Pozz curke,
Novim curkama zelim dobrodoslicu i jos prije otisle🤗🥰….
Kako ste vi danas…ima li u vasoj okolini corone??😱😱😱
Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern...od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima.
Ja imam u pripremi 9 HCH testova i jedno 20 LH trakica 🤣🤣🤣🤣..jedva cekam da prode sve da krenem testirati. Danas na folikulometriji imam jedan folikul od 9mm i jedan od 12mm. U pon kontrola i ako sve bude u redu utorak ili srijeda inseminacija.😊
Ja imam u pripremi 9 HCH testova i jedno 20 LH trakica 🤣🤣🤣🤣..jedva cekam da prode sve da krenem testirati. Danas na folikulometriji imam jedan folikul od 9mm i jedan od 12mm. U pon kontrola i ako sve bude u redu utorak ili srijeda inseminacija.😊
Sretno 🤞🤞🤞. Ni kod nas u BiH nece raditi skole 2 sedmice.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja sam proslog mjeseca potrosila sve lh trakice oko 20 njih (samo mi jedna ostala) i kupila 5 testova jer sam bila ubjedjena da sam trudna. Bas sam se ponasala ko ludjakinja.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Pozz curke,
Ja sam prehladjena e sad je li corona ne znam 🤣
🤣🤣🤣ma zaobici ce to nas..svasta smo mi.prosle pa cemo i coronu🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Pozz curke,
Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern…od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima.
Ja sam.trenutno u BiH....i ovdje je opsadno stanje stvarno..uzaas ..ljudi kupuju namirnice ko.da ce rat jbt...a mm je danas imao zadnju liniju da vozi i mora ostavit bus do daljneg nece raditi.😱😱...nikud nam.nema mrdati...jos smo bez auta🤷♀️🤷♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Pozz curke,
Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern…od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima.
Ja sam u Stuttgartu, i ovdje se polako sve pocinje zatvarat. Nek se sve lipo zatvori, onda cemo svu energiju usmjerit na vaznije stvari 🙈🙈🙈
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Haha.. bas sam rekla muzu..za 9 mjeseci ce biti baby boom🙈🙈 Svi doma danima i umiru od dosade hehe
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Haha.. bas sam rekla muzu..za 9 mjeseci ce biti baby boom🙈🙈 Svi doma danima i umiru od dosade hehe
Da i mi sve budemo među tim sretnicama 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji