozemo se nadati. Drzim 🤞

• Malela
    18. Ožujak 2020. 16:17

Malala ja sam također imala hitan carski, mjesec dana prije termina, tu trudnoću sam zanijela iz 1.ciklusa i sad je eto već 5. Meni bilo čudno pa sam otišla privatno prošli tjedan, taman pred O. Vidio je neku priraslicu ali ništa strasno kaže, da su česte nakon carskih, zatim jedan jajnik je ful priljubljen uz maternicu i ako sam dobro shvatila i to je posljedica carakog. Danas je 17dc a O ni na vidiku, stim da su meni ciklusi bas školski, 28-29dana. Ako budu radili dok dobijem M, kroz 15al dana krwćwm s klomifemom koji potiče O.
    Bas me zanima dal ima cura koje su ostvarile T uz klomifen, i kak dugo prakticiraju te klomifene, koliko ciklusa. 
    Hahaha anitram, pročitala si me kao knjigu, bas sam si mislila da brz obzira dal budu radili ili ne da krenem s klomifemom, dr mi je rekao da ga još ne uzimam u ljekarni sok ne vidimo dal će uopće raditi, naravno da sam prvo otišla u ljekarnu po to čudo
    🙄

18. Ožujak 2020. 17:45

Malela

Malala ja sam također imala hitan carski, mjesec dana prije termina, tu trudnoću sam zanijela iz 1.ciklusa i sad je eto već 5. Meni bilo čudno pa sam otišla privatno prošli tjedan, taman pred O. Vidio je neku priraslicu ali ništa strasno kaže, da su česte nakon carskih, zatim jedan jajnik je ful priljubljen uz maternicu i ako sam dobro shvatila i to je posljedica carakog. Danas je 17dc a O ni na vidiku, stim da su meni ciklusi bas školski, 28-29dana. Ako budu radili dok dobijem M, kroz 15al dana krwćwm s klomifemom koji potiče O.
    Bas me zanima dal ima cura koje su ostvarile T uz klomifen, i kak dugo prakticiraju te klomifene, koliko ciklusa.
    Hahaha anitram, pročitala si me kao knjigu, bas sam si mislila da brz obzira dal budu radili ili ne da krenem s klomifemom, dr mi je rekao da ga još ne uzimam u ljekarni sok ne vidimo dal će uopće raditi, naravno da sam prvo otišla u ljekarnu po to čudo
    🙄

Da znas nije se s njim za zezati jer ak imas cista moze napraviti sranje. Ja imam jednu al naraste najvise do 24mm kad sam na klomifenu a inace bude oko 21..22mm al za sad ju ne diramo. Kad se pije Klomifen mora se ici na folikulometrije svakih par dana. Jer moze se desiti da imas previse folikula. Tesko al gle da imas i tri ili cetiri to ti je vec skoro za punkciju raditi. Zato bolje pricekaj. 😉

Matkiša 😎
    18. Ožujak 2020. 18:18

Arwen87

Mattan28

@Arwen87 čestitam ti! Ja, sam u istoj situaciji, tj na čekanju za inseminaciju ali se sada ne usudim ići.. A i nekako podsvjesno odgađam 😁 Ne mogu pronaći tvoj post, jesi li ti onda obavila Hsg pa prvi ciklus poslije ostala trudna ili bez Hsg-a?

Hvala ti❤️
    Sjecam se da sam tebe ispitivala kako ti je prosao hsg,pa onda u nevjerici prepricavala suprugu😂😂
    Jesu u Os odgodili postupke ili?
    Ja hsg nisam obavila,cekala sam M i da im se javim prvi dan ciklusa,ali umjesto M u nedjelju sam dobila plus na testu!
    Jos uvijek mi je tesko to sve povjerovati!
    Jedva cekam uzv da vidim ima li koga😊❤️

Nisam ih ni zvala, nekako stalno mislim ajd da dam šansu sad poslije toga možda se primi, Al opet ne smijem dugo čekati jer je preporuka u par mjeseci od hsga napraviti inseminaciju.. 
    Ja imam ludi posao sa kojeg ne mogu izostajati pa svaka dva dana kod njih na UZV u Os a tek postupak..
    Dobila bi otkaz pa nekako eto želim prirodno 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tonia♥️
    18. Ožujak 2020. 19:41

Anitram1982

Tonia

Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
    Hvala na čestitci:*

E fulala sam u pisanju. Mislila sam da ti moras na kontrolu. 😊.

Ma baš sad slušam i govore za Sveti duh da samo ako je neophodno ljudi trebaju doć u bolnicu. Zvat ću sutra pa pitat, da ne dolazim ako me neće moć primiti

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    18. Ožujak 2020. 19:42

Kiky 🥰

Tonia SRETAN RODJENDAN!!!! Zelim i tebi da cim prije ugledas plusic 😘

Hvala Kiky, također dijelim istu želju prema tebi :))) 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• anaid
    18. Ožujak 2020. 20:08

Tonia sretan rockas 🤩🤩🤩🤩
    I ja sam gledala te pree seed i concieve plus...
    Al opet me malo i strah toga,neznam zakaj 🙄

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tonia♥️
    18. Ožujak 2020. 20:25

Hvala Anaid   ma ja sam isto neki skeptik po pitanju tih lubrikanta 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• Miakamo
    18. Ožujak 2020. 21:19

Sretan rodjendan Tonia. Mom ocu je isto danas rodjendan hehehe. Ana jesi li pisnula lh je li i dalje tamna? Pisite nesto da skrenemo misli, ja cu poludjeti od dnevnika i ove situacije sa koronom 😔.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.