I ja sam sva nikakva isto i glavobolja i nos sve me ulovilo najednom
I mene odjednom. Jutros se probudim sa uzasnom glavoboljom i evo sad sam isto slomljena, nista mi se ne da samo bih lezala i spavala. Nadam se da ce proci do sutra. Samo da ne dobijem temp, u doba korone nije svejedno 😁.
Ja imam včrs 37,3. 😣
Sue, lh trakica isto kupi hormon hcg al ako je testna linija tamnija od kontrolne onda moze biti da si trudna, ali naravno treba potvrditi testom za trudnocu. Gledala sam ouno videa na youtubeu o tome. A i justgirl s foruma je imala pozitivnu lh traku prije nego je uradila test. Ako imas viska lh trakica bolje i njih mozda probati da ne kupujes test. Ozdravi brzo 😘
A ja cijelo vrijeme mislim da vi s njima lovite ovulaciju?!?!?!
Hahahahah ma mi s njima sve lovimo od ovulacije do trudnoce 😁
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Sad više ništ ne kuzim hahahah
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Evo nadjoh nesto na netu kao rani simptom trudnoce 😁.
Začepljen nos ili prehlada
Trudnoća vam potiskuje imunološki sustav kako tijelo ne bi odbacilo dijete kao "strano tijelo".Antitijela koje štite dijete dio su rasta i razvoja posteljice, a zbog hormonalnih promjena u imunološkom sustavu postajete osjetljiviji na prehlade.Začepljenje nosa je vrlo učestalo u trudnoći zbog utjecaja hormona na dišne puteve.
Istina.. meni je bio konstantno začepljen.. a i temperatura je čest simptom rane trudnoće!
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Sad više ništ ne kuzim hahahah
🤣🤣🤣🤣
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Evo nadjoh nesto na netu kao rani simptom trudnoce 😁.
Začepljen nos ili prehlada
Trudnoća vam potiskuje imunološki sustav kako tijelo ne bi odbacilo dijete kao "strano tijelo".Antitijela koje štite dijete dio su rasta i razvoja posteljice, a zbog hormonalnih promjena u imunološkom sustavu postajete osjetljiviji na prehlade.Začepljenje nosa je vrlo učestalo u trudnoći zbog utjecaja hormona na dišne puteve.
Istina.. meni je bio konstantno začepljen.. a i temperatura je čest simptom rane trudnoće!
Meni meni ce tek 4dpo. Imam neke male simptome al to mozda i umisljam. Ne vjerujem da se mogu simptomi imati prije implantacije, ili grijesim? Prosli mjesec sam bila ubjedjena da je to to i na kraju nista tako da se sad ne nadam.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Mislim da je tesko da prije implantacije.. da je to sve psiha hehe.. ali to ne znaci da nisi!!.. Ja sam svaki ciklus imala nove simptome.. a onaj kad sam ostala trudna sam ih imala još i najmanje.. jedino su me prsa boljela manje nego u pms-u ali nekako sam ranije osjetila da se s njima nesto dogada.. i da nekako je izostala ona zivcanost u pms-u I jednom, ali doslovno samo jednom sam povratila! Tako da je to bilo ostavilo dosta upitnika iznad moje glave, ali kako sam tad imala i neku virozu pripisala sam to tome..
Strpljen spašen, nema ti druge..
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Mislim da je tesko da prije implantacije.. da je to sve psiha hehe.. ali to ne znaci da nisi!!.. Ja sam svaki ciklus imala nove simptome.. a onaj kad sam ostala trudna sam ih imala još i najmanje.. jedino su me prsa boljela manje nego u pms-u ali nekako sam ranije osjetila da se s njima nesto dogada.. i da nekako je izostala ona zivcanost u pms-uI jednom, ali doslovno samo jednom sam povratila! Tako da je to bilo ostavilo dosta upitnika iznad moje glave, ali kako sam tad imala i neku virozu pripisala sam to tome..
Meni su grudi u prvoj bile ogromne, bolne, prošarane. Sad su samo maaalo osjetljive, ništa posebno. Tu i tamo probadanje u jajnicima, bez grčeva.
Sutra ujutro vam se javim sa slikom, al bojim se da će biti prazna 😔
Ovo mi je 9. Mjesec pokušavanja, 1.sa trakicama.
15.04 idući ginekološki pregled gdje ću morati dignuti uzbunu 💪
05.12.2022 💗
Mislim da je tesko da prije implantacije.. da je to sve psiha hehe.. ali to ne znaci da nisi!!.. Ja sam svaki ciklus imala nove simptome.. a onaj kad sam ostala trudna sam ih imala još i najmanje.. jedino su me prsa boljela manje nego u pms-u ali nekako sam ranije osjetila da se s njima nesto dogada.. i da nekako je izostala ona zivcanost u pms-uI jednom, ali doslovno samo jednom sam povratila! Tako da je to bilo ostavilo dosta upitnika iznad moje glave, ali kako sam tad imala i neku virozu pripisala sam to tome..
Tako je. Za razliku od proslog mjeseca ovaj sam bas smirena nekako. Sta bude bit ce, nema druge. 😊
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Meni su grudi u prvoj bile ogromne, bolne, prošarane. Sad su samo maaalo osjetljive, ništa posebno. Tu i tamo probadanje u jajnicima, bez grčeva.
Sutra ujutro vam se javim sa slikom, al bojim se da će biti prazna 😔
Ovo mi je 9. Mjesec pokušavanja, 1.sa trakicama.
15.04 idući ginekološki pregled gdje ću morati dignuti uzbunu 💪
Samo polako i sa srecom. Bice sve kako treba 🤞🤞🤞
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Ja nisam imala nikakve posebne simptome do 7tt... samo menstrualne bolove i napadaje gladi... Da nisam znala da sam trudna zbog mpo, ne bih ni pomislila na trudnocu. Grudi su me pocele boljeti tek u 9tt.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji