Sto je moguce da lh takica pokaze pik a da nema.O??? Meni je mozda kakav miom pa je lh tamnija ali nije mi nista ginekolog rekao kad sam bila na pregledu
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo opet da podjelim ovo...Znači u ciklusu bez O nema porasta lh
https://ibb.co/hygdknc
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sto je moguce da lh takica pokaze pik a da nema.O??? Meni je mozda kakav miom pa je lh tamnija ali nije mi nista ginekolog rekao kad sam bila na pregledu
Moguce, posebno kod pcos-a. Tada se ne oslobodi jajna stanica vec folikul prerasta u cistu. Ja imam te zelene trakice i jedino su mi one pokazivale ovulaciju, poklopilo se par puta da sam isla i na uzv. Nekad su bile u pravu, a nekad je nazalost nastala cista, sto se moze dogoditi i zdravim zenama ponekad, ali nije razlog za uzbunu. Kazu ginekolozi da svaka zena jednom do dva puta godisnje ima anovulatorni ciklus i da je to normalno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Coco znam da je kriza po domovima zdravlja.. ja sam jedva upala kod svoje i to još kad nisam bila trudna.. ali probaj i kod privatnika otići ako ne uspiješ nikoga naći. Nažalost bojim se da je teško naći dobrog soc. ginekologa koji će se detaljno posvetiti ovakvim problemima.. možda sam u krivu ali poanta je da ne gubiš dragocjeno vrijeme zbog njih.. Sretno!🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo opet da podjelim ovo…Znači u ciklusu bez O nema porasta lh
https://ibb.co/hygdknc
Slazem se s ovim. Mislim da se samo moze desiti da se jajasce ne izbaci a to treba provjeriti onaj Anti Mullerov hormon nesto tako. Kao da se vidi koliko ima zaliha jajasca. Moze se desiti da se desi ovulacija pa lh raste ali nema jajasca. Ja to nikad nisam provjeravala. Kad sam isla na pregled prosle god rekla je da je sve ok osim sto imam dva manja mioma. Vidjet cu sad sta ce reci kad odem.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Dobro jutro cure 😊
Evo moje LH trakice na 15. dan ciklusa 😍
Sinoc smo pokrili, jos danas i sutra pa opet u odbrojavanje 💪🏻
Malo sam pratila ovdje LH trakice koje postavljate, zar nije pozitivna trakica samo ako je testna linija jednaka kontrolnoj ili jaca od kontrolne?? Vidjela sam nekoliko trakica koje imaju testnu liniju slabiju od kontrolne, ali na zelenim trakicama.
Moje su roze 10mlu, a ove od ClearBlue ne znam koliko su jake ali je testna linija dosta jaca od kontrolne.
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Dobro jutro cure 😊
Malo sam pratila ovdje LH trakice koje postavljate, zar nije pozitivna trakica samo ako je testna linija jednaka kontrolnoj ili jaca od kontrolne?? Vidjela sam nekoliko trakica koje imaju testnu liniju slabiju od kontrolne, ali na zelenim trakicama.
Moje su roze 10mlu, a ove od ClearBlue ne znam koliko su jake ali je testna linija dosta jaca od kontrolne.
Sretno Marina. Dobar pik. Cure kojima je prosla ovulacija su radile lh trakice da vide tamne li, jer u slucaju trudnoce lh trakica bude isto pozitivna.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Dobro jutro cure 😊
Sretno Marina. Dobar pik. Cure kojima je prosla ovulacija su radile lh trakice da vide tamne li, jer u slucaju trudnoce lh trakica bude isto pozitivna.
Hvala👍🏻
I ja cu od sada da pratim sa LH trakicama svaki dan posle ovulacije, bas me zanima u slucaju trudnoce dali tamne
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Dobro jutro cure 😊
Hvala👍🏻
I ja cu od sada da pratim sa LH trakicama svaki dan posle ovulacije, bas me zanima u slucaju trudnoce dali tamne
Ma to bi najbolje bilo uraditi lh nekoliko dana prije menge, nego su cure imale visak trakica pa su iskoristile da proucavamo sta se desava. Ipak je period poslije ovulacije kao vjecnost pa nek se nesto desava 😁. U slucaju trudnoce, prilikom testiranja lh trakicama, testna linija bi trebala biti jednako tamna ili tamnija od kontrolne linije.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Anitram koliko kasnije mogu imati O ako su mi ciklusu 28-29 dana, još kaze dr čudno mi je da nebi bilo O a ciklusi su redovni i školski. Što s ovim lijevom jajnikom koji je ful priljubljen uz maternici s za njega je mislio da bi trebao ovulirati.
ChiAn6 prije 4g sam imala carski, mjesec dana prije termina, srećom sve je bilo okej. U toj T ssm ostala trudna u prvom ciklusu pokušavanja.
Onak možemo se do besvijesti sexati i željno iščekkvati kašnjenje M ako nema O uzalud nam trud svirali.
Lh trakice ssm koristila 3mj, i pik mi pokazivao onako isto školski tako da prošli mj nisam pratila, a nisam ni sada ovaj. Eto sada dok vam pišem osjećam probadanje u lijevom jajniku.
Ja sam bas tuzna eto….
Zavisi. Ja sam ju u ovon ciklusu imala na 51 dan. Evo ti graf da vidis.
Sortiraj odgovore
Najstariji