Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:37

Kiky 🥰

Jesam jesam poslala sam par poruka prije evo opet stavljam
    https://ibb.co/ZmPT39s ista je kao i jucer tamna..

Izvini nisam vidila...da dosta ti je tamna...moja skroz izblijedila 😅
    Znači 5dpo (sutra6dpo) 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:38

A sad sa.m našla taj post 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:39

Kad usporedi sa onom od jučer tamnija ili?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Malela
    13. Ožujak 2020. 22:39

Cure, ja sam danas bila na kontroli, očekivala sam da ćemo reći koliko je folikul i da super raste ali neeee
    😮. 
    Rekla sam mu da radimo na bebi 10.mj iako je sada 5.mj. Danas mi je 12dc, desni jajnik je super kao, i, a po ar folikula ali ono do 7cm a to je kao jako malo za 13dc.
    Ude provjeriti lijevi, i trazi, trazi i nikak. Nije opće mogao lijepo pronaći lijevi jajnik, kaze da je ful priljubljen uz maternicu i da je to često nakon carskih, imala sam ga. Znači nije uspio ni vidjeti dal ima koji okej folikul ovdje. U pon idem opet da vidimo dal su kaj na rasli, pa u srijedu i onda u petak. Ako neće biti O, dobit ću klomifen za poticanje O. U šoku sam, ja da nema O, a osjetila jajnike uvijek, pa i sad lagano osjećam već. Spo emio mi je i mpoy stvarno ssm u šoku, neznam što misliti. Pročitala sam da samo 30%zanese nakon klomifena. Bas sam u šoku, rasplakala sam se kod doktora.
    Uglavnom, moj savjet je ako niste trudne nakon 3 mj otiđite dr da vas pregleda malo. Eto ja otišla dr u 5. Ciklusu pokušavanja i dobro da jessqm. Jer možemo se mi sexati koliko hoćemo ako nema O đabe nam. 

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 22:40

ana.b.

Kiky 🥰

Izvini nisam vidila…da dosta ti je tamna…moja skroz izblijedila 😅
    Znači 5dpo (sutra6dpo)

Dovodite me u iskusenje da i ja svoju zadnju lh trakicu pisnem hahahaha. Kod mene je roza a sutra mi je tek 5dpo. Mozda ipak da pricekam jos dva tri dana. Inace imam pregled u utorak kod ginek. i sad se mislim da li da idem zbog ovog virusa 🤔.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

chiAn
    13. Ožujak 2020. 22:41

ana.b.

chiAn6

Ana.b mislim da je to normalno s obzirom da je 6dpo…neka ti tako bude za 6 dana opet 🤞🏼😃

Nadam se 😁 kako se ti osjećaš?

Ja sam dobro...malo me muči kamen...nesto je zaštopao pa mi je bubreg malo proširen...ali ispiškit ću...💪🏻💪🏻
    Ja cu uskoro.u hvatanje pika...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:44

Miakamo

ana.b.

Kiky 🥰

Izvini nisam vidila…da dosta ti je tamna…moja skroz izblijedila 😅
    Znači 5dpo (sutra6dpo)

Dovodite me u iskusenje da i ja svoju zadnju lh trakicu pisnem hahahaha. Kod mene je roza a sutra mi je tek 5dpo. Mozda ipak da pricekam jos dva tri dana. Inace imam pregled u utorak kod ginek. i sad se mislim da li da idem zbog ovog virusa 🤔.

Ma ne moraš ako ti je zadnja...jer ti neće biti ništa puno jasnije...Ja ih piskim jer ih imam dosta 😅

chiAn6

ana.b.

chiAn6

Ana.b mislim da je to normalno s obzirom da je 6dpo…neka ti tako bude za 6 dana opet 🤞🏼😃

Nadam se 😁 kako se ti osjećaš?

Ja sam dobro…malo me muči kamen…nesto je zaštopao pa mi je bubreg malo proširen…ali ispiškit ću…💪🏻💪🏻
    Ja cu uskoro.u hvatanje pika…

Sretno u hvatanju pika 😁 pa da bude dobitni 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 22:44

ana.b.

Ne znam, tako mi se ucinilo. Ali s obzirom da je tek 6dpo i da su zelene trakice. Ali opet ko zna, hcg kupe tek kad se desi implantacija a imolantacija bude obicno od 6 do 12 dpo. Ne znam sta da mislim. Al znam da je imala tamne lh trakice i prosli mjesec kao i ja i to bas pred mengu. Gledajuci videe samo linija koja je jednako tamna kao kontrolna ili tamnija znaci da je mozda doslo do trudnoce ali dobro je ako tamni. Imam osjecaj sto vise gledam po netu sve manje znam 🤣

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:47

Miakamo

ana.b.

Ne znam, tako mi se ucinilo. Ali s obzirom da je tek 6dpo i da su zelene trakice. Ali opet ko zna, hcg kupe tek kad se desi implantacija a imolantacija bude obicno od 6 do 12 dpo. Ne znam sta da mislim. Al znam da je imala tamne lh trakice i prosli mjesec kao i ja i to bas pred mengu. Gledajuci videe samo linija koja je jednako tamna kao kontrolna ili tamnija znaci da je mozda doslo do trudnoce ali dobro je ako tamni. Imam osjecaj sto vise gledam po netu sve manje znam 🤣

Meni moja čudna jer mi skroz izblijedila  😅 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 22:50

Malela

Cure, ja sam danas bila na kontroli, očekivala sam da ćemo reći koliko je folikul i da super raste ali neeee
    😮.
    Rekla sam mu da radimo na bebi 10.mj iako je sada 5.mj. Danas mi je 12dc, desni jajnik je super kao, i, a po ar folikula ali ono do 7cm a to je kao jako malo za 13dc.
    Ude provjeriti lijevi, i trazi, trazi i nikak. Nije opće mogao lijepo pronaći lijevi jajnik, kaze da je ful priljubljen uz maternicu i da je to često nakon carskih, imala sam ga. Znači nije uspio ni vidjeti dal ima koji okej folikul ovdje. U pon idem opet da vidimo dal su kaj na rasli, pa u srijedu i onda u petak. Ako neće biti O, dobit ću klomifen za poticanje O. U šoku sam, ja da nema O, a osjetila jajnike uvijek, pa i sad lagano osjećam već. Spo emio mi je i mpoy stvarno ssm u šoku, neznam što misliti. Pročitala sam da samo 30%zanese nakon klomifena. Bas sam u šoku, rasplakala sam se kod doktora.
    Uglavnom, moj savjet je ako niste trudne nakon 3 mj otiđite dr da vas pregleda malo. Eto ja otišla dr u 5. Ciklusu pokušavanja i dobro da jessqm. Jer možemo se mi sexati koliko hoćemo ako nema O đabe nam.

Nemoj odmah crne misli, ovulacija ti vjerovatno jos nije ni bila. Kazes osjecas jajnike vjerovatno ce biti brzo, zavisi kako to kod tebe ide.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.