Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Ožujak 2020. 14:39

ODBROJAVANJE 3/2020
    Anab - 20.3.2020 - 1 dan
    Kiky-21.3.2020 - 2 dana
    Jelenajelana-25.3.2020- 6 dana
    Miakamo-25.3.2020 - 6 dana
    Rita36 - 26.3.2020 - 7 dana
    Lilo23-27.3.2020 - 8 dana
    Malela - 30.3.2020 - 11 dana 
    Fancy - 30.3.2020 - 11 dana
    ODBROJAVANJE 4/2020
    Ljubicicax - 1.4.2020 - 13 dana
    Anitram1982- 1.4.2020- 13 dana
    Ona2- 2.4.2020 - 14 dana
    Mara Kokosica - 3.4.2020 - 15 dana
    Pepika-3.4.2020 - 15 dana
    ChiAn6- 3.4.2020- 15 dana
    Rastika- 4.4.2020 - 16 dana
    Anaid - 7.4.2020 - 19 dana
    Tonia - 7.4.2020 - 19 dana
    Tera- 8.4.2020 - 20 dana
    Dunja10 - 9.4 2020 - 21 dan
    Sue - 14.4.2020 - 26 dana
    Nova19 - 16.4.2020 - 28 dana
    Mallla-

19. Ožujak 2020. 14:40

Mrljica

Anitram1982

E u Njemackoj ti zdravstveno daje pola para nazad za jedan ultrazvuk u godini. Samo moras rec ginici da ti napise potvrdu za krankenkasse. A ja ti mislim da zavisi od ginekologa do ginekologa. Meni je moja uvijek radila i samo bi jednom godisnje platila. A idem zadnjih 2 godine stalnooooo ginekologu. Nema mjeseca da nisam bila do 12/2019 a kako smo u 1 mjesecu osli u kinderwunskliniku jednom tjedno sam tamo. Ali mi je koma to sto kazete da vas neke nece itd. To mi je uzas.

Hvala na info🙈 Čitala sam ja po stranicama od AOK al al taj mali detaljčić su zaboravili napisat. Al nema veze.

Da budale. Tak da znas za ubuduce. I sad kad dodes sljedeci put trazi potvrdu za AOK ako budes radila ultrazvuk. 

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 14:45

Anitram1982

Mrljica

Anitram1982

E u Njemackoj ti zdravstveno daje pola para nazad za jedan ultrazvuk u godini. Samo moras rec ginici da ti napise potvrdu za krankenkasse. A ja ti mislim da zavisi od ginekologa do ginekologa. Meni je moja uvijek radila i samo bi jednom godisnje platila. A idem zadnjih 2 godine stalnooooo ginekologu. Nema mjeseca da nisam bila do 12/2019 a kako smo u 1 mjesecu osli u kinderwunskliniku jednom tjedno sam tamo. Ali mi je koma to sto kazete da vas neke nece itd. To mi je uzas.

Hvala na info🙈 Čitala sam ja po stranicama od AOK al al taj mali detaljčić su zaboravili napisat. Al nema veze.

Da budale. Tak da znas za ubuduce. I sad kad dodes sljedeci put trazi potvrdu za AOK ako budes radila ultrazvuk.

Nezz jel dovoljan racun, buduci da nisam ja direktno platila ginekologici, nego imaju te agencije koje obavljaju naplatu za njih. 🤷🏻‍♀️ Pa mi je racun dosao otprilike mjesec dana nakon pregleda.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

19. Ožujak 2020. 15:37

Mrljica

Anitram1982

Mrljica

Anitram1982

Nezz jel dovoljan racun, buduci da nisam ja direktno platila ginekologici, nego imaju te agencije koje obavljaju naplatu za njih. 🤷🏻‍♀️ Pa mi je racun dosao otprilike mjesec dana nakon pregleda.

Mora ti sestra dat Bescheinigung za AOK. Pitaj ih sljedeci put. 

chiAn
    19. Ožujak 2020. 16:03

malala

chiAn6

malala

Pozdrav cure.
    Već 6 mj pokušavam zatrudniti po drugi puta i ne ide. Prvi puta nismo imali problema. Imam 35 g, što znam da je za ginekologe već starost, ali opet nisam tako stara. Zvala sam svoju dr i rekla je da sad u vrijeme epidemije ne možemo ništa osim da kupim lh trakice i pratim imam li ovulaciju uopće, a kad se stanje smiri napravit će mi pretrage i poslati na potpomognutu oplodnju, što je meni šok.
    Naručila sam danas iz ljekarne clerablue digitalni test na ov sa 7 trakica. Oko 130 kn je. Kad da počnem testiranje jer 7 trakica je malo?? Pretpostavljam da mi je O oko 14-16 dc, ali na to se oslanjam već 6 mj pa ništa. 😔

Malala, kada se smiri ova situacija sa koronom…odi na dodatne preglede…neka ti naprave briseve…mozda imas kakvu bakteriju da ti onemogućava trudnoću, a da ni ne znaš…npr ureaplasma uzrokuje neplodnost i spontane…
    Možda se trebaš riješiti tako nečega i onda će ave biti u redu! 🤗

Hvala. Ali zašto dr.nije odmah to napravila jer sam bila kod nje kad smo odlučili krenuti na trudnoću i rekla joj što planiram, napravila je papu i uzv. Imala sam ureaplasmu u 1.trudnoći. Samo je rekla da joj se javim za par mj ako ne uspijemo. I sad uz ovo sve gubim skoro godinu, zbog nje možda. Možda sam nepravedna jer sam razočarana i ljuta, ali mogla je to odmah napraviti.

Ni meni moja ginekologinja nije napravila briseve...nego samo uzv i papu...i to je sve bilo u redu...dala mi je uputnicu za specijalistu i kod njega sam radila daljnje pretrage...sve smo ih napravili i svi su bili u redu i kada smo trebali raditi prohodnost jajovoda onda mi je prije toga napravio briseve u slucaju da imam bakteriju da ju ne bi raspršili jos vise...i ispostavilo se da imam ureaplasmu...sva sreca da je on to napravio...a moja ginekologinja eto nije...a papa je bila uredna i rekli su mi sve u redu, dalje samo na redovnu kontrolu...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

jelenajelena
    19. Ožujak 2020. 20:02

Pozz curke...kako ste??kako se nosite sa ovim virusom i ovom situacijom???😔nisam sve stigla procitati ako ima koji plusic cestitam,a ostaalim curkama drzim fige na najjace🤞🤞🤞😍🥰😍🥰😍😍🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Sara 🌸
    19. Ožujak 2020. 20:10

jelenajelena

Pozz curke…kako ste??kako se nosite sa ovim virusom i ovom situacijom???😔nisam sve stigla procitati ako ima koji plusic cestitam,a ostaalim curkama drzim fige na najjace🤞🤞🤞😍🥰😍🥰😍😍🥰

Ova situcija bi bila puno bolja da mi "mlađi" koji stojimo doma ne gledamo kroz prozore kako laganini šetaju one zbog kojih jesmo doma. Debilana teža kako ljudi ne shvaćaju. Zahvalna sam uistinu šta mi muž ima tu privilegiju ostat kući i ne brinit se ni trena hoće li plaća doc za ovaj misec. Nit mora godisnji koristit. Zbog tog navedenog nemam se pravo bunit i stat ću doma u samoizolaciji koliko god treba. Jedino se nadam da sutra na pregledu neću pokupit ništa. Doduse, ginekologija je skupa s djecjon bolnicom odvojena od glavne bolnice, al nikad ne znas.
     Vama svima kojima nazalost posao i mozda egzistencija visi o koncu zbog novonastale situacije želim sve živce ovog svijeta da izdržite i da sve brzo prođe. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

jelenajelena
    19. Ožujak 2020. 21:05

Mrljica

jelenajelena

Pozz curke…kako ste??kako se nosite sa ovim virusom i ovom situacijom???😔nisam sve stigla procitati ako ima koji plusic cestitam,a ostaalim curkama drzim fige na najjace🤞🤞🤞😍🥰😍🥰😍😍🥰

Ova situcija bi bila puno bolja da mi "mlađi" koji stojimo doma ne gledamo kroz prozore kako laganini šetaju one zbog kojih jesmo doma. Debilana teža kako ljudi ne shvaćaju. Zahvalna sam uistinu šta mi muž ima tu privilegiju ostat kući i ne brinit se ni trena hoće li plaća doc za ovaj misec. Nit mora godisnji koristit. Zbog tog navedenog nemam se pravo bunit i stat ću doma u samoizolaciji koliko god treba. Jedino se nadam da sutra na pregledu neću pokupit ništa. Doduse, ginekologija je skupa s djecjon bolnicom odvojena od glavne bolnice, al nikad ne znas.
    Vama svima kojima nazalost posao i mozda egzistencija visi o koncu zbog novonastale situacije želim sve živce ovog svijeta da izdržite i da sve brzo prođe.

Da znam kako ti je....isto tako promatram te osobe kako setaju..bila sam i ja zabrinuta za svog m,jer je vozac,pa sam bila na iglama...ali eto Bogu hvala kuci je sad...naadam se samo da ce na dobro..curke sve koje radite cuvajte se i molit cu vas....🙏🙏....a ti draga nebrini se....zastiti se koliko mozes i sretno🥰🥰

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Amelie
    19. Ožujak 2020. 21:47

malala

Meni bi bilo logično da kad žena dođe gin i kaže da ide na trudnoću da se napravi sve živo što se može i da se provjeri hoće li doći do trudnoće i da bude uredna. A ne da mi nakon 3 pobačaja, i godina pokušavanja tek saznamo zašto ne ide!!! Mučenje žena.

Ciao curke.. citam vas pa me ovo tako nasekira da vam ne zele napraviti ni uzv i odmah poludim!! Ja sam dosla k svojoj socijalnoj i rekla da idemo na bebu i da hocu briseve i papu, a i uzv mi je radila i sve bez ikakvih problema. I stvarno ne razumijem kako za cijeli sustav nije bolje da se sve temeljito pregledamo prije i napravimo te osnovne testove nego da zbog spontanih radis duplo vise kontrola i hospitalizacija. To je sve ludo ako mene pitate. Ali u danasnjem svijetu stvarno moras prije svega biti sam svoj lijecnik i nauciti slusati svoje tijelo i intuiciju. 
    A sto se tice corone.. da.. starci stalno secu po vani.. a i puno ljudi se vrzma na ulici i ne postuju neki normalni razmak ni nista tako da je najbolje ostati doma i maknuti se od svih ludaka. Pusa i cuvajte se!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Rita88
    19. Ožujak 2020. 22:41

Hej cure, nisam se javljala neko vrijeme, htjela sam malo pobjec od svega, malo glavu rasteretit od bebica al eto na kraju me opteretila korona. Ovo mi je bio zadnji pokusaj prije IVF na koji bi trebala ic krajem 4 mjeseca, al s obzirom na situaciju bojim se da necu IVF dugo vidjet. Ovaj ciklus smo isli s klomifenom i tempiranim odnosom i sad cemo vidjet 30.3. Jel urodilo plodom.
    Anitram drzim fige da ti uspije, tu smo zajedno sa datumom za be or not to be, nadam se da cemo obje imat plusice.
    Rita kako si ti? Lilo,lela?
    Ne stignem sve od prije procitat , ne znam sta se sve desava kod vas, s obzirom da radim sad od kuce nadam se da cu bit vise aktivnija.
    Arwen cestitam ti na plusu 😍
    Ostale cure nemojte zamjerit jednostavno ne popamtim sve. Pusa svima 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.