Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    18. Ožujak 2020. 14:00

Tonia SRETAN RODJENDAN!!!! Zelim i tebi da cim prije ugledas plusic 😘

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 14:04

Tonia

Arwen87

Tonia

Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
    Hvala na čestitci:*

Tonia,sretan ti rodjendan❤️😘
    Nadam se da ce te uskoro obradovati najbolji poklon😘

Hvala ti Arwen87naša draga trudnice :)Ma sve ćemo mi brzo tvojim stopama, daj Bože

Naravno da hocete, tako treba razmisljati!😊
    Pa da se onda sve skupa preselimo na neke veselije teme❤️😘
    I da,zaboravila sam reci,pa eto,mozda netko odluci isprobati i mozda nekome pomogne...
    U ovom dobitnom ciklusu,koristili smo onaj lubrikant Pre seed!
    Mislim,znali smo ga koristiti i nekad prije,ali ovog puta,prije odnosa sam stavila malo vecu kolicinu nego inace,i sacekali smo 20-ak minuta kako vi se on stigao unutra "rasiriti"gdje treba!
    Ne znam da li je bas to pomoglo,ali odmoglo ocito nije!

18. Ožujak 2020. 14:06

Tonia

Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
    Hvala na čestitci:*

E fulala sam u pisanju. Mislila sam da ti moras na kontrolu. 😊. 

18. Ožujak 2020. 14:08

anaid

Martina sretno, drzim fige od srca da je to to 😍😍😍
    E jel smijete akcijat mozda jos navecer recimo ili ? 😉

Iskreno nis mi nije reko al citala sam da su cure akcijale. Tak da. Mozda budemo i mi 😊🤭vidit cu kak ce biti M raspolozen. 

• Malela
    18. Ožujak 2020. 14:11

Tonia sretan rođendan i sve najbolje.
    Arwen gdje se može kupiti taj gel? Čemu on točno sluzi? 

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 14:29

Malela

Mi smo ga narucili sa stranice Plus ili minus,ali mislim da ga je bilo i na Njuskalu!
    On je navodno "sperm friendly",oponasa prirodne sekrecije tijela,pa pomaze plivacima da se lakse krecu i da duze prezive unutra,posebno ako zena nema sama dosta plodne sluzi!
    Sadrze i neke biljne secere koji pomazu antioksidaciji stanica,ili nesto tako!

Sara 🌸
    18. Ožujak 2020. 14:38

Arwen87

Malela

Mi smo ga narucili sa stranice Plus ili minus,ali mislim da ga je bilo i na Njuskalu!
    On je navodno "sperm friendly",oponasa prirodne sekrecije tijela,pa pomaze plivacima da se lakse krecu i da duze prezive unutra,posebno ako zena nema sama dosta plodne sluzi!

Aj molim te otvori sljedeći link i vidi jel to to po izgledu pakiranja? Svašta ima po int. I ovdje je 20€, da li je to realna cijena? HVALA!

https://time4baby.de/gleitmittel-pre-seed-bei-kinderwunsch-40-g.html?gclid=Cj0KCQjwjcfzBRCHARIsAO-1_Oraa7ZSYZ8QzHArCQJOn4v_WY-MLebigOqF2nEpz_rTW0jEX7PEJ6caAkvvEALw_wcB

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Arwen87
    18. Ožujak 2020. 15:22

Mrljica

Arwen87

Malela

Aj molim te otvori sljedeći link i vidi jel to to po izgledu pakiranja? Svašta ima po int. I ovdje je 20€, da li je to realna cijena? HVALA!

https://time4baby.de/gleitmittel-pre-seed-bei-kinderwunsch-40-g.html?gclid=Cj0KCQjwjcfzBRCHARIsAO-1_Oraa7ZSYZ8QzHArCQJOn4v_WY-MLebigOqF2nEpz_rTW0jEX7PEJ6caAkvvEALw_wcB

https://ibb.co/TPhq4jZ
    Kod mene je ovakvo pakiranje ali mislim da sam negdje procitala kako su mijenjali  ambalazu ali je sastav proizvoda isti kao i do sada!
    U svakom slucaju,i kod mene je lubrikant tako u tubi i uz njega dodje jos 9 jednokratnih aplikatora,tako da mislim da je to to!

• Malela
    18. Ožujak 2020. 15:24

Eto mene s kontrole folukolometrija, znači ništa značajno se nije promijenilo od ponedjeljka i kaže dr da u petak ni ne trebam doći. Dobila sam klomifen za poticanje O, ali moram pričekati M koja bi trebala doći 30., 2dc ih zovem da vidim dal rade, u slučaju da ne rade neću ni piti klomofen nego ću morati pričekati idući mj, ili onaj poslije, ovisno koliko budu zatvoreni ako i budu. Rekao je da obavezno ako pijem klomifen da moram i kod njega na kontrole ići da vidi dal imam O. 
    U šoku sam, ali čuda postoje pa se nekako mini mini nadam da možda ipak bude nesto, jer lijevi jajnik jako slabo vidi budući da je skroz priljubljen uz maternicu pa se sada ja nadam da se možda negdje vodeći folikul sakrio. 

18. Ožujak 2020. 15:39

malala

Pozdrav cure.
    Već 6 mj pokušavam zatrudniti po drugi puta i ne ide. Prvi puta nismo imali problema. Imam 35 g, što znam da je za ginekologe već starost, ali opet nisam tako stara. Zvala sam svoju dr i rekla je da sad u vrijeme epidemije ne možemo ništa osim da kupim lh trakice i pratim imam li ovulaciju uopće, a kad se stanje smiri napravit će mi pretrage i poslati na potpomognutu oplodnju, što je meni šok.
    Naručila sam danas iz ljekarne clerablue digitalni test na ov sa 7 trakica. Oko 130 kn je. Kad da počnem testiranje jer 7 trakica je malo?? Pretpostavljam da mi je O oko 14-16 dc, ali na to se oslanjam već 6 mj pa ništa. 😔

Ajmo ovak. Ak vodis evidenciju ciklusa onda od najmanjeg ciklusa koji je trajao oduzmi 14 dana. Npr. Ak ti je najmanji imao 28 dana - 14 je 14 ti pocni 13 dan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.