Mrljica, sry,ispalo je kao da pricam za nas obje,hahah!;) to zato sto te znam od tamo😃
hahha samo ti pricaj! Slazen se sa rečenim! U nove pobjede 😊
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sue,mozda si radila prerano. Ima jos nade!
A radila sam 10mlu osjetljivosti, mislim da bi ipak pokazalo nešto 🤷♀️
Nadam se i ja da će kasnit i da će se nešto ukazat 🙏
Nemoj gubit nadu, sve dok ne dodje M ima sanse 🤞
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozz ženice, evo i ja ću doć vama ovdje nakon što sam jedno vrijeme provela na Jesenskim bebama (pod drugim nickom, od tuge san ga izbrisala taj dan kad san saznala za spontani, sad mi je ža'), pa sam na sad na temi Spontani pobačaji, al' ovdje mi je ipak malo pozitivnije. Upravo sam narucila novi set LH trakica, iako imam jos malo zaliha. Nećemo jos nekoliko tjedana u akciju, al pratim vas.
A joj😔 bas mi zao. Da se brzo oporavis. Znam da je tesko al bit ce bolje. Vjeruj. 🤗Al zato ces se malo druziti sa nama...i loviti sjene na trakicama 🤣🤣🤣
Moja prica je isto kao i od Mrljice. Prebacujemo se ovdje nakon svega sto smo prosle. Sad cemo se prebacit na pozitivu!;)
Sue,ja sam radila navecer test bio mi skroz negativan, bez ikakve sjene. Ponovila drugi dan ponovno navecer i eto sjene,nakon toga i prava crta. Nije sretno zavrsilo, al ponovi test ako ne dode menga. Ima nade!;)
I ti dobro dosla. Zao mi je da si morala i ti proc kroz to. To je j.....zivot. Sada glavu gore i u nove pobjede 🤗
Pozz ženice, evo i ja ću doć vama ovdje nakon što sam jedno vrijeme provela na Jesenskim bebama (pod drugim nickom, od tuge san ga izbrisala taj dan kad san saznala za spontani, sad mi je ža'), pa sam na sad na temi Spontani pobačaji, al' ovdje mi je ipak malo pozitivnije. Upravo sam narucila novi set LH trakica, iako imam jos malo zaliha. Nećemo jos nekoliko tjedana u akciju, al pratim vas.
A joj😔 bas mi zao. Da se brzo oporavis. Znam da je tesko al bit ce bolje. Vjeruj. 🤗Al zato ces se malo druziti sa nama…i loviti sjene na trakicama 🤣🤣🤣
Iskreno, jos jos prije par mjeseci sam ih lovila da bi izbjegla trudnocu🙈 A sad...
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sue pa ima još nade!!! Stvarno si rano uradila test, ponovi na dan predviđene M 🤞🏻🤞🏻
Mrljica i BruNa dobro došle i još prije otišle 🙏🏻 Žao mi je šta to prolazite, i sama to prošla 3 puta ali se ne damo!! 💪🏻💪🏻 Doći će kada bude vrijeme i to će biti to ❤️🥰
Hvala vam curke!
Doci ce nase vrijeme!;) kad dodemo do cilja cijenit cemo sve vise
Pozdrav cure. Danas mi je 4dpo. Nos jos vise zacepljen i curenje, bez energije samo lezim. Glavobolja jutros prestala, tupo peckanje desnog jajnika. Dobrodoslica novim curama i da sto prije odete na novu temu 😁.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bok novim curkama... nazalost skorom sve znamo kako vam je... ali idemo dalje, u nove pobjede 💪💪💪💪
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Bok novim curkama… nazalost skorom sve znamo kako vam je… ali idemo dalje, u nove pobjede 💪💪💪💪
Samo da pitam kad smo nazalost vecina nas iskusila spontani pobacaj. Pitam za cure kojima je sve prirodno otislo, koliko ste cekale dugo nakon sta ste se odlucile pokusat ponovo?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji