Mrljica ovisi u kojem si tt bila... ja sam bila u 10tt i čekala 2 ciklusa (jer sam išla na neke pretrage)... kažu da ako ode prirodno može se raditi na bebi ranije, ali možda je najbolje da porazgovaraš sa ginekologom 🤗
Mrljicaovisi u kojem si tt bila… ja sam bila u 10tt i čekala 2 ciklusa (jer sam išla na neke pretrage)… kažu da ako ode prirodno može se raditi na bebi ranije, ali možda je najbolje da porazgovaraš sa ginekologom 🤗
7 tt ☹️ ne tribam pretrage, nazalost, prva je bila, oni se ponasaju prema tome kao da nije problem.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Danas 6dpo...osjecam se umorno, malaksalo, grudi vece ali ne bole, malo bocka u trbuhu, zacepljen nos, glavobolja i danas prisutna, blagi iscjedak kremasti... nemam bas neke simptome da bi mogla zakljucit da sam T vjerovatno tako da ovaj mj isto otpisujem ali opet dok ne dodje M cemo se nadat malo 🙄🙄💪
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Curama koje su nove tu zelim dobrodoslicu i da cim prije odu na druge teme 🌹🌹
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Bok novim curkama… nazalost skorom sve znamo kako vam je… ali idemo dalje, u nove pobjede 💪💪💪💪
Samo da pitam kad smo nazalost vecina nas iskusila spontani pobacaj. Pitam za cure kojima je sve prirodno otislo, koliko ste cekale dugo nakon sta ste se odlucile pokusat ponovo?
Meni je posle spontanog nakon prve kontrole dr.dao odmah zeleno svetlo zato što se sve školski vratilo kao da ničega nije ni bilo,mada uglavnom kažu da se saceka prvi ciklus...
Danas 6dpo…osjecam se umorno, malaksalo, grudi vece ali ne bole, malo bocka u trbuhu, zacepljen nos, glavobolja i danas prisutna, blagi iscjedak kremasti… nemam bas neke simptome da bi mogla zakljucit da sam T vjerovatno tako da ovaj mj isto otpisujem ali opet dok ne dodje M cemo se nadat malo 🙄🙄💪
Kiky ako imas lh trakica de uradi jednu da vidimo. Meni ostala jedna pa je cuvam ako ne dobijem. Narucila sam i testove i lh trakice ali ko zna kad ce stici.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Pozz curke,
Novim curkama zelim dobrodoslicu i jos prije otisle🤗🥰....
Kako ste vi danas...ima li u vasoj okolini corone??😱😱😱
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Danas 6dpo…osjecam se umorno, malaksalo, grudi vece ali ne bole, malo bocka u trbuhu, zacepljen nos, glavobolja i danas prisutna, blagi iscjedak kremasti… nemam bas neke simptome da bi mogla zakljucit da sam T vjerovatno tako da ovaj mj isto otpisujem ali opet dok ne dodje M cemo se nadat malo 🙄🙄💪
Kiky ako imas lh trakica de uradi jednu da vidimo. Meni ostala jedna pa je cuvam ako ne dobijem. Narucila sam i testove i lh trakice ali ko zna kad ce stici.
Imam 20ak ajde idem napravit :)
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozz curke,
Novim curkama zelim dobrodoslicu i jos prije otisle🤗🥰….
Kako ste vi danas…ima li u vasoj okolini corone??😱😱😱
Ja sam prehladjena e sad je li corona ne znam 🤣
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Imam 20ak ajde idem napravit :)
Hajde da vidimo desava li se sta. Ko god radi test kao da i ja radim tako se osjecam 🤗
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji