Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    13. Ožujak 2020. 22:52

ana.b.

Miakamo

ana.b.

Kad usporedi sa onom od jučer tamnija ili?

Ne znam, tako mi se ucinilo. Ali s obzirom da je tek 6dpo i da su zelene trakice. Ali opet ko zna, hcg kupe tek kad se desi implantacija a imolantacija bude obicno od 6 do 12 dpo. Ne znam sta da mislim. Al znam da je imala tamne lh trakice i prosli mjesec kao i ja i to bas pred mengu. Gledajuci videe samo linija koja je jednako tamna kao kontrolna ili tamnija znaci da je mozda doslo do trudnoce ali dobro je ako tamni. Imam osjecaj sto vise gledam po netu sve manje znam 🤣

Meni moja čudna jer mi skroz izblijedila 😅 🤷🏼‍♀️

Meni je prosli mjesec nakon pika 3 dana bila ful tamna i odjednom pocela blijediti da bi na kraju ciklusa opet pocela tamniti i to bas skoro kao kontrolna. E sad sta ja da mislim 🤣

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Aneee
    13. Ožujak 2020. 22:55

Bolje se onda kloniti ovih lh trakica poslije ovulacihe i raditi hcg kad bude vrijeme i gotovo 🤣🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Miakamo
    13. Ožujak 2020. 23:00

ana.b.

Bolje se onda kloniti ovih lh trakica poslije ovulacihe i raditi hcg kad bude vrijeme i gotovo 🤣🤣

Pa tako je, ali period poslije ovulacije nikad proci pa se tjesimo lh trakicama 😁 ja sam ih prosli mjesec preko 20 potrosila i ostala mi jedna. Valjda ce doci porucene do iduceg mjeseca hehehe.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

13. Ožujak 2020. 23:38

Malela

Cure, ja sam danas bila na kontroli, očekivala sam da ćemo reći koliko je folikul i da super raste ali neeee
    😮.
    Rekla sam mu da radimo na bebi 10.mj iako je sada 5.mj. Danas mi je 12dc, desni jajnik je super kao, i, a po ar folikula ali ono do 7cm a to je kao jako malo za 13dc.
    Ude provjeriti lijevi, i trazi, trazi i nikak. Nije opće mogao lijepo pronaći lijevi jajnik, kaze da je ful priljubljen uz maternicu i da je to često nakon carskih, imala sam ga. Znači nije uspio ni vidjeti dal ima koji okej folikul ovdje. U pon idem opet da vidimo dal su kaj na rasli, pa u srijedu i onda u petak. Ako neće biti O, dobit ću klomifen za poticanje O. U šoku sam, ja da nema O, a osjetila jajnike uvijek, pa i sad lagano osjećam već. Spo emio mi je i mpoy stvarno ssm u šoku, neznam što misliti. Pročitala sam da samo 30%zanese nakon klomifena. Bas sam u šoku, rasplakala sam se kod doktora.
    Uglavnom, moj savjet je ako niste trudne nakon 3 mj otiđite dr da vas pregleda malo. Eto ja otišla dr u 5. Ciklusu pokušavanja i dobro da jessqm. Jer možemo se mi sexati koliko hoćemo ako nema O đabe nam.

Nemoj se bedirati. Mozda imas samo kasne Ovulacije. Jel ti vadio krv da provijeri hormone? Meni ti je isto znala biti kasnine nego inace O. Jedino je ovaj evo super al zato sto sam pocela 3 dan ciklusa sa klomifenom. Tak da imam jedan od 9mm i jedan od 12.. Vidit ces na kontrolama kak ce biti dalje. Ali bit ce to dobro sve. 🤦‍♀️👍👍😉😉

13. Ožujak 2020. 23:39

E pobjego mi ovaj smajlic🤦‍♀️ u komentaru iznadu 😊

13. Ožujak 2020. 23:42

Miakamo

ana.b.

Pa tako je, ali period poslije ovulacije nikad proci pa se tjesimo lh trakicama 😁 ja sam ih prosli mjesec preko 20 potrosila i ostala mi jedna. Valjda ce doci porucene do iduceg mjeseca hehehe.

Hahaha lovci na crtice i sjenice 🤭...ma ja kazem kad je bal nek je maskembal. Dokle gos vam je to sve zabava i ne opterecuje vas dobro je. Kad krene biti opterecenje e onda treba stat na loptu. A do tad...teatiranjeeee..ja jedva cekan HCG .ko ovisnik...trakice LH piskim cisto iz fore da vidim jel tamne 🤣🤣🤣. Evo ih za sada. 

coco
    14. Ožujak 2020. 00:43

Amelie

coco

TiKi92

coco

cure koje ste radile hormone, briseve i ostalo u hr.. je li vas vaša socijalna gin odmah čim ste rekli da pokušavate dugo poslala na reproduktivnu ili vam je ona radila neke nalaze? moja meni odbija išta osim papa testa napravit/dati..

Mene je moja gin. slala vaditi spolne hormone, a i briseve mi je napravila. Ostalo sam radila kod endokrinologice, test na IR i hormone stitnjace. Sa svim tim nalazima sam isla kod mpo lijecnice.

mislim da bi bilo najbolje da ja odem obaviti sve sto trebam privatno.
    kad god ju pitam da radimo nešto: nema potrebe, ti si još mlada, i da vadimo hormone šta ću ja s tim nalazima hormona (kakvo je to pitanje), svi bi vi htjeli da se to odmah dogodi, kad nešto jako želite baš vam onda to neće doći, to većinom dođe spontano i sličan bullsh*t koji mi ne treba slušat još i od doktora kao da to nisam čula već 100 puta od ljudi koji ne znaju što drugo reći pa te tješe tim ofucanim riječima.
    kao da sam došla kod psihoterapeuta, a ne doktora.

Mislim da bi psihoterapeut imao više takta… bas ima cudne izjave ta tvoja dr. A koliko pokusavate? Sad i ja zvucim kao dr. haha.. ali zasto ne razmislis o promjeni doktorice? Nije da ce te to sve malo kostati kod privatnika pa ono..

Godinu i pol, malo više.. problem je što su sve doktorice ionako prekrcane i nemoguce je doci do njih :(

chiAn
    14. Ožujak 2020. 01:20

Malela

Cure, ja sam danas bila na kontroli, očekivala sam da ćemo reći koliko je folikul i da super raste ali neeee
    😮.
    Rekla sam mu da radimo na bebi 10.mj iako je sada 5.mj. Danas mi je 12dc, desni jajnik je super kao, i, a po ar folikula ali ono do 7cm a to je kao jako malo za 13dc.
    Ude provjeriti lijevi, i trazi, trazi i nikak. Nije opće mogao lijepo pronaći lijevi jajnik, kaze da je ful priljubljen uz maternicu i da je to često nakon carskih, imala sam ga. Znači nije uspio ni vidjeti dal ima koji okej folikul ovdje. U pon idem opet da vidimo dal su kaj na rasli, pa u srijedu i onda u petak. Ako neće biti O, dobit ću klomifen za poticanje O. U šoku sam, ja da nema O, a osjetila jajnike uvijek, pa i sad lagano osjećam već. Spo emio mi je i mpoy stvarno ssm u šoku, neznam što misliti. Pročitala sam da samo 30%zanese nakon klomifena. Bas sam u šoku, rasplakala sam se kod doktora.
    Uglavnom, moj savjet je ako niste trudne nakon 3 mj otiđite dr da vas pregleda malo. Eto ja otišla dr u 5. Ciklusu pokušavanja i dobro da jessqm. Jer možemo se mi sexati koliko hoćemo ako nema O đabe nam.

E kako mislis imala si carski? 
    Jel koristis trakice za pracenje ovulacije?

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

• Malela
    14. Ožujak 2020. 06:20

Anitram koliko kasnije mogu imati O ako su mi ciklusu 28-29 dana, još kaze dr čudno mi je da nebi bilo O a ciklusi su redovni i školski. Što s ovim lijevom jajnikom koji je ful priljubljen uz maternici s za njega je mislio da bi trebao ovulirati.
    ChiAn6 prije 4g sam imala carski, mjesec dana prije termina, srećom sve je bilo okej. U toj T ssm ostala trudna u prvom ciklusu pokušavanja.
    Onak možemo se do besvijesti sexati i željno iščekkvati kašnjenje M ako nema O uzalud nam trud svirali. 
    Lh trakice ssm koristila 3mj, i pik mi pokazivao onako isto školski tako da prošli mj nisam pratila, a nisam ni sada ovaj. Eto sada dok vam pišem osjećam probadanje u lijevom jajniku.
    Ja sam bas tuzna eto.... 

Kiky 🥰
    14. Ožujak 2020. 08:26

I ja i moj muz evo  vec 14 ciklus pokusavamo i jos nista osim te biokemijske. Ali mislim da mi je i prosli mj bila biokemijska. Lh trakice su bile dosta tamne i na 9dpo sam radila test hcg pojavila se crtica i nisam vise ni radila test i jedan je dan kasnila i dosla i nakon toga opet napravim isti test nema ni s od sjene. Dakle moguce da je bila. I ovaj ciklus su sad tamne stalno i jos su ove zelene trakice da su roze bile bi tamnije...napravit cu test za jedno dva dana imam hcg testova. Danas mi je 7dpo nemam nekih posebnih simptoma 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.