Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nova19
    13. Ožujak 2020. 12:12

Iwana zato i ja čekam, lijepo mi je maštati, onaj minus me svaki put tako šupi u glavu pa ću malo pričekati još ☺️

Nova19
    13. Ožujak 2020. 12:16

Sue baš sam se nadala da ćeš otvoriti pljusak plusića 🙃 kada bi trebala dobiti? Ima još šanse ?

• Boobaaboo
    13. Ožujak 2020. 12:24

Niva19 tocno to, svjestan si svega i da moze biti i plus i minus, ali na kraju te minus svejedno zbedira.... Drzim nam 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 docekat cemo mi taj plusic

Dashuri
    13. Ožujak 2020. 12:25

Nova19

Suebaš sam se nadala da ćeš otvoriti pljusak plusića 🙃 kada bi trebala dobiti? Ima još šanse ?

Menstruaciju bi trebala dobiti u utorak ili srijedu.
    A ne nadam se kad baš nemam simptoma 🤔

05.12.2022 💗

• BruNa
    13. Ožujak 2020. 12:58

Sue,mozda si radila prerano. Ima jos nade! 

Matkiša 😎
    13. Ožujak 2020. 13:52

Upravo mi je jedna pacijentica, jedna baka izjavila kako je napravila 11 abortusa a dvoje rodila.. I još se hvali kako je mogla svaki mjesec trudna ostat.. Pa srce će mi se raspasti 😥

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sara 🌸
    13. Ožujak 2020. 13:58

Pozz ženice, evo i ja ću doć vama ovdje nakon što sam jedno vrijeme provela na Jesenskim bebama (pod drugim nickom, od tuge san ga izbrisala taj dan kad san saznala za spontani, sad mi je ža'), pa sam na sad na temi Spontani pobačaji, al' ovdje mi je ipak malo pozitivnije. Upravo sam narucila novi set LH trakica, iako imam jos malo zaliha. Nećemo jos nekoliko tjedana u akciju, al pratim vas. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Dashuri
    13. Ožujak 2020. 14:31

BruNa

Sue,mozda si radila prerano. Ima jos nade!

A radila sam 10mlu osjetljivosti, mislim da bi ipak pokazalo nešto 🤷‍♀️

Nadam se i ja da će kasnit i da će se nešto ukazat 🙏

05.12.2022 💗

• BruNa
    13. Ožujak 2020. 14:37

Moja prica je isto kao i od Mrljice. Prebacujemo se ovdje nakon svega sto smo prosle. Sad cemo se prebacit na pozitivu!;)

Sue,ja sam radila navecer test bio mi skroz negativan, bez ikakve sjene. Ponovila drugi dan ponovno navecer i eto sjene,nakon toga i prava crta. Nije sretno zavrsilo, al ponovi test ako ne dode menga. Ima nade!;)

• BruNa
    13. Ožujak 2020. 14:38

Mrljica, sry,ispalo je kao da pricam za nas obje,hahah!;) to zato sto te znam od tamo😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.