Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Ožujak 2020. 07:57

Nova19

Moji simptomi 2 dana prije M:
    Osjetljive i bolne grudi (ponekad osjetim kao žarište i čudno nešto u bradavicama), jučer mi curio nos kao lud (a nisam prehlađene), užasno me peče u želucu (prije i poslije jela), štipanje u jajnicima (više lijevom), umor i hladnoća (ali ipak manje nego prije par dana), često mokrenje, vođa mi ima neki okus… kada sve to čitam super zvuči ali opet, ako sutra prestanu simptomi znam da M dolazi…
    Ako ne prestanu, u nedjelju ujutro piskim test ☺️

Drzim 🤞🏻 Da je to tooo 🥰🥰🥰🥰

Nova19
    13. Ožujak 2020. 08:02

Crnerupe toliko bi htjela 🤞🏻 Iako sam se puno puta razočarala ipak mi je lijepo maštati “šta bi bilo kad bi bilo” ☺️ Imam digitalac koji me čeka i sama se sebi čudim da ga još nisam popiskila, a u nedjelju ću sigurno (ako ne dođe M do tada) 🤗

• dunja10
    13. Ožujak 2020. 08:26

Juče sam rekla mom muzu da mi je uvalio neke slabovide plivace,koji očigledno nisu zapazili moje famozno jajasce,on mukica crce od smeha

13. Ožujak 2020. 08:53

dunja10

Juče sam rekla mom muzu da mi je uvalio neke slabovide plivace,koji očigledno nisu zapazili moje famozno jajasce,on mukica crce od smeha

🤣🤣🤣🤣 dobra si 

Ginny
    13. Ožujak 2020. 09:51

dunja hahahhahah
    drzim fige nova19  i sue :D ajmo proljetni plusici :D

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Boobaaboo
    13. Ožujak 2020. 10:21

Žene, majke, kraljice trebam vaše stručno mišljenje trakica 8.3. pokazala dvije crtice, odmah isti taj dan pala akcija hihi iscjedak nakon toga bijeli gusti, i evo zadnja dva dana imam grčeve u trbuhu kao da ću M dobiti, lijevi jajnik često osjetim cjieli tjedan...ne znam da li se veseliti i nadati da se nešto primilo ili da će M doć iako još nije vrijeme za nju.

13. Ožujak 2020. 10:50

Lilo23

https://ibb.co/z5xZ6pS tamni trakica znaci kasni ovulacija neka je cudna al nadam se da ce danas doc onr sto sam narucila pa cu vidjet poslje kakvo je stanje haha

Da da tako izgleda. 👍👍

13. Ožujak 2020. 10:50

iwana789

Žene, majke, kraljice trebam vaše stručno mišljenje trakica 8.3. pokazala dvije crtice, odmah isti taj dan pala akcija hihi iscjedak nakon toga bijeli gusti, i evo zadnja dva dana imam grčeve u trbuhu kao da ću M dobiti, lijevi jajnik često osjetim cjieli tjedan…ne znam da li se veseliti i nadati da se nešto primilo ili da će M doć iako još nije vrijeme za nju.

Hmmm to ti je sa simptomima relativno. Moze i ne mora biti. Oces raditi testic ili ces cekat bas dan kad treba doci ili da kasni?

Dashuri
    13. Ožujak 2020. 10:51

Test negativan. Niti sjenice. 😔 Nova19, sve je na tebi 🙏💪

05.12.2022 💗

• Boobaaboo
    13. Ožujak 2020. 10:53

Anitram1982

iwana789

Žene, majke, kraljice trebam vaše stručno mišljenje trakica 8.3. pokazala dvije crtice, odmah isti taj dan pala akcija hihi iscjedak nakon toga bijeli gusti, i evo zadnja dva dana imam grčeve u trbuhu kao da ću M dobiti, lijevi jajnik često osjetim cjieli tjedan…ne znam da li se veseliti i nadati da se nešto primilo ili da će M doć iako još nije vrijeme za nju.

Hmmm to ti je sa simptomima relativno. Moze i ne mora biti. Oces raditi testic ili ces cekat bas dan kad treba doci ili da kasni?

Baš zato što znam da simptomi nisu stopostotni pokazatelj ne želim se unaprijed veseliti...u glavu sam si utuvila da ću biti strpljiva i čekati i vidjet jel kasni, ali vidjet ćemo hoću li biti karakter ili prije pišnuti testić

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.