Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2020. 18:46

jelenajelena

Pozz curke,
    Novim curkama zelim dobrodoslicu i jos prije otisle🤗🥰….
    Kako ste vi danas…ima li u vasoj okolini corone??😱😱😱

Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern...od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima. 

13. Ožujak 2020. 18:48

Ja imam u pripremi 9 HCH testova i jedno 20 LH trakica 🤣🤣🤣🤣..jedva cekam da prode sve da krenem testirati. Danas na folikulometriji imam jedan folikul od 9mm i jedan od 12mm. U pon kontrola i ako sve bude u redu utorak ili srijeda inseminacija.😊

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 18:51

Anitram1982

Ja imam u pripremi 9 HCH testova i jedno 20 LH trakica 🤣🤣🤣🤣..jedva cekam da prode sve da krenem testirati. Danas na folikulometriji imam jedan folikul od 9mm i jedan od 12mm. U pon kontrola i ako sve bude u redu utorak ili srijeda inseminacija.😊

Sretno 🤞🤞🤞. Ni kod nas u BiH nece raditi skole 2 sedmice. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 19:02

Anitram1982

Ja sam proslog mjeseca potrosila sve lh trakice oko 20 njih (samo mi jedna ostala) i kupila 5 testova jer sam bila ubjedjena da sam trudna. Bas sam se ponasala ko ludjakinja. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

jelenajelena
    13. Ožujak 2020. 19:55

Miakamo

jelenajelena

Pozz curke,

Ja sam prehladjena e sad je li corona ne znam 🤣

🤣🤣🤣ma zaobici ce to nas..svasta smo mi.prosle pa cemo i coronu🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

jelenajelena
    13. Ožujak 2020. 19:57

Anitram1982

jelenajelena

Pozz curke,

Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern…od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima.

Ja sam.trenutno u BiH....i ovdje je opsadno stanje stvarno..uzaas ..ljudi kupuju namirnice ko.da ce rat jbt...a mm je danas imao zadnju liniju da vozi i mora ostavit bus do daljneg nece raditi.😱😱...nikud nam.nema mrdati...jos smo bez auta🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Sara 🌸
    13. Ožujak 2020. 20:38

Anitram1982

jelenajelena

Pozz curke,

Ja sam u Njemackoj -Augsburg - Bayern…od ponedjeljka ne radimo. Radim u skoli. Zatvorene skole i vrtici do 20.4. Ne znam tocno koliko ima u nasem gradu zarazenih ali ih ima.

Ja sam u Stuttgartu, i ovdje se polako sve pocinje zatvarat. Nek se sve lipo zatvori, onda cemo svu energiju usmjerit na vaznije stvari 🙈🙈🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    13. Ožujak 2020. 21:37

Haha.. bas sam rekla muzu..za 9 mjeseci ce biti baby boom🙈🙈 Svi doma danima i umiru od dosade hehe

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• BruNa
    13. Ožujak 2020. 21:38

Amelie neka bude tako za sve nas ovdje!;)

Sara 🌸
    13. Ožujak 2020. 21:48

Amelie

Haha.. bas sam rekla muzu..za 9 mjeseci ce biti baby boom🙈🙈 Svi doma danima i umiru od dosade hehe

Da i mi sve budemo među tim sretnicama 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.