Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    13. Ožujak 2020. 05:09

Sretno curama koje danas rade test 🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

13. Ožujak 2020. 05:16

Miakamo

Amelie

Miakamo

Sue

Miakamo

Kiky 🥰

I ja sam sva nikakva isto i glavobolja i nos sve me ulovilo najednom

I mene odjednom. Jutros se probudim sa uzasnom glavoboljom i evo sad sam isto slomljena, nista mi se ne da samo bih lezala i spavala. Nadam se da ce proci do sutra. Samo da ne dobijem temp, u doba korone nije svejedno 😁.

Ja imam včrs 37,3. 😣

Sue, lh trakica isto kupi hormon hcg al ako je testna linija tamnija od kontrolne onda moze biti da si trudna, ali naravno treba potvrditi testom za trudnocu. Gledala sam ouno videa na youtubeu o tome. A i justgirl s foruma je imala pozitivnu lh traku prije nego je uradila test. Ako imas viska lh trakica bolje i njih mozda probati da ne kupujes test. Ozdravi brzo 😘

A ja cijelo vrijeme mislim da vi s njima lovite ovulaciju?!?!?!

Hahahahah ma mi s njima sve lovimo od ovulacije do trudnoce 😁

🤣🤣🤣🤭🤣🤣🤭🤭

13. Ožujak 2020. 05:19

ODBROJAVANJE 3/2020
    Nova19-15.3.2020 - 2 dana
    Sue - 16.3.2020 - 3 dana
    Anab - 20.3.2020 -7 dana
    Kiky-21.3.2020 - 8 dana
    Jelenajelana-25.3.2020- 12 dana
    Miakamo-25.3.2020 - 12 dana
    Lilo23-25.3.2020 - 12 dana
    Rita36 - 26.3.2020 - 13 dana
    Malela - 30.3.2020 - 18 dana 
    ODBROJAVANJE 4/2020
    Ljubicicax - 1.4.2020 - 19 dana
    Ona2- 2.4.2020 - 20 dana
    Mara Kokosica - 3.4.2020 - 21 dan
    Pepika-3.4.2020 - 23 dana
    ChiAn6- 3.4.2020- 23 dana
    Rastika- 4.4.2020 - 23 dana
    Anitram1982-5.4.2020- 24 dana
    Anaid - 7.4.2020 - 26vdana
    Tonia - 7.4.2020 - 26 dana
    Tera- 8.4.2020 - 27 dana
    Mallla-

13. Ožujak 2020. 05:20

Sue

Amelie

Mislim da je tesko da prije implantacije.. da je to sve psiha hehe.. ali to ne znaci da nisi!!.. Ja sam svaki ciklus imala nove simptome.. a onaj kad sam ostala trudna sam ih imala još i najmanje.. jedino su me prsa boljela manje nego u pms-u ali nekako sam ranije osjetila da se s njima nesto dogada.. i da nekako je izostala ona zivcanost u pms-uI jednom, ali doslovno samo jednom sam povratila! Tako da je to bilo ostavilo dosta upitnika iznad moje glave, ali kako sam tad imala i neku virozu pripisala sam to tome..
    Strpljen spašen, nema ti druge..

Meni su grudi u prvoj bile ogromne, bolne, prošarane. Sad su samo maaalo osjetljive, ništa posebno. Tu i tamo probadanje u jajnicima, bez grčeva.
    Sutra ujutro vam se javim sa slikom, al bojim se da će biti prazna 😔
    Ovo mi je 9. Mjesec pokušavanja, 1.sa trakicama.
    15.04 idući ginekološki pregled gdje ću morati dignuti uzbunu 💪

Drzim ipak 🤞 da bude plusic. 

Aneee
    13. Ožujak 2020. 05:52

Kiky 🥰

ana.b.

Kiky 🥰

Moja lh trakica danas na 5dpo.https://ibb.co/XXw6PQS
    Na gacicama sam maloprije nasla sluzavi iscjedak koji se rasteze kao bjelanjak….nemam pojma sta je to

Evo i mojehttps://ibb.co/dpx3807
    4dpo

Moja je mrvicu tamnija od tvoje.. a vidjet cemo dalje kako ce se stanje odvijat. Imam tih lh trakica pa ih bezveze trosim igram se a nebi trebala narucena je nova tura ali zbog ove korone tko zna kad ce doci😱
    Bas ti zelim da ovaj put nesto bude. Vec je vrijeme za nove plusice

Tak i ja ...Al ja ih srećom imam 100injak 😅 i ja se nadam da će i nama napokon doći i taj ➕...bas bi bilo fora da isti dan dobijemo plusic 😁😁
    Kad dođem s posla poslije podne ću napraviti opet jednu li trakicu da vidim sta kaze 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    13. Ožujak 2020. 05:53

Miakamo

Evo nadjoh nesto na netu kao rani simptom trudnoce 😁.

Začepljen nos ili prehlada

Trudnoća vam potiskuje imunološki sustav kako tijelo ne bi odbacilo dijete kao "strano tijelo".Antitijela koje štite dijete dio su rasta i razvoja posteljice, a zbog hormonalnih promjena u imunološkom sustavu postajete osjetljiviji na prehlade.Začepljenje nosa je vrlo učestalo u trudnoći zbog utjecaja hormona na dišne puteve.

Ja uvijek imam zacepljen nos 😅😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    13. Ožujak 2020. 05:56

Sretno današnjim curama sa testicima 😊😊 jedva čekam nove plusice ...vec  ih dugo nismo vidjeli...nadam se da je to zatišje pred buru, pa da ih bude punooo 😊😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

13. Ožujak 2020. 06:27

ana.b.

Sretno današnjim curama sa testicima 😊😊 jedva čekam nove plusice …vec ih dugo nismo vidjeli…nadam se da je to zatišje pred buru, pa da ih bude punooo 😊😊

Hhhh slazem se...bilo bi vrijeme za neki plusic vec sada..🤭

Aneee
    13. Ožujak 2020. 07:06

Obožavam vidjeti pozitivni test iako nije moj 😁😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Nova19
    13. Ožujak 2020. 07:45

Moji simptomi 2 dana prije M:
    Osjetljive i bolne grudi (ponekad osjetim kao žarište i čudno nešto u bradavicama), jučer mi curio nos kao lud (a nisam prehlađene), užasno me peče u želucu (prije i poslije jela), štipanje u jajnicima (više lijevom), umor i hladnoća (ali ipak manje nego prije par dana), često mokrenje, vođa mi ima neki okus... kada sve to čitam super zvuči ali opet, ako sutra prestanu simptomi znam da M dolazi...
    Ako ne prestanu, u nedjelju ujutro piskim test ☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.