Evo mi obavili nasu prvu Inseminaciju. Sve ok. Endometrij dobar. Ima dosta sluzi. Spermici ubaceni (vidla sam ih na ultrazvuku 🤭 tj.onak se vidi kao fleka i to mi je pokazo da su spermici.) 1.4. Kontrola..ujutro je reko da uradim test prije kontrole. Nadamo se uspjesnoj inseminaciji.
Neka vam je sa srecom!
Drzim fige da vam ovaj postupak bude dobitni!❤️😘
Zamisli koja fora bi bila da ti na 1.4.kazu da si trudna😀🥰❤️
Da bas je to i sestra rekla 🤭🤭🤭..a pazi dan prije mi rodendan. I naravno da cu na rodendan raditi test. 🤣🤣🤣🤣
Jao🥰
Zelim ti da ti bude najsretniji rodjendan ikad,i da sama sebi poklonis najljepsi poklon❤️😘
Evo mi obavili nasu prvu Inseminaciju. Sve ok. Endometrij dobar. Ima dosta sluzi. Spermici ubaceni (vidla sam ih na ultrazvuku 🤭 tj.onak se vidi kao fleka i to mi je pokazo da su spermici.) 1.4. Kontrola..ujutro je reko da uradim test prije kontrole. Nadamo se uspjesnoj inseminaciji.
Neka vam je sa srecom!
Drzim fige da vam ovaj postupak bude dobitni!❤️😘
Zamisli koja fora bi bila da ti na 1.4.kazu da si trudna😀🥰❤️
Da bas je to i sestra rekla 🤭🤭🤭..a pazi dan prije mi rodendan. I naravno da cu na rodendan raditi test. 🤣🤣🤣🤣
Jao🥰
Zelim ti da ti bude najsretniji rodjendan ikad,i da sama sebi poklonis najljepsi poklon❤️😘
Martina želim ti svu sreću ovog svijeta, da ugledaš plusić i da sve bude u redu!!!! ❤️
05.12.2022 💗
Anitram sretno draga 🥰🥰🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Imam jako dobar feeling, jedva čekam plusić 💕🤗
Dobro sam, zvala sam doktoricu i rekla je ako se nije vidjelo sa onom višom betom ništa na uzv-u i ako su jajnici bili ok da mi vjerojatno beta sporije pada i naravno pitala da li se ok osjećam. Iskreno sada mi i nije baš super vrijeme za ić po bolnicama ako mi nije nužno, iako bi preksutra trebala na pregled, al mislim da će tu u Zagrebu stavit samo hitne slučajeve za primanje a kontrole i to ništa. Moguće da općenito imam još malo više hormona u tijelu od prvog spontanog pa zato sporije pada...
Ja ti stvarno ali stvarno najjače držim fige da danas bude taj dan :))))
Evo meni je danas 30.i okrugli i zapamtit ću ga po koroni Moram promijenit godine u potpisu
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Dobro sam, zvala sam doktoricu i rekla je ako se nije vidjelo sa onom višom betom ništa na uzv-u i ako su jajnici bili ok da mi vjerojatno beta sporije pada i naravno pitala da li se ok osjećam. Iskreno sada mi i nije baš super vrijeme za ić po bolnicama ako mi nije nužno, iako bi preksutra trebala na pregled, al mislim da će tu u Zagrebu stavit samo hitne slučajeve za primanje a kontrole i to ništa. Moguće da općenito imam još malo više hormona u tijelu od prvog spontanog pa zato sporije pada…
Ja ti stvarno ali stvarno najjače držim fige da danas bude taj dan :))))
Evo meni je danas 30.i okrugli i zapamtit ću ga po koroniMoram promijenit godine u potpisu
Ajme sretan ti rodendan i neka ti se sve zelje ispune ❤. A joj...al moram obaviti kontrolu. Jesi radila jos koji test?
Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pik al to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna ... Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
Hvala na čestitci :*
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anitram reci mi molim te što je to inseminacija? Jedino što znam je da ti drzim palčeve do neba i natrag da se 1.4. Pojavi plusić velik kao kuća ❤️❤️❤️
To ti je kada spermice kateterom ubace direkt u maternicu prema jajovodima da budu blizu i da im bude lakse doc do jajasca. A prije toga prociste spermu. Tako da bude samo onih koji valjaju.hvala ❤❤
Zelim ti svu srecu i da 1.4 ugledas plus velik ko kuca ❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina sretno, drzim fige od srca da je to to 😍😍😍
E jel smijete akcijat mozda jos navecer recimo ili ? 😉
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
Hvala na čestitci:*
Tonia,sretan ti rodjendan❤️😘
Nadam se da ce te uskoro obradovati najbolji poklon😘
Nisam, al uredno svaki dan radim LH trakicu i naravno pokazuje najjači pikal to je tak bilo i kad sam za pravo bila trudna … Ma ići ćeš sigurno na kontrolu, ipak je to drugačija situacija, nemoj samo brinut, opusti se i laganini :))))
Hvala na čestitci:*
Tonia,sretan ti rodjendan❤️😘
Nadam se da ce te uskoro obradovati najbolji poklon😘
Hvala ti Arwen87 naša draga trudnice :) Ma sve ćemo mi brzo tvojim stopama, daj Bože
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi